Resident Evil HD Remaster به صورت رسمی معرفی شد

Schürrle

کاربر سایت
31719388249428873978.jpg

Capcom امروز اعلام کرد که نسخه ی بازسازی شده ی جدید Resident Evil با نام Resident Evil HD Remaster برای PS4 , PS3 , XBOX360 , XBOX ONE و PC منتشر خواهد شد.بازی در اوایل سال 2015 به صورت دیجیتالی عرضه می شود و این پورت بر پایه نسخه ی "بازی سازی شده" ی Resident Evil برای کنسول GameCube در سال 2002 ساخته می شود.نسخه ی جدید به صورت 1080p و 30fps اجرا خواهد شد (برای کنسول های نسل قبل به صورت 720p ).

هنوز حرفی در مورد قیمت بازی در اروپا زده نشده است ولی قیمت بازی در ژاپن ،جایی که نسخه ی نسل قبلی بازی قبل از کریسمس عرضه می شود، 3990 یِن (حدود 23 پند) اعلام شده است.نسخه ی XBOX360 و PS3 بازی در تاریخ 27 نوامبر در ژاپن منتشر خواهد شد.
شما قادر خواهید بود که بازی را به نسبت تصویری 4:3 انجام دهید یا به صورت 16:9.

51831210730249506537.jpg

Resident Evil در ابتدا در سال 1996 برای PS 1 منتشر شد و در سال 2002 برای GameCube بازی سازی شد (که بعداً همین نسخه برای Wii پورت شد).
فعلاً نسخه ی Wii U برای این پورت در نظر گرفته نشده است.با این وجود که نسخه ی باز سازی شده ی قبلی در اصل انحصاری Nintendo بود.

تصاویری هم از نسخه ی PS3 و XBOX360 بازی توسط Famitsu منتشر شده است:

با تشکّر از .:BigBoss:. بابت تصاویر :دی

منبع

همچنین ویدیویی منتشر شده است که در آن سازندگان بازی Tetsuya Kitabayashi و Yoshiaki Hirabyashi در مورد بازی صحبت می کنند.

لینک ویدیو

آخرین ویرایش:
Capcom ـه دیگه باید یه جوری بهش گیر داد.... کاز دَتس کوووووووول!!!
آره به خدا. درسته که یه مقطعی سیاست های فوق العاده بدی به اجرا گذاشت اما تموم شد و گذشت. بعضیا جوری رفتار میکنن انگار ارث پدریشون رو خوردن. دوست ندارین، به خودتون مربوطه. اینقدر فحش و بد بیراه به کپکام بدین تا چش و چالتون در آد:-$

Obvious overzealous Campom fans are obvious

فکر کنم کار جالبی از اب در بیاد
اگر شرکت
Capcom
بازی رزیدنت 2 و 3 رو ریمستر میکرد بهتر بود درسته رزیدنت 1 یکی از شاهکارهای زمان خودش بود
در کل فکر میکنم ترس از خراب شدن این 2 عنوان بازی هست که
Capcom به خودش اجازه باسازی بازی رو نمیده

خداییش توی این چند سال اخیر کدوم شرکت ژاپنی یه بازی درست و حسابی و تراز اول ساخته که ما توقع داریم کپکام اینکار رو بکنه؟! SEGA, Konami, Square ...
ATLUS. فکر میکنم ژاپنی باشه :d اگه باشه که Persona و Catherine از بازی های خیلی خوب نسل قبل بودن. ولی میدونم کخ بازی های زیادی هم درست کرده :d

الان میخوام نسخه زیرو رو با شبیه ساز شروع کنم .
یعنی تا تمومش کنم کپکام میاد اون رو هم ریمیک میکنه و معرفیش میکنه!!!!

تو Zero مدیریت آیتم ها تو Inventory خیلی بهتر از Remake بود ، دقیقا ایرادات Remake رو نداشت ، اما از نظر داستانو روایت و اتمسفر به Remake نمیرسه ، البته به نظر من .

تو Zero مدیریت آیتم ها تو Inventory خیلی بهتر از Remake بود ، دقیقا ایرادات Remake رو نداشت ، اما از نظر داستانو روایت و اتمسفر به Remake نمیرسه ، البته به نظر من .

خب زیرو هم تموم شد. داستان هم خوب بود . البته فضاسازیش به ریمیک نمیرسه ولی متنوع تر بودش . مدیریت ایتم ها بهتر بود ولی نبود صندوقچه ایتم ها فاجعه بود

یادش بخیر قدیما هفته ای یه بار با رفقا می رفتیم خونه هم و RE1 بازی می کردیم . بچه بودیم اون زمان . کسی جرئت نداشت تنهایی بره:d
ولی الان RE6 مثلا. بچه کوچولو ها هم بازی رو تموم می کنن

ایول از نظر من منقرض شده.
دد اسپیس 1 رو ریمیک کنند بیشتر از کل سری ایول لذت داره.

رزیدنت اویل رو ریمیک کردن چون نقاط مبهم داستانی داشت در کنارش گرافیکشم بردن بالا! دد اسپیس رو برای چی ریمیک کنن؟ گرافیکش خیلی با دد اسپیس 3 فرق داشت؟ ولی گرافیک رزیدنت اویل 1 کجا و ریمیک کجا!

لینک دانلود کلیپ مقایسه رزیدنت اویل 4 گیم کیوب و پلی 2 ( حجم کلیپ 2 مگابایت بیشتر نیست حتما کلیپ ببینید )

دانلود resident evil game cube playstation youtube m4v

حالا نسخه Remake گیم کیوب بازم خیلی خیلی بهتر کار شده همین الانم بازی کنی واقعا لذت میبری

الان نسخه HD شده اش دیگه نور اعلا نوره حتما باید بازیش کرد

به نظرم پیشرفت نسخه ی گیم کیوب نسبت به نسخه ی اصلی واقعا بیشتر از پیشرفت نسخه ای که قرار هست بیاد در مقایسه با نسخه ی گیم کیوب هست

- - -ویرایش - - -

من دد اسپیس 1 رو 10 دقیقه نتونستم تحمل کنم :-&
حالا شما دارید با سری محبوب رزیدنت اویل مقایسش می‌کنید؟ :((

dead space اولی به نظرم دیگه اونقدر هم بد نیست به نظرم

البته نظرم شخصی شماست و محترمم هست

ممنون

• Like
Reactions: ehsanservat

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن