Resident Evil HD Remaster به صورت رسمی معرفی شد

Schürrle

کاربر سایت
31719388249428873978.jpg

Capcom امروز اعلام کرد که نسخه ی بازسازی شده ی جدید Resident Evil با نام Resident Evil HD Remaster برای PS4 , PS3 , XBOX360 , XBOX ONE و PC منتشر خواهد شد.بازی در اوایل سال 2015 به صورت دیجیتالی عرضه می شود و این پورت بر پایه نسخه ی "بازی سازی شده" ی Resident Evil برای کنسول GameCube در سال 2002 ساخته می شود.نسخه ی جدید به صورت 1080p و 30fps اجرا خواهد شد (برای کنسول های نسل قبل به صورت 720p ).

هنوز حرفی در مورد قیمت بازی در اروپا زده نشده است ولی قیمت بازی در ژاپن ،جایی که نسخه ی نسل قبلی بازی قبل از کریسمس عرضه می شود، 3990 یِن (حدود 23 پند) اعلام شده است.نسخه ی XBOX360 و PS3 بازی در تاریخ 27 نوامبر در ژاپن منتشر خواهد شد.
شما قادر خواهید بود که بازی را به نسبت تصویری 4:3 انجام دهید یا به صورت 16:9.

51831210730249506537.jpg

Resident Evil در ابتدا در سال 1996 برای PS 1 منتشر شد و در سال 2002 برای GameCube بازی سازی شد (که بعداً همین نسخه برای Wii پورت شد).
فعلاً نسخه ی Wii U برای این پورت در نظر گرفته نشده است.با این وجود که نسخه ی باز سازی شده ی قبلی در اصل انحصاری Nintendo بود.

تصاویری هم از نسخه ی PS3 و XBOX360 بازی توسط Famitsu منتشر شده است:

با تشکّر از .:BigBoss:. بابت تصاویر :دی

منبع

همچنین ویدیویی منتشر شده است که در آن سازندگان بازی Tetsuya Kitabayashi و Yoshiaki Hirabyashi در مورد بازی صحبت می کنند.

لینک ویدیو

آخرین ویرایش:
من خیلی مدت بود که دوست داشتم یه گیم کیوب جور میکردم و این نسخه رو با گرافیک خوبی که داشت و حالت کلاسیک و ترسناکش به اتمام میرسوندم و گویا دیگه نیاز نیست Game Cube رو تهیه کنم... و به نظر من این یه سورپرایز برای من هست

اما اینکه چرا کپکام به یک باره چنین تصمیمی گرفت میشه جدا از بعد اقتصادیش به این پی برد که کپکام قصد داره شماره دوم و سوم رو Remake کنه و همه چیز هم در مرحله اول به موفقیت و فروش این نسخه ریمستر شده بستگی داره،اگر کپکام ببینه فروش خوبی ازآنش شد و نسل جدید مخاطبانش هم از گیم پلی و دوربین کلاسیک استقبال کردن بی شک به سراغ ساخت ریمیک کردن شماره دوم و سوم خواهد رفت و برای یک طرفدار قدیمی که از نسخه های جدید بیزار هست چی از این بهتر!؟...

• Like
Reactions: ehsanservat
درود
خوب وقت شد این بازی را با گرافیک بالاتر تجربه کردم انصافا گیم پلی معماها و موسیقی بازی شاهکار هست

ی چند تا عکس خوب هم براتون قرار می دم تنها بازی بود تو این چند سال تونست با این سن سال منو چندساعت نگه داره پای ی گم :d
یاد قدیم ها بخیر

کاپکم داره به هر دری میزنه ! :دی
البته من که بدم نمیاد ، بازیش نکردم ، حالا با یک گرافیک خوب بازیش میکنم ، البته امیدوارم کنترلرش مثل re6 رو pc افتضاح نباشه !

• Like
دلم نیمد چیزی نگم خوشحال شدم حتمی بازی میکنمش اما اگر بشنوم روزی resident evil 3 رو HD کردن خدایی خیلی ذوق میکنم هایپ هایپ میزنم بهترین سری همین بود به نظر من
من بچهگی هام عاشق جیل بودم یادش بخیر...

کی میشه این شماره HD بشه..........:d

Resident_Evil_3_Cover.jpg

resident_evil_3_nemesis_220616.jpg

37468-Resident_Evil_3_-_Nemesis_U-17.jpg

دلم نیمد چیزی نگم خوشحال شدم حتمی بازی میکنمش اما اگر بشنوم روزی resident evil 3 رو HD کردن خدایی خیلی ذوق میکنم هایپ هایپ میزنم بهترین سری همین بود به نظر من
من بچهگی هام عاشق جیل بودم یادش بخیر...

کی میشه این شماره HD بشه..........:d

Remake نسخه سه رزیدنت اویل به مراتب هزینهٔ بالاتری از نسخهٔ یک داره، چون در نسخهٔ سه محیط‌های بازی متنوع‌تر، بزرگتر و دارای جزئیات بسیار زیادی بودند، در همین عکس بالا خیابون و پیاده‌رو دارای جزئیات بالایی هستند و بازی نورپردازی فوق‌العاده‌ای داره، اگر قرار باشه این نسخه Remake بشه نتیجه باید چیزی فراتر از این باشه!، این نسخهٔ Resident Evil HD Remaster اگر به موفقیت تجاری برسه می‌شه امیدوار بود نسخهٔ دو و سه هم از اول ساخته بشند (Remake). به امید آن روز:bighug: البته با امیدوار بودن به جایی نمی‌شه رسید بلکه ما هم باید سعی خودمون را بکنیم و بازی‌های رزیدنت اویل مخصوصا این نسخهٔ HD Remaster را حتما به صورت Original بخریم تا از سازندهٔ این سری بازی حمایت بشه. من که نسخهٔ اوریجینال HD Remaster را می‌خرم.

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام خسته نباشید
خواهش میکنم کمکم کنید رزیدنت اویل ریمستر رو نصب کردم ولی دوربینش از بازیکنه جداس تیکه تیکه دنبالش میره میخوام مثه رزیدنت اویل4 بشه پشت سرش باشه چکار کنم ؟؟؟
خیلی آهسته آهسته هم راه میره راهکاری واسش هست؟؟؟

• Like
سلام خسته نباشید
خواهش میکنم کمکم کنید رزیدنت اویل ریمستر رو نصب کردم ولی دوربینش از بازیکنه جداس تیکه تیکه دنبالش میره میخوام مثه رزیدنت اویل4 بشه پشت سرش باشه چکار کنم ؟؟؟
خیلی آهسته آهسته هم راه میره راهکاری واسش هست؟؟؟
دوست عزیز سبک بازی اینطوری هست و هیچ راهی نداره که دوربین رو عوض کنید.

دوست عزیز سبک بازی اینطوری هست و هیچ راهی نداره که دوربین رو عوض کنید.
ای جانننن نسل جدید که می گن اینه ها می خواد دوربین اویل یکو عوض کنه وای به روزی که اینا بشن گیمره هاردکر اون روز دیگه باید بریم زن بگیریم

والا غیرتا این تاپیکا رو از کجا پیدا میکنین. یه ساعت داشتم فکر میکردم دوباره ریمستر شده؟ ریمستر رو ریمستر کردن؟ من دو ساله دارم خواب میبینم؟ تا بلاخره تاریخ تاپیکو دیدم:D

شاید فکر کردی رزیدنت اویل زیرو 0 گیم کیوب حتما ریمستر شده قند تو دلت آب شد :D
اون دوستمونم رزیدنت اویل با کالاف دیوتی و بتلفید اشتباه گرفته :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or