Resident Evil HD Remaster به صورت رسمی معرفی شد

Schürrle

کاربر سایت
31719388249428873978.jpg

Capcom امروز اعلام کرد که نسخه ی بازسازی شده ی جدید Resident Evil با نام Resident Evil HD Remaster برای PS4 , PS3 , XBOX360 , XBOX ONE و PC منتشر خواهد شد.بازی در اوایل سال 2015 به صورت دیجیتالی عرضه می شود و این پورت بر پایه نسخه ی "بازی سازی شده" ی Resident Evil برای کنسول GameCube در سال 2002 ساخته می شود.نسخه ی جدید به صورت 1080p و 30fps اجرا خواهد شد (برای کنسول های نسل قبل به صورت 720p ).

هنوز حرفی در مورد قیمت بازی در اروپا زده نشده است ولی قیمت بازی در ژاپن ،جایی که نسخه ی نسل قبلی بازی قبل از کریسمس عرضه می شود، 3990 یِن (حدود 23 پند) اعلام شده است.نسخه ی XBOX360 و PS3 بازی در تاریخ 27 نوامبر در ژاپن منتشر خواهد شد.
شما قادر خواهید بود که بازی را به نسبت تصویری 4:3 انجام دهید یا به صورت 16:9.

51831210730249506537.jpg

Resident Evil در ابتدا در سال 1996 برای PS 1 منتشر شد و در سال 2002 برای GameCube بازی سازی شد (که بعداً همین نسخه برای Wii پورت شد).
فعلاً نسخه ی Wii U برای این پورت در نظر گرفته نشده است.با این وجود که نسخه ی باز سازی شده ی قبلی در اصل انحصاری Nintendo بود.

تصاویری هم از نسخه ی PS3 و XBOX360 بازی توسط Famitsu منتشر شده است:

با تشکّر از .:BigBoss:. بابت تصاویر :دی

منبع

همچنین ویدیویی منتشر شده است که در آن سازندگان بازی Tetsuya Kitabayashi و Yoshiaki Hirabyashi در مورد بازی صحبت می کنند.

لینک ویدیو

آخرین ویرایش:
کاری به سیاست های این شرکت ندارم اما به راحتی میشه از روند کاریشون فهمید که خودشون هم به این نتیجه رسیدن که دارن مسیر رو اشتباه میرن که این خیلی خوبه....یعنی خودشون رو به خواب نزدن و میشه بیدارشون کرد...در ضمن این کار بیشتر به خاطر این هستش که استقبال جامعه بازیبازهارو نسبت به سبکی از دوربین و بازی که به اعتقاد خودشون تاریخ مصرفش گذشته میسنجن و با کمترین هزینه و ریسک متوجه بازخورد بازیبازها میشن البته این کار رو قبلا هم کردن و مشخصا سود مناسبی به دست آوردن که دوباره دارن این کار رو میکنن...به احتمال زیاد اگر فروش خوبی داشته باشه این نسخه ، میتونیم یه رزیدنت نسل هشتمی با مشخصات نسخه های کلاسیک این عنوان داشته باشیم.:x

Mr.Death
اقای محترم شما قبلا هم با بنده سر این مسئله بحث کردید و جواب هم گرفتید! ببین بزرگترین منتقدان دنیا مثل اریک بوئمر از گیم کریتیک(منتقدی که به سخت گیر بودن شهرت داره) و امثالهم ... سر تعظیم جلوش فرود اوردند! تو چه بخوای چه نخوای رزینت 4 یک اثر بی نقص هست. فکر نمیکنم دیگه شما بیشتر از شینجی میکامی بدونید!

دوستان از همه این مسائل گذشته بازی سال 2002 یه حال دیگه میداد کلا الان همه رمز راضاش همه میدونن
اما اون موقع هی میخواست ثابت کنی به دوستت که نمیتونی فلان معما حل کنی الان همه با یه سرچ توی
اینترنت سیر تا پیازش بالا میارن.قبول دارید

Mr.Death
اقای محترم شما قبلا هم با بنده سر این مسئله بحث کردید و جواب هم گرفتید! ببین بزرگترین منتقدان دنیا مثل اریک بوئمر از گیم کریتیک(منتقدی که به سخت گیر بودن شهرت داره) و امثالهم ... سر تعظیم جلوش فرود اوردند! تو چه بخوای چه نخوای رزینت 4 یک اثر بی نقص هست. فکر نمیکنم دیگه شما بیشتر از شینجی میکامی بدونید!
دفعات قبل هم این مدلی جواب منو دادین. من برای اثبات حرف خودم اومدم سری کلاسیک رو با 4 مقایسه کردم ولی شما در جواب هی اومدین گفتین فلان منتقد گفته RE4 عالیه ... اگر شما اینها رو جزو دلیل میدونید بهتره بدونید که به این میگن قیاس جزء به کل و این هم جزو استدلالات نیست. من میگم بازی از ریشش دور شده شما میگی فروش بازی بیشتر بوده و این حرفها ... اینها اسمش استدلال عقلی نیست بلکه مغالطست!
در ضمن اینجا اصلا صحبت از میکامی یا امثالهم نیست ...

یعنی واقعا کپکام با اج دی کردن و ریمستر کردن داره اعتراف میکنه که من عرضه ندارم بازی جدید بسازم و هی دارم به گذشتم چنگ میزنم!
قطعا این خبر برای من خشوحال کننده بود چون معتقدم بهترین رزیدنت ایول در کل سری همین رزیدنت ایول ریمیک بود ولی خب در کنار این بی عرضگی کپکام بیشتر برام ثابت شد.

احد دیگه یکم داری زیادی اغراق میکنی.

کپکام مگه تا الان چندتا ریمیک و ریمستر ساخته که به همچین نتیجه ای رسیدی؟! غیر از این بوده که خود هوادارا خواهان این HD Collection ها بودن؟! (DMC HD, RE4 HD یا الان که خیلی ها Onimusha HD میخوان) یعنی داری میگی هر شرکتی که Remaster بسازه نشونه ضعفشه؟! یعنی ND بخاطر عدم تواناییش توی ساخت بازی جدید TLOU:R رو ساخته؟!

بعد کپکام عُرضه ساخت بازی جدید نداره؟! Really؟!
Dead Rising 3
Ultra Street Fighter IV
Dragon's Dogma
و حتی همون Resident Evil 6 همگی بازی های خیلی خوبی بودن.
نگاه به نمرات پایین یا نظرات منفی هوادارای RE نکن، RE6 از لحاظ مکانیکی و گیم پلی یکی از بهترین TPS های نسله. امکاناتی که RE6 به بازیکن میده توی کمتر TPS دیگه ای دیده میشه. قابلیت تکل رفتن زیر پای دشمن و برگشتن و شلیک کردن به اون، یا غلتیدن روی زمین و استفاده از سلاح های مختلف توی حالت خوابیده و سایر قابلیت های ریز و درشت RE6، اون رو به یکی از یونیکترین TPS های نسل تبدیل میکنند.

مشکل RE6 بد بودنش نیست، مشکل RE نبودنشه. یعنی اگه همین امکانات رو توی یه IP جدید به کار میبردن مطمئن باش بازی الان کلی خاطر خواه داشت.

پس نه، کپکام خیلی هم خوب بلده بازی بسازه، فقط این چندوقته نتونسته RE درست و حسابی بسازه

پ.ن: از Revelations چیزی نگفتم چون هنوز بازیش نکردم.
پ.ن2: DmC، Strider، Lost Planet 3 و Remember Me رو خود کپکام نساخته برای همین اسمی ازشون نبردم.

آخرین ویرایش:
احد دیگه یکم داری زیادی اغراق میکنی.

کپکام مگه تا الان چندتا ریمیک و ریمستر ساخته که به همچین نتیجه ای رسیدی؟! غیر از این بوده که خود هوادارا خواهان این HD Collection ها بودن؟! (DMC HD, RE4 HD یا الان که خیلی ها Onimusha HD میخوان) یعنی داری میگی هر شرکتی که Remaster بسازه نشونه ضعفشه؟! یعنی ND بخاطر عدم تواناییش توی ساخت بازی جدید TLOU:R رو ساخته؟!

بعد کپکام عُرضه ساخت بازی جدید نداره؟! Really؟!
Dead Rising 3
Ultra Street Fighter IV
Dragon's Dogma
و حتی همون Resident Evil 6 همگی بازی های خیلی خوبی بودن.
نگاه به نمرات پایین یا نظرات منفی هوادارای RE نکن، RE6 از لحاظ مکانیکی و گیم پلی یکی از بهترین TPS های نسله. امکاناتی که RE6 به بازیکن میده توی کمتر TPS دیگه ای دیده میشه. قابلیت تکل رفتن زیر پای دشمن و برگشتن و شلیک کردن به اون، یا غلتیدن روی زمین و استفاده از سلاح های مختلف توی حالت خوابیده و سایر قابلیت های ریز و درشت RE6، اون رو به یکی از یونیکترین TPS های نسل تبدیل میکنند.

مشکل RE6 بد بودنش نیست، مشکل RE نبودنشه. یعنی اگه همین امکانات رو توی یه IP جدید به کار میبردن مطمئن باش بازی الان کلی خاطر خواه داشت. پس نه، کپکام خیلی هم خوب بلده بازی بسازه، فقط این چندوقته نتونسته RE درست و حسابی بسازه

پ.ن: از Revelations چیزی نگفتم چون هنوز بازیش نکردم.
پ.ن2: DmC، Strider، Lost Planet 3 و Remember Me رو خود کپکام نساخته برای همین اسمی ازشون نبردم.

یعنی باورم نمیشه اینارو دارم از زبون تو میشنوم!
خداییش منظور من نبودن بازی توی لیست کپکام بود یا نبود بازی سطح اول؟ اون SFIV رو که با هر پیشوند و پسوندی بیرون دادن. منظور من یک بازی در حد کپکام 7-8 سال پیشه. واقعا DR3 یا DD رو جزو بازی‌های تراز اول میدونی؟
RE6 هم بله امکانات زیادی داده بود ولی کلا خیلی ناقص روشون کار کرده بودن.

یعنی باورم نمیشه اینارو دارم از زبون تو میشنوم!
خداییش منظور من نبودن بازی توی لیست کپکام بود یا نبود بازی سطح اول؟ اون SFIV رو که با هر پیشوند و پسوندی بیرون دادن. منظور من یک بازی در حد کپکام 7-8 سال پیشه. واقعا DR3 یا DD رو جزو بازی‌های تراز اول میدونی؟
RE6 هم بله امکانات زیادی داده بود ولی کلا خیلی ناقص روشون کار کرده بودن.
احد درسته دل من از کپکام خیلی پره ولی خب واقعا دیگه نمیشه اینقدر در حدشون بی انصافی کرد.

باید ببینیم منظورت از تراز اول چیه. آره SF IV تا الان بارها براش آپدیت و نسخه های مختلف اومده ولی خب همونطوری که هر دومون میدونیم شیوه ساخت و حمایت از یک بازی Fighting با سایر عناوین فرق داره و SF داره به بهترین صورت توسط کپکام حمایت میشه. قبول دارم که بازی جدید نیست ولی خب این چیزیه که خود هوادارا از کپکام انتظار دارن.

DR3 و RE6 شاید تراز اول نباشن ولی DD مطمئنا هست. بشخصه DD رو یونیکترین RPG نسل میدونم، (و تنها کسی هم نیستم که اینطوری فکر میکنه) یه عنوان فوق العاده جذاب که یاد آور دوران طلایی کپکام بود.

در کل منظورم اینه که درسته که کپکام افت کرده ولی اینطوری نیست که بگیم اصلا بلد نیست بازی درست و حسابی بسازه.

خداییش توی این چند سال اخیر کدوم شرکت ژاپنی یه بازی درست و حسابی و تراز اول ساخته که ما توقع داریم کپکام اینکار رو بکنه؟! SEGA, Konami, Square ...

دقیقا منم نمیدونم چرا اینقدر نسبت به این کپکام موضع گیری منفی انجام گرفته توی این سال ها، والا همین re6 رو وقتی من میخواستم تهیه کنم اینقدر نظرات منفی و فحش و بد بیراه نثارش کرده بودن گفتم 10 دقیقه هم نمیشه بازیش کرد، یعنی نظرم نسبت بهش کاملا منفی بود و امیدم زیر صفر، ولی وقتی بازی کردم قشنگ دوتا شاخ رو سرم داشت سبز میشد، بازی همه چیز داشت به جز شاکله ی اصلی اویل که همون ترسه، حالا من قصد ندارم ازش دفاع کنم و روی اعصاب طرفدارها و فن هاش راه برم، خب طبیعتا طرفدارای این بازی ازش همون ترس نسخه های کلاسیک رو انتظار دارن که کاملا هم به حقه ولی اینکه اون متای کذایی واسش رقم خورد و از در دیوار فحش نثارش کردن و بازیرو با یه تیکه آشغال یکی کردن و کپکام بدبخت رو به توپ بستن رو من متوجه نشدم بخدا، ای کاش ای کاش این نسخه ی آخر RE رو به شکل یه ip جدید و یه عنوان جدید میساختن، هیچ رقمه توی قاموسه رزیدنت نمیگنجید این بازی ولی انصافا بازیش خیلی بازیه عالی ای بود توی TPS های نسل، perfect نبود ولی یه TPS خیلی خیلی خوب و مهیج بود واسه ی من.
امیدوارم این کپکام این RE رو واقعا برای طرفدارهاش بسازه، اینا اگه وقت و هزینه ای که روی شماره ی 6 کردن رو تمامشو فوکوس بدن روی وحشت و جلب طرفدارا واقعا میتونن یه بازی SH خوب هم بسازن، بدبختانه اینا مسیر اویل رو گم کردن وگرنه توانایی بازیسازیشون به هیچ وجه افول نکرده از نظر من.

اوه اوه ... این عکس واقعا خیلی از نسخه ریمیک بهتره . عجب اشتباهی کردم بازیش کردم

خوب کاری بازی کردی نسخه ریمیک سال 2002 اومد این نسخه 2015 قراره بیاد یعنی 13 سال

گیمر واقعی و فن رزیدنت اویل بودی که بازیش کردی

تجربه دوباره اش لذت بخشه

دقیقا منم نمیدونم چرا اینقدر نسبت به این کپکام موضع گیری منفی انجام گرفته توی این سال ها، والا همین re6 رو وقتی من میخواستم تهیه کنم اینقدر نظرات منفی و فحش و بد بیراه نثارش کرده بودن گفتم 10 دقیقه هم نمیشه بازیش کرد، یعنی نظرم نسبت بهش کاملا منفی بود و امیدم زیر صفر، ولی وقتی بازی کردم قشنگ دوتا شاخ رو سرم داشت سبز میشد، بازی همه چیز داشت به جز شاکله ی اصلی اویل که همون ترسه، حالا من قصد ندارم ازش دفاع کنم و روی اعصاب طرفدارها و فن هاش راه برم، خب طبیعتا طرفدارای این بازی ازش همون ترس نسخه های کلاسیک رو انتظار دارن که کاملا هم به حقه ولی اینکه اون متای کذایی واسش رقم خورد و از در دیوار فحش نثارش کردن و بازیرو با یه تیکه آشغال یکی کردن و کپکام بدبخت رو به توپ بستن رو من متوجه نشدم بخدا، ای کاش ای کاش این نسخه ی آخر RE رو به شکل یه ip جدید و یه عنوان جدید میساختن، هیچ رقمه توی قاموسه رزیدنت نمیگنجید این بازی ولی انصافا بازیش خیلی بازیه عالی ای بود توی TPS های نسل، perfect نبود ولی یه TPS خیلی خیلی خوب و مهیج بود واسه ی من.
.

:-o@-):confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or