Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
خب من دیروز بازی رو تموم کردم . بدون مشکل تو نصب یا اجرا .
با آخرین تنظیمات فریم خوبی میداد به غیر از 3 4 تا اتاق/اطاق که فریم میرفت زیر 5 و 3 تا کات سین دیالوگ ها زودتر گفته شدن نسبت به تصویر .
بازی خیلی خوبی بود . از همه نظر .
با بخش خیلی اکشن کریس ردفیلد هم مشکلی نداشتم چون کوتاه بود .
فقط ابهت آزول اسپنسر رو نابود کردن .
به بازی 9 میدم .

انقدر قبل بازی نظرات منفی خوندم تا همین دو روز پیش اصلا قصد بازیش رو فعلا نداشتم.از دیروز یه کله نشستم بازی کردن.فوق العادس.بعد evil 4 و سری revelations هیچ کدوم از evil ها انقدر بهم نچسبیده بود.
حرف .... توی فضای نت زیاده . نباید توجه کرد . از بهترین تجربیات گیمینگم هست . اتمسفر و تنوع بازی عالیه . در یک هفته دو بار رفتم . روز اول اشتراکی تهیه کردمش حتی دموش چند بار رفتم . عالی

خوب بازی تمومش کردم کلا بازی خوبی بود همینطور مثل شماره 7 رزیدنت ایول خوبی هم بود مثل تمامی نسخه های ایول دوز اکشن بازی در مراحل انتهایی بیشتر شد(البته نه در حدی که بعضی دوستان اونو با کال آو دیوتی مقایسه می کردن در اصل زمانش بخش اکشنش به نصف چپتر اول کمپین کریس توی اویل 6 هم نمیرسه) که این مورد در تمامی شماره این سری صادق هست البته به جز شماره 6 اون از اولش اکشن بود نمره من به بازی 8.5 هستش یکمی از پایان بازی بیشتر انتظار داشتم مخصوصا در مورد کریس و البته
(با توجه به پایان بازی اگه قرار باشه نسخه بعدی رز شخصیت اصلی باشه تایم لاین بازی میره بین سالهای 2037 تا 2040 که به نظرم خیلی دوره زمانی مدرنی میشه همینطور افرادی مثل کریس یا لیون خیلی پیر میشن)

آخرین ویرایش:
چطوره آبرو داری کنن و کلا بیخیالش شن :D.

Resident Evil Re:Verse Won't Launch in July After All, Delayed to 2022
از اونجایی که این هم مثل رزیستنس توسط Neobards در حال توسعه هست، حدس میزنم کپکام از نتیجه کار خوشش نیومده و مثل NaH میخواسته خودش مداخله کنه و احتمالا تغییرات بزرگی رو توی بازی ایجاد و بازی رو بیشتر پولیش کنه. بازخوردهای بتا هم که زیاد خوب نبود. ولی در کل بنظرم کپکام با این بازی های انلاین و رقابتی داره وقتش رو تلف میکنه، چون چیزی نیست خواسته خیلی از فن ها حتی فن های بازی های اکشن سری باشه. بجای اینها یه بازی استند الون برای مرس یا رید مود بسازند خیل بهتر هست.

فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk

از اونجایی که این هم مثل رزیستنس توسط Neobards در حال توسعه هست، حدس میزنم کپکام از نتیجه کار خوشش نیومده و مثل NaH میخواسته خودش مداخله کنه و احتمالا تغییرات بزرگی رو توی بازی ایجاد و بازی رو بیشتر پولیش کنه. بازخوردهای بتا هم که زیاد خوب نبود. ولی در کل بنظرم کپکام با این بازی های انلاین و رقابتی داره وقتش رو تلف میکنه، چون چیزی نیست خواسته خیلی از فن ها حتی فن های بازی های اکشن سری باشه. بجای اینها یه بازی استند الون برای مرس یا رید مود بسازند خیل بهتر هست.

موضوع اینه که کپکام میخواد هرجور شده یه اویل آنلاین دست و پا کنه اما نمیتونه چون راهش رو بلد نیست
خیلی راحت میتونن برن یه RE: Outbreak کوآپ آنلاین بسازن و هم خودشون راحت کنن هم ما رو :D

دو دلیل برای انجام ندادن اینکار وجود داره
1. یا نمیخوان هزینه کنن
2. حماقت سازندگان ژاپنی :D.

• Like
Reactions: ChampionOfLight
موضوع اینه که کپکام میخواد هرجور شده یه اویل آنلاین دست و پا کنه اما نمیتونه چون راهش رو بلد نیست
خیلی راحت میتونن برن یه RE: Outbreak کوآپ آنلاین بسازن و هم خودشون راحت کنن هم ما رو :D

دو دلیل برای انجام ندادن اینکار وجود داره
1. یا نمیخوان هزینه کنن
2. حماقت سازندگان ژاپنی :D.
اره فکر کنم بهترین کاری که میتونند بکنند اینه که یه ریمستر یا ریمیک از اوتبریک با قابلیت های انلاین و کواپ و یا حتی یه بازی جدید با الهام از اون سری بسازند. اما یادم میاد یه بار کاواتا گفته بود حتی ساختن یه ریمستر ساده هم براشون سخته. این یعنی منابع و استعدادهای لازم که تجربه کافی تو این زمینه رو داشته باشند ندارند. کیفیت بازی های انلاین اخیرشون هم به خوبی این موضوع رو نشون میده.

• Like
Reactions: Ali.jangi
اره فکر کنم بهترین کاری که میتونند بکنند اینه که یه ریمستر یا ریمیک از اوتبریک با قابلیت های انلاین و کواپ و یا حتی یه بازی جدید با الهام از اون سری بسازند. اما یادم میاد یه بار کاواتا گفته بود حتی ساختن یه ریمستر ساده هم براشون سخته. این یعنی منابع و استعدادهای لازم که تجربه کافی تو این زمینه رو داشته باشند ندارند. کیفیت بازی های انلاین اخیرشون هم به خوبی این موضوع رو نشون میده.

پس ریمیک ها چی هست اگه ساخت ریمستر واسشون سخته؟ :-"

دقیقا.حالا بجز این مورد جالب بود برام چندساله منتظرم از یه فیلم یا بازی لحظه ای بترسم ولی اثر نمیکرد.این ترس های روانی بیشتر جواب میده تا جامپ اسکر ها :D
دقیقا . جامپ اسکر که هنر نیست . هنر اینه که بتونی چنان جو و داستانی روایت کنی که بازیباز از سایه خودش هم وهم داشته باشه . من در رزیدنت ۷ تا دندان مسلح بودم ولی می ترسیدم بروم داخل زیرزمین نیمه اول بازی در خانه بیکرها .

• Like
Reactions: Rohshen
پس ریمیک ها چی هست اگه ساخت ریمستر واسشون سخته؟ :-"
منظورم ریمستر اوتبریک بود. گفته بود اگر بخوان بازی رو با قابلیت های انلاین و استانداردهای امروزی ریمستر یا ریمیک کنند اونطور که فن ها فکر میکنند همچین کار ساده ای هم نیست.

• Like
Reactions: Ali.jangi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or