Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
به به، تبریک. بازی کرک شد! :D
دوستان، داستان این بازی ربطی به 7 داره؟
چون 7 رو کامل بازی نکردم.
اون زمان بازی خیلی از هارد کار می کشید، فریز می شد هر چند ثانیه! بیخیالش شدم! :D
زیاد که نه ...
ولی هم هفت رو بزن به بدن هم 8 رو هر دو هم زیرنویس فارسی دارن.
نسخه هفتم بیشتر شبیه نسخه های کلاسیک 1 هست نسخه هشتم بیشتر شبیه نسخه 4 هست. هر دو هم شاهکار و بشدت ارزش پلی دارن.

زیاد که نه ...
ولی هم هفت رو بزن به بدن هم 8 رو هر دو هم زیرنویس فارسی دارن.
نسخه هفتم بیشتر شبیه نسخه های کلاسیک 1 هست نسخه هشتم بیشتر شبیه نسخه 4 هست. هر دو هم شاهکار و بشدت ارزش پلی دارن.
دستت درست. اگر 8 زیرنویس داره، پس میرم سراغش.
از فضای RE 8 خوشم اومد. اتفاقا بعد دیدنش یاد RE4 افتادم.
عجب شاهکاری بود RE4.

به به، تبریک. بازی کرک شد! :D
دوستان، داستان این بازی ربطی به 7 داره؟
چون 7 رو کامل بازی نکردم.
اون زمان بازی خیلی از هارد کار می کشید، فریز می شد هر چند ثانیه! بیخیالش شدم! :D
ربط داره با ارزش تکرار بالا . هفت گلد ادیشن اومده با بسته های الحاقی . هر دو زیرنویس فارسی دارند . حالشو ببر

ربط داره با ارزش تکرار بالا . هفت گلد ادیشن اومده با بسته های الحاقی . هر دو زیرنویس فارسی دارند . حالشو ببر
ممنونم.
بازی RE8 تا یک ساعت دیگه دانلودش تموم می شه، میرم ببینم چطوریه. B-):D حتما باید 7 رو بازی کنم اول؟ چون واقعا از داستان 7 و 8 بی اطلاعم و نمی دونم چند درصد ربط دارن! :D

راستی، شخصیت های بازی از بروبچ قدیم هستن یا ازین جدیدایَن؟ :D

ممنونم.
بازی RE8 تا یک ساعت دیگه دانلودش تموم می شه، میرم ببینم چطوریه. B-):D حتما باید 7 رو بازی کنم اول؟ چون واقعا از داستان 7 و 8 بی اطلاعم و نمی دونم چند درصد ربط دارن! :D

ربط خیلی خاصی نداره. روایت داستان و موضوع کلا جداست. فقط در این حده که بدونیشخصیتای قبلی از کجا اومدن.
شخصیتهای قابل بازیهمون 7 هست. بجز یه کوچولو که از قدیمیها هستن.
بازی هم جدیده شاید بشه گفت 4 و 6 رو ریختن تو هم یکم هم از کلاسیک زدن. شده این.
بازی کنی، میفهمی.
حتما هم نیاز نیست 7 رو بازی کنی. در حدی که کارت راه بیوفته تو اول بازی میفهمی و یه ویدیو دو دقیقه ای فکر کنم خود کپکام داد که چیزای لازم رو که باید از 7 بدونی رو میگه.
ولی خود 7 بازیه خوبیه و باید اگه میخوای بری دی ال سیاشو بری، چون دی ال سیاش مرتبط به شخصیتای بازیه و دی ال سیاش بعد از پایان نسخه 7 به نوعی هست.

ربط خیلی خاصی نداره. روایت داستان و موضوع کلا جداست. فقط در این حده که بدونیشخصیتای قبلی از کجا اومدن.
شخصیتهای قابل بازیهمون 7 هست. بجز یه کوچولو که از قدیمیها هستن.
بازی هم جدیده شاید بشه گفت 4 و 6 رو ریختن تو هم یکم هم از کلاسیک زدن. شده این.
بازی کنی، میفهمی.
حتما هم نیاز نیست 7 رو بازی کنی. در حدی که کارت راه بیوفته تو اول بازی میفهمی و یه ویدیو دو دقیقه ای فکر کنم خود کپکام داد که چیزای لازم رو که باید از 7 بدونی رو میگه.
ولی خود 7 بازیه خوبیه و باید اگه میخوای بری دی ال سیاشو بری، چون دی ال سیاش مرتبط به شخصیتای بازیه و دی ال سیاش بعد از پایان نسخه 7 به نوعی هست.
بازی فضای خوبی داره و به نظر جالب میاد. زیرنویس فارسی رو هم زدم تنگش. بریم ببینیم که چی پیش میاد! :D
ولی من دلم برای RE سوم شخص خیلی تنگ شده! :D

سپاس فراوان. :Rose:
یک ساعت بازی کردم RE8 رو. شروع خوبی داشت. شروع بازی خلاصه ای از شماره 7 رو نشون داد و کم و بیش متوجه شدم.
بازی فضای خوبی داره و به نظر جالب میاد. زیرنویس فارسی رو هم زدم تنگش. بریم ببینیم که چی پیش میاد! :D
ولی من دلم برای RE سوم شخص خیلی تنگ شده! :D
اونا بیشتر حوادث بعده. این اون تریلر یادآوری هست که کپکام داده بود.

البته 7 بازی خوبیهو بازیش کنی قشنگه.

ممنونم.

اول ۷ بری بهتره . دو بسته الحاقی خفن هم داره . بعد ۸ برو . ( این نظر منه)

من با هر دو حال کردم . هر دو عالی هستند و اتمسفر خفنی دارند .

آخرین ویرایش:
من نسخه گلد re 7 رو قبلا دانلود کردم زیرنویسش رو از کجا میشه پیدا کرد !؟
کسی هست زیرنویس رو داشته باشه جایی اپلود کنه ؟
re 8 ام که کرک شد ! چه re تو re ای شده ! :D :))
خدا وقت بده دوباره re7 رو با dlc هاش با زیرنویس برم :bash:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من نسخه گلد re 7 رو قبلا دانلود کردم زیرنویسش رو از کجا میشه پیدا کرد !؟
کسی هست زیرنویس رو داشته باشه جایی اپلود کنه ؟
re 8 ام که کرک شد ! چه re تو re ای شده ! :D :))
خدا وقت بده دوباره re7 رو با dlc هاش با زیرنویس برم :bash:
Resident Evil 7 | فارسی ساز بازی رزیدنت اویل 7: بایوهازارد

• Like
Reactions: Annunaki ™
من نسخه DODI رو گرفتم و بدون مشکل نصب شد وفارسی ساز رو هم روش اعمال کردم
رفتم تو بازی جالبه منوی اول بازی به همراه تنظیمات همه فارسی شد .
از جمله تنظیمات گرافیکی =))
بعد ضربدرش رو زدم از بازی اومدم بیرون :D :))
چون دوباره RE VII نسخه گلد رو نصب کردم و با زیرنویس دارم میرم و تا با dlc هاش تمومش نکنم سراغ village نمیرم .

همون موقع اجرا فکر کنم ی DLC انلاک شد
و چندتا Reward رو انلاک کرد که گفت میتونی از فروشنده لرد فلان تهیه کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or