Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
حرف شما در مورد بعضی از ویروس های سری مثل ویروس اصلی سری یعنی T درست هست، ویروس تی نمیتونه مرده ها رو زنده کنه و برخلاف تصور اشتباهی که اکثرا دارند افراد آلوده نمی‌میرند بلکه به حالت کمای موقت فرو می‌روند و بعد دوباره بصورت زامبی برمیگردند. اما توی سری ویروس هایی هم هستند که می‌توانند مرده ها زنده کنند. در کل سه تا ویروس G، C و اوروبوروس این توانایی رو دارند که این وسط اوروبوروس از همه قویتره. گفتم این نکته رو بگم.

در مورد توهم هم من واقعا نمی فهمم چیزی که مبنای علمی داره و کاملا ثابت شده هست، چه فرقی با جهش و تکثیر سلولی داره و چطور باور پذیر نیست. خوبه خودتون هم مثال زدید توی دنیای واقعی بعضی از میکروارگانیسم ها هستند که باعث جنون و توهم توی موجودات زنده میشن اما هنوز ویروسی وجود نداره که باعث تبدیل شدن انسان ها به زامبی ها بشه. پس از این نظر RE7 باور پذیر تره. همانطور که گفتم هیچ چیز سوپرنچرال و غیرقابل باوری توی این مورد وجود ندارد.

معماها و پازل های بازی در کل خوب بودند هر چند می‌توانستند کمی بیشتر درگیر کننده و تعداد بیشتری باشند. اکثرا هم متناسب با انجین، زاویه دوربین و نوع لول دیزاین بازی طراحی شدند. شما که توقع ندارید به سبک بازی های کلاسیک هل دادن چند تا جعبه رو به عنوان پازل قرار بدهند. هر چند اگر واقعا بازی رو تجربه کردید میدونید پازل های به سبک کلاسیک هم مثل پیدا کردن سه تا لوح برای باز کردن درب اصلی عمارت یا پیدا کردن کلید های مختلف برای باز کردن درها وجود داره و همه اینها یه nod یا اشاره مستقیم به بازی های کلاسیک بود.
اتفاقا اون اتاق و اون پازل هم بنظرم از بهترین بخش های بازی و از معدود پازل های خوب بازی بود. نمی‌دونم چرا شما گیر دادید به ترکیدن بادکنک ها :D اینطور نیست که تمام اون پازل فقط شامل ترکوندن بادکنک بشه. خیلی از افرادی که قبلش این نوار ‌ویدئویی مربوطه رو ندیده باشند احتمالا یکی دوباری بمیرند یا توی پازل گیر کنند تا به راه حلش پی ببرند. اصلا همین نوارهای ویدئویی خودش یکی از ایده های جالب بازی بود. اما در کل بازی های سری هیچ موقع پازلهای سختی نداشتند و در مقایسه با سری مثل سایلنت هیل هیچوقت سعی نکردند با پازهای سخت و درگیر کننده مانع پیشرفت بازیکن بشن. چون همیشه اکشن و مبارزه و جنبه survival بازی بر پازل و ادونچر تا ارجحیت داشته. به استثنا شاید نسخه اورجینال RE3 و کدورونیکا که بعضی از پازل ها سخت تر بودند.
من خیلی ساده چند بار اینو گفتم. توهم یک حالت روحی واقعیه. وقتی کسی توهم میزنه اون چیزهایی رو میبینه که در ذهنش شکل میگیره. حرف من اونجایی هست که چطور یک ویروس خارجی باعث میشه شما همون چیزهایی رو ببینی که یک شخص دیگه ای میخواد شما اونها رو ببینی؟ این به هیچ وجه باورپذیر نیست دوست عزیز.
من خودم بارها 7 رو تموم کردم و بارها هم ریمیک 2. قطعا ریمیک 2 تو سطح و کلاس بالاتری بود و توقع اینه که کپکام این راه رو ادامه بده.

اگر من از واقعی بودن حرف میزنم بیشتر جدی بودن فضای بازیه . یعنی اینکه فضای بازی survival horror باید جدی باشه نه اینکه مثلا پیتر شروع کنه به مسخره کردن کرکتر و ما برای حل مشکل بادکنک بترکونیم . یک بازی sh محکوم به ایجاد یک فضای جدی هستش .
حقیقتش من مدتها بود که بیخیال دیدن یه رزدنت جدید در سبک و سیاق کلاسیک اون بودم تا اینکه ریمیک 2 رو بازی کردم و متوجه شدم چقدر اشتباه میکردم که سطح توقع خودمو پایین نگه داشتم . قطعا رزدنت های جدید در سبک کلاسیک خودشون میتونن خیلی قویتر و موفق تر باشن .
یه نظرسنجی بین ریمیک 2 و شماره 7 که هر دو با یک انجین و فاصله زمانی یکی دو ساله منتشر شدن تو همین تاپیک یا تاپیکهای مرتبط خیلی چیزها رو اثبات میکنه .
اویل 2 و 3 ریمیک خیلی عالی بودند . جو و فضا سازی همه و همه عالی بود . کلا رزیدنت 3 گانه اول یک چیز دیگه هست

• Like
Reactions: hoseinlu

اتان توی نسخه 7 شخصیت پردازی Blank داشت دلیلش این بود که سازنده ها قصد داشتن پلیر خودش رو تو بازی کامل احساس کنه حالا تو نسخه هشت بر خلاف قبل قرار ـه از یـ شخصیت خشک و بدون شخصیت تبدیل به یـ شخصیت با روح و چند لایه بشه و کل دستان بازی هم حول این محور میگرده
اول شخص بودن بازی واقعا به جو سازی بازی کمک میکنه
این نسخه رو پازل خیلی بیشتر تمرکز داره
روستا رو جوری ساختن که در عین زیبا بودن ترسناک هم باشه
روستا برا خودش کرکتر منحصر به فرد داره
داستان گویی از کتاب نقش به سزایی توی روایت بازی داره (همون انیمیشن های دو بعدی با سبک و سیاق کارای Tim Burton که تو تریلر قبلی دیدیم)

آخرین ویرایش:
ویدئو خیلی خوبی بود. این آزادی عمل بیشتر بازیکن و مقیاس بزرگتر بازی نسبت به RE7 خبر خیلی خوبی هست. قشنگ معلومه به نقدهای های RE7 خوب گوش کردند.
طراحی هنری بازی هم اون قسمت هایی که نشون دادند عالی هست. کلا بخش قلعه باید یکی از زیباترین و هنری ترین بخش های بازی باشه. امیدوارم اگر یه زمانی خواستند RE1 رو دوباره ریمیک کنند همین تیم و با این کارگردان هنری روی بازی کار کنند. تصورش هم سخته با گرافیک نسل بعد عمارت اسپنسر رو به شکلی دربیاورند.

طراحی ایتن هم خوب بود. اما مثل اینکه هنوز نمیخوان چهره اش رو نشون بدن. امیدوارم با اون همه تاکیدی که کارگردان بازی روی شخصیت پردازیش توی این نسخه داشت حداقل حداقل توی بعضی از کات سنس ها یا از دید کارکترهای دیگه قیافه اش رو ببینیم :D

فکر کنم با اون جمله ای هم که آخر کار کارگردان بازی گفت الان دیگه بدونیم منظور از جمله تریلر معرفی بازی مبنی بر His story comes to a close چه کسی باشه و فعلا خیال همه راحته خبری از مردن کریس نیست :دی

آخه ایتن چی میگه بابا کریس و لیون و کلر و جیل هنوز لنگ در هوان چسبیدن به ایتن بابا بیخیال
حالام که میخان کریس رو بکنن ویلن یهو
ایتن اویل 7 بسش بود

آخه ایتن چی میگه بابا کریس و لیون و کلر و جیل هنوز لنگ در هوان چسبیدن به ایتن بابا بیخیال
حالام که میخان کریس رو بکنن ویلن یهو
ایتن اویل 7 بسش بود
در مورد ویلن شدن کریس فک نکنم به این سادگیا باشه به احتمال زیاد دارن ملت رو با تریلر ها گمراه میکنن از همین دیزاین شبیه به البرت وسکرش گرفته تا قیافه اخمو و به شدت منفیش همه احتمال میره واسه گمراه کردن من و شما باشه خلاصه میشه مثل نسخه هفت که تا قبل منتشر شدنش میگفتیم اصلا این نسخه چجوری قرار ـه RE باشه ولی بعد که منتشر شد همه چیز منطقی در اومد اینجا هم باید همینجور باشه کلا چیزی که از نسخه 7 خیلی خوشم اومد همین مرموز بودن داستانش بود الانم از شواهد پیداست دوباره دارن همین کار رو میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or