Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
گرافیک بازی یجور نیست ؟؟؟؟؟؟

در مورد گرافیک اگر از نظر فنی میگید توضیح دادم احتمالا بخاطر اینکه بازی کراس جن بوده و هنوز در حال اپدیت شدن و ارتقا به نسل بعد هست بعضی از بخش ها قدیمی بنظر میرسه و اون کیفیت لازم رو نداره. برای مثال این عکس رو که توی ردیت دیدم خوب این موضوع رو نشون میده. تکسچرهای دست اتان نسبت به تریلر قبلی بهتر شده.

167362

اما در کل چون بازی از بیس و پایه برای نسل هشت ساخته شده بنظرم نمیشه انتظار جهش گرافیکی عظیمی رو داشت. حالا قراره توی TGS نسخه PC بازی نشون بدن. امیدوارم اونجا گرافیک وضعیت بهتری داشته باشه.

نمایشا بازی قشنگ انگار یه تیکه از اوت لست 2 هستن خاک بر سرت کپ کام با این بازی ساختنت اون از 5 و 6 که شدن کال آف اینم از 7 و 8 که شدن اوت لست
یعنی انقدر سخته یه RE درست حسابی بسازن
اونم وقتی بازیای فوق العاده ای مثل رولیشن 1 و 2 و ریمیک 2 و 3 ساختن نمیدونم چرا تک تک نسخه های اصلیشون آشغال تمام عیار هستن !
خب مخالفت خود رو اعلام‌میکنم :D re 8 ممکنه شباهت ظاهری با out last 2 داشته باشه اما ذات و جوهره بازی دقیقا مثل resident evil 7 , 4 می باشد.
narrative و دیزاین‌ این نسخه داخل یک دهکده با ساکنین عجیب و مرموزهست اگر بخواهیم این مورد رو به out last نسبت بدیم resident evil 4 قبل اینکه out last وجودخارجی داشته باشه از همین الگو استفاده میکرد.
بعدش کلا نسخه 7 واقعا چه شباهتی به out last داره؟نسخه 7 از silent hills کوجیما الهام گرفته و بیشترین شباهت رو به نظرم به نسخه اول سری داره مخصوصا نیمه اول بازی که حس مرموز قصر و باغ resident evil 1 روتداعی میکنه.
نسخه 7 قابل نقد ولی بعداز فاجعه نسخه 6 مثل معجزه بود که تونست روح دوباره در این سری رو به افول بدمه و خوشبختانه نسخه هشتم‌ هم داره ادامه راه نسخه 7 رو میره و تریلرها نوید یک بازی درخشان تر از نسخه 7 رو میده.

آخرین ویرایش:
خب مخالفت خود رو اعلام‌میکنم :D re 8 ممکنه شباهت ظاهری با out last 2 داشته باشه اما ذات و جوهره بازی دقیقا مثل resident evil 7 , 4 می باشد.
narrative و دیزاین‌ این نسخه داخل یک دهکده با ساکنین عجیب و مرموزهست اگر بخواهیم این مورد رو به out last نسبت بدیم resident evil 4 قبل اینکه out last وجودخارجی داشته باشه از همین الگو استفاده میکرد.
بعدش کلا نسخه 7 واقعا چه شباهتی به out last داره؟نسخه 7 از silent hills کوجیما الهام گرفته و بیشترین شباهت رو به نظرم به نسخه اول سری داره مخصوصا نیمه اول بازی که حس مرموز قصر و باغ resident evil 1 روتداعی میکنه.
نسخه 7 قابل نقد ولی بعداز فاجعه نسخه 6 مثل معجزه بود که تونست روح دوباره در این سری رو به افول بدمه و خوشبختانه نسخه هشتم‌ هم داره ادامه راه نسخه 7 رو میره و تریلرها نوید یک بازی درخشان تر از نسخه 7 رو میده.
کاملا موافقم اویل 7 دقیقا از P.T الهام گرفته بود و مپ بازی رو به سبک اویل 1 ساخته بودند.البته بازی انقلابی نبود چون بازی هایی به سبک P.T با مپ رزیدنت اویل سالهاست تبدیل شده استاندارد تو ژانر وحشت (که من شخصا زیاد نمی پسندمشون با اون جامپ اسکیر های تکراریشون) حداقل 10 تا بازی به راحتی می تونم نام ببرم که از همین سبک استفاده می کنند layers of fear و conjuring house نمونه های این بازیان
اویل 7 رزیدنت اویل رو از مرگ نجات داد و شایسته احترامه باور کنید قبل از اویل 7 سری داشت به سرنوشت سایلنت هیل دچار میشد

به نظر من رزیدنت باید مثل شماره های کلاسیک 1 و 2 با زاویه دوربین جدید ساخته بشه و کمی واقع گرایانه تر باشه نه مثل 7 درباره جن و روح و نه مثل 8 ظاهرا تم جادوگری و گرگینه و ... داشته باشه . نمیدونم مشکل ریمیک 2 چیه که کپکام تغییر سبک میده . فکر میکردم چون سنم رفته بالا دیگه نمیتونم مثل گذشته با رزیدنتهای جدید ارتباط برقرار کنم ولی از پارسال که ریمیک 2 رو بارها تموم کردم فهمیدم کپکام با تغییرات مداوم گند زده بوده به رگ و ریشه رزیدنت ایول . حالا که راه رو پیدا کرده دلیلی برای برگشت به مزخرفات قبلی نیست .
واقع گرایانه بودن
کمبود مداوم مهمات و امکان ذخیره بازی
معماهای خیلی زیاد و پیچیده که اول بازی رو به اخر بازی بچسبونه
عمارت ها و ساختمونهای پیچ در پیچ پر ار مکانهای سری و رازالود
اخه مگه میشه بازی رزیدنت باشه از زامبی های کلاسیک خبری نباشه که با وجود کند بودن خوفناکن .
حالا باید منتظر رزیدنت با تم جادوگری و گرگینه و شایدم ومپایری چیزی باشیم . بنظر من این اسمش رزیدنت نیست .

به نظر من رزیدنت باید مثل شماره های کلاسیک 1 و 2 با زاویه دوربین جدید ساخته بشه و کمی واقع گرایانه تر باشه نه مثل 7 درباره جن و روح و نه مثل 8 ظاهرا تم جادوگری و گرگینه و ... داشته باشه . نمیدونم مشکل ریمیک 2 چیه که کپکام تغییر سبک میده . فکر میکردم چون سنم رفته بالا دیگه نمیتونم مثل گذشته با رزیدنتهای جدید ارتباط برقرار کنم ولی از پارسال که ریمیک 2 رو بارها تموم کردم فهمیدم کپکام با تغییرات مداوم گند زده بوده به رگ و ریشه رزیدنت ایول . حالا که راه رو پیدا کرده دلیلی برای برگشت به مزخرفات قبلی نیست .
واقع گرایانه بودن
اخه مگه میشه بازی رزیدنت باشه از زامبی های کلاسیک خبری نباشه که با وجود کند بودن خوفناکن .
حالا باید منتظر رزیدنت با تم جادوگری و گرگینه و شایدم ومپایری چیزی باشیم . بنظر من این اسمش رزیدنت نیست .
100 درصد موافقم

• Like
Reactions: hoseinlu
نسخه 7 خدا بود، ولی فقط تا وسطش! بعد اون شد کالاف دیوتی :/
اون شروع فوق هیجانی با سبک سایلنت هیل با میا اول بازی، و بعدش اون میز شام و فرار ها از دست جک ، تو اون خونه بشدت تنگ با راه رو های تاریک و اون سیستم حمل ایتم نسخه 4 و معما های نسخه 1 عالی بود، ولی از وسطش به بعد و دشمنان تکراری بشدت بازی رو از اواسطش برای من خسته کننده شد :/
امید وارم این دیگه مثل نسخه 7 زیاد بالا و پایین نداشته باشه! که انگار هم میزنه خیلی عالی باشه!

دی ال سی کریس نسخه هفتم هم باس فایت اخرش بشدت عالی و نفس گیر بود، تو درجات سختی متوسط، هم دشمنان بهتری نسبت به نسخه اصلی داشت و جون سخت تر و قوی تر بودن ، ولی اون اتمسفر نسخه 7 رو نداشت بخاطر اون سلاح های فوق رگباریش xD

Screenshot_۲۰۲۰۰۹۲۲_۰۰۳۶۰۸.jpg

واقع گرایانه بودن

RE7 چیزی به اسم جن و روح نداره. در مورد RE8 هم هنوز چیز زیادی از داستان مشخص نیست اما اگر بازی ظاهرا یه سری المان های پارانورمال هم داشته باشه حتما پشت قضیه یه توضیح علمی و بیولوژیکی وجود داره چون همیشه همین مورد بوده و دولوپرهای سری مخصوصا در مورد نسخه های اصلی اهمیت خاصی به داستان دادند و امکان نداره چیز غیرمنطقی و خارج از عرف سری وارد داستان بشه.

View attachment 167927

RE7 چیزی به اسم جن و روح نداره. در مورد RE8 هم هنوز چیز زیادی از داستان مشخص نیست اما اگر بازی ظاهرا یه سری المان های پارانورمال هم داشته باشه حتما پشت قضیه یه توضیح علمی و بیولوژیکی وجود داره چون همیشه همین مورد بوده و دولوپرهای سری مخصوصا در مورد نسخه های اصلی اهمیت خاصی به داستان دادند و امکان نداره چیز غیرمنطقی و خارج از عرف سری وارد داستان بشه.
رزیدنت های کلاسیک سرشار از توضیحات علمی و بیولوژیکی در غالب فایلها تو بازی بودن. اون صحنه ای که شخصیت بازی ابتدای مرحله کشتی از پله ها میره بالا و دایماً روح اون دختر کوچولو که وجود فیزیکی نداره رو میبینه یا صحنه آخر که تا لحظه کشته شدن پیرزن اون رو به شکل دختر بچه میبینه بنظر شما ماوراءالطبیعه نیست؟
تم رزیدنت این نیست و کسایی که نسخه های کلاسیک رو بارها و بارها بازی کردن میتونن این رو تایید کنن.
البته این یکی از المان هایی هست که تغییر کرده. معماهای خیلی ساده و نه چندان پیچیده و بشدت در بعضی مواقع بنظرم مسخره مثل اتاقی که باید بادکنک میترکوندی یا شعله گاز روشن میکردی و...
هرچند آگه تو بازی دیگه ای بود قابل قبول بود ولی برای رزیدنتی که بشدت بازی جدی و خوفی بود از ابتدا قابل هضم نیست.

• Like
Reactions: danielo and kamyy
رزیدنت های کلاسیک سرشار از توضیحات علمی و بیولوژیکی در غالب فایلها تو بازی بودن. اون صحنه ای که شخصیت بازی ابتدای مرحله کشتی از پله ها میره بالا و دایماً روح اون دختر کوچولو که وجود فیزیکی نداره رو میبینه یا صحنه آخر که تا لحظه کشته شدن پیرزن اون رو به شکل دختر بچه میبینه بنظر شما ماوراءالطبیعه نیست؟
تم رزیدنت این نیست و کسایی که نسخه های کلاسیک رو بارها و بارها بازی کردن میتونن این رو تایید کنن.
البته این یکی از المان هایی هست که تغییر کرده. معماهای خیلی ساده و نه چندان پیچیده و بشدت در بعضی مواقع بنظرم مسخره مثل اتاقی که باید بادکنک میترکوندی یا شعله گاز روشن میکردی و...
هرچند آگه تو بازی دیگه ای بود قابل قبول بود ولی برای رزیدنتی که بشدت بازی جدی و خوفی بود از ابتدا قابل هضم نیست.
تو بازی مخصوصا نیمه دوم بازی حدود 1 خرجین فقط نوت داخل بازی بود که کامل تمام وقایع و دلایل بوجود اومدن ویروس Mold رو توضیح میداد من یاد ندارم سه گانه کلاسیک کل Lore ـش اندازه همین یـ نسخه باشه در مورد اون صحنه ها هم شما انگار داستان بازی رو متوجه نشدید کل پلات بازی دور ویروسی بود که منجر میشد Evie بتونه به ذهن بقیه نفوذ کنه که باعث میشد توهم بزنن پلات توئیست بزرگ بازی هم دقیقا همین بود ملت رو سر کار گذاشته بودن تا اوسطش که به یک بار ـه همه چیز به شیک ترین شکل ممکن رونمایی میشه در مورد پازل ها هم اتفاقا نسخه 7 یکی از بهترین پازل ها رو تو سری داشت جدا نمیدونم رو چه حسابی میگید پازل هاش خوب نبود ؟ خلاصه همه جوره این نسخه کامبک بود چه از نظر مکانیک و گیم پلی چه از نظر شروع یـ خط داستانی جدید همه جوره کامبک بود اگه نیمه دوم بازی یهو پیسینگش عوض نمیشد قطعا میتونست یکی از بهترین های سری لقب بگیره

آخرین ویرایش:
من دیدم خیلیا با توجه به تیزرها گرافیک این نسخه رو کوبوندن ولی من حس میکنم از قصد گرافیکش اینجوریه وگرنه واسشون کاری نداره که مثل Re2 و Re3 که اخیرا منتشر شد تکسچرهای شسته رفته ای تدارک ببینن.
این تم پر از نویز، سایه های روی مخ و تکسچرهای اینجوری، به اتمسفر بازی قراره کمک کنه
دیدید که نسخه 7 هم همینطور بود
حتی Evil Within 1 هم گرافیک کاغذی تری داشت که اتفاقا مناسب فضای اون روستا و تیمارستان بود. اما نسخه دوم گرافیک شسته رفته تری داشت و این رنگ و لعاب زیادی حس ترس رو از بین برده بود و حواس ها پرت میشد از موضوع اصلی

یا حتی outlast

کلا از دید من قضیه اینه حالا شاید غیرمنطقی بنظر بیاد برای خیلیا، ولی من حس میکنم جریان از این قراره

آخرین ویرایش:
تو بازی مخصوصا نیمه دوم بازی حدود 1 خرجین فقط نوت داخل بازی بود که کامل تمام وقایع و دلایل بوجود اومدن ویروس Mold رو توضیح میداد من یاد ندارم سه گانه کلاسیک کل Lore ـش اندازه همین یـ نسخه باشه در مورد اون صحنه ها هم شما انگار داستان بازی رو متوجه نشدید کل پلات بازی دور ویروسی بود که منجر میشد Evie بتونه به ذهن بقیه نفوذ کنه که باعث میشد توهم بزنن پلات توئیست بزرگ بازی هم دقیقا همین بود ملت رو سر کار گذاشته بودن تا اوسطش که به یک بار ـه همه چیز به شیک ترین شکل ممکن رونمایی میشه در مورد پازل ها هم اتفاقا نسخه 7 یکی از بهترین پازل ها رو تو سری داشت جدا نمیدونم رو چه حسابی میگید پازل هاش خوب نبود ؟ خلاصه همه جوره این نسخه کامبک بود چه از نظر مکانیک و گیم پلی چه از نظر شروع یـ خط داستانی جدید همه جوره کامبک بود اگه نیمه دوم بازی یهو پیسینگش عوض نمیشد قطعا میتونست یکی از بهترین های سری لقب بگیره
اینکه ویروس باعث بشه ایو به ذهن بقیه نفوذ کنه ماوراءالطبیعه نیست؟ قسمت پازل پیتر تو اون اتاق یه بچه بازی تمام عیاره. البته با شما موافقم که میگید کامبک بود چون بحرحال از رزیدنت 6 خیلی رزیدنت تر بود. ولی با کمال احترام به نظر شما نمیشه حتی نسخه 7 رو یه رزیدنت کامل بحساب آورد.

• Like
Reactions: ken47 and kamyy
داسک گفته بازی‌ کراس جن لانچ میشه

So I've said before that I know for a fact (before COVID) this game was launching a cross-gen game aiming for a January 2021 release date.
Let me just say I got 100% confirm the game is still cross-gen, that will be revealed soon, release date is still aiming for first-half 2021.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or