Resident Evil 6 | Xbox 360

خیلی وضعمون خوبه که بریم دی وی دی اصلی بخریم بعدشم وقتی دی وی دی اصلی میخریم که آدم حرصش بیشتر درمیاد که اینقدر پول داده یک بازیه مزخرف گرفته! درضمن من

به چندتا فروم خارجی و حتی یوتیوب هم که سر زدم فحش های خیلی بدی نثارش کرده بودند !!! و در آخر ( قابل توجه خودت ) این ماییم که فکر میکنیم که بقیه ی بازیخور های دنیا

طرز فکرشون فرق میکنه وگرنه خیلی کم پیدا میشه طرز فکر بقیه ی بازیخورهای دنیا با این همه فرد متفائت باشه.

دقیقا همین طوره من تو فروم RE رفتم بد جوری شاکی هستن..!!(فکر کردم فقط خودم هستم که فحش میدم)دیدم نه واقعا از سبک بازی ناراضی بودن.من سال 2009 وقتی RE5 اومد بازی رو اون موقع 85 خریدم برای ps3 چون خر بودم و داغ نفهمیدم دارم چیکار میکنم فکر کردم با یه بازی شاهکار روبرو هستم ولی اینبار تلافی میکنم دی وی دی بازی رو از یکی دوستام میگیرم روی xbox بازی میکنم حتی پول برای خریدشم نمیدم...!!! تا اینا باشن بازیه Call of Evil درست نکن...!!وقتی آدم فن یه بازی میشه به اوصول و آرمانهای یه بازی پایبند میمونه نه هر آشغالی رو به اسم اون بازی بهش دادن بازی کنه...!!!دقیقا وقتی تو فروم خارجی ها رفتم فهمیدم اونا هم همین حس من رو دارن...!!خیلی خوشحال شدم..!!البته متاسفانه capcom اصلا گوشش بدهکار نیست و اصلا صدای طرفداراشو نمیشنونه...!!!

خیلی وضعمون خوبه که بریم دی وی دی اصلی بخریم بعدشم وقتی دی وی دی اصلی میخریم که آدم حرصش بیشتر درمیاد که اینقدر پول داده یک بازیه مزخرف گرفته! درضمن من

به چندتا فروم خارجی و حتی یوتیوب هم که سر زدم فحش های خیلی بدی نثارش کرده بودند !!! و در آخر ( قابل توجه خودت ) این ماییم که فکر میکنیم که بقیه ی بازیخور های دنیا

طرز فکرشون فرق میکنه وگرنه خیلی کم پیدا میشه طرز فکر بقیه ی بازیخورهای دنیا با این همه فرد متفاوت باشه.

از من به شما و بقیه نصیحت...

بهتره وقتی بازی منتشر شد بیای نظر بدی و اگه لازم شد دو تا فحش هم اضافه بزاری برای کپکام....

یک تریلر اکشن هیچ چیزی رو حداقل به من کی ثابت نمیکنه ضمن اینکه بازی از سه خط متفاوت داستانی تشکیل شده و نمیشه کلا از الان راجب بازی نتیجه نهایی رو گرفت....

بهتره وقتی بازی منتشر شد بیای نظر بدی و اگه لازم شد دو تا فحش هم اضافه بزاری برای کپکام....

یک تریلر اکشن هیچ چیزی رو حداقل به من کی ثابت نمیکنه ضمن اینکه بازی از سه خط متفاوت داستانی تشکیل شده و نمیشه کلا از الان راجب بازی نتیجه نهایی رو گرفت....

اینا عملا با گیم پلی کنفرانس مایکرو تمام حرف ها و مصاحبه هاشون قبل نمایش رو زیر سوال بردن!!

شما نمایش گیم پلی کریس و جیک رو ندیدی؟!
نمایش لئون در مقابل اونا خوب بود. اونا دیگه رسما شده بودن Gears و Vanquish.
اگه نسخه ی 5 به اون شکل نبود شاید 1% احتمال میدادیم که بازی جنبه ی Horror هم داشته باشه، ولی وقتی 5 اونقدر اکشن بود این نسخه هم از تریلراش مشخصه چی میشه.
شاید بازی یه اکشن خوب باشه، ولی به هیچ عنوان (حتی به خاطر لئون که همه ی امیدم به اون بود) نمیشه بهش RE گفت.

تو نمایشای بازی تو E3 توی هر سه نسخه ایرادا بیش از حد بود اصلا کاری به این ندارم که بازی ترسناک بود یا نه خود بازی واقعا ضعیف بود مثلا با اینکه نسخه ی پنجم بازی ترسناکی نبود و به طور کامل اصالتشو از دست داده بود اما حداقل بازی بی کیفیتی نبود و گیم پلی خوبی داشت همچنین گرافیک فوق العاده ای اما این چیزی که تو E3 به نمایش دراومد فاجعه بود گرافیک خیلی خیلی از نسخه ی پنجم ضعیف تر بود انیمیشنا ضعیف تر بودن اسلحه ها سبک به نظر میرسیدن نشونه گیری اسلحه ها هم مشکل داشت و کاملا سردرگم بود دوربین بازی افتضاح و اعصاب خورد کن بود و باگ ها هم وحشتناک زیاد بودن به طوری که به راحتی میشه گفت پر باگ ترین بازی نمایشگاه همین RE6 بود هوش مصنوعی دشمنا فاجعه بود و اصلا هوشیار نبودن و واسه خودشون میچرخیدن و حتی تو گیم پلی جیک و کریس گیر میکردن و مدام به داخل همیدیگه میرفتن یا حرکت نمیکردن هوش مصنوعی همراهمونم به نظر از شوا RE5 ضعیف تر بود کیفیت بافت ها هم به شکل وحشتناکی نسبت به نسخه پنجم افت داشت و حتی طراحی شخصیت ها هم ضعیف تر بود اصلا معلوم نبود که چرا اینهمه هوش مصنوعی دشمنا ضعف داشت همینجوری مثل گوسفند واسه خودشون میچریدن و حتی از توانایی شلیک کردن هم عاجز بودن
تو سه تا نمایش RE6 تنها چیزایی که جالب بودن صحنه های سینمایی بود و گرنه بازی از همه نظر فاجعه بود و هیچ نکته ی مثبتی نداشت
این بازی اگه با این وضعیت عرضه شه میشه انتظار امتیازاتی در حد عملیات راکون سیتی یا حتی کم تر از اون رو داشت متاسفانه هیچ امیدیم به بهبود بازی وجود نداره چون زمانی تا عرضه ی بازی نمونده و وقتیم برای ایجاد تغییرات کلی نیست

شما نمایش گیم پلی کریس و جیک رو ندیدی؟!
نمایش لئون در مقابل اونا خوب بود. اونا دیگه رسما شده بودن Gears و Vanquish.
اگه نسخه ی 5 به اون شکل نبود شاید 1% احتمال میدادیم که بازی جنبه ی Horror هم داشته باشه، ولی وقتی 5 اونقدر اکشن بود این نسخه هم از تریلراش مشخصه چی میشه.
شاید بازی یه اکشن خوب باشه، ولی به هیچ عنوان (حتی به خاطر لئون که همه ی امیدم به اون بود) نمیشه بهش RE گفت.

من همه تریلرها رو تا نمایشگاه E3 دیدم و قبول دارم که بازی اکشن شده و اصالت خودش رو از دست داده....

ولی من ترجیح دمیدم با دیدن چند تا تریلر نتیجه گیری نکنم و صبر میکنم تا بازی بیاد....ضمن اینکه مسئولان هم عنوان کردن که چیزایی که توی تریلر نمایش داده شده صحنه های نهایی و کامل بازی نبوده و همین منو به شک میندازه....

راجب نسخه عملیات راکون سیتی هم من صبر کردم تا بازی بیاد و بعدش نظر خودمو گفتم.... ضمن اینکه تکرار میکنم چون بازی از سه خط داستانی متفاوت تشکیل شده نمیتونیم کاملا نتیجه بگیریم که بازی سبک اکشن به خودش گرفته....

پس بهتره به جای زود قضاوت کردن تا اکتبر صبر کنیم و اون وقت اگه بدو بیراهی هم خواستیم بگیم با خیال راحت و با انتشار بازی اینکارو بکنیم و نه الان....

---------- نوشته در 12:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 AM ارسال شده بود ----------

تو نمایشای بازی تو E3 توی هر سه نسخه ایرادا بیش از حد بود اصلا کاری به این ندارم که بازی ترسناک بود یا نه خود بازی واقعا ضعیف بود مثلا با اینکه نسخه ی پنجم بازی ترسناکی نبود و به طور کامل اصالتشو از دست داده بود اما حداقل بازی بی کیفیتی نبود و گیم پلی خوبی داشت همچنین گرافیک فوق العاده ای اما این چیزی که تو E3 به نمایش دراومد فاجعه بود گرافیک خیلی خیلی از نسخه ی پنجم ضعیف تر بود انیمیشنا ضعیف تر بودن اسلحه ها سبک به نظر میرسیدن نشونه گیری اسلحه ها هم مشکل داشت و کاملا سردرگم بود دوربین بازی افتضاح و اعصاب خورد کن بود و باگ ها هم وحشتناک زیاد بودن به طوری که به راحتی میشه گفت پر باگ ترین بازی نمایشگاه همین RE6 بود هوش مصنوعی دشمنا فاجعه بود و اصلا هوشیار نبودن و واسه خودشون میچرخیدن و حتی تو گیم پلی جیک و کریس گیر میکردن و مدام به داخل همیدیگه میرفتن یا حرکت نمیکردن هوش مصنوعی همراهمونم به نظر از شوا RE5 ضعیف تر بود کیفیت بافت ها هم به شکل وحشتناکی نسبت به نسخه پنجم افت داشت و حتی طراحی شخصیت ها هم ضعیف تر بود اصلا معلوم نبود که چرا اینهمه هوش مصنوعی دشمنا ضعف داشت همینجوری مثل گوسفند واسه خودشون میچریدن و حتی از توانایی شلیک کردن هم عاجز بودن
تو سه تا نمایش RE6 تنها چیزایی که جالب بودن صحنه های سینمایی بود و گرنه بازی از همه نظر فاجعه بود و هیچ نکته ی مثبتی نداشت
این بازی اگه با این وضعیت عرضه شه میشه انتظار امتیازاتی در حد عملیات راکون سیتی یا حتی کم تر از اون رو داشت متاسفانه هیچ امیدیم به بهبود بازی وجود نداره چون زمانی تا عرضه ی بازی نمونده و وقتیم برای ایجاد تغییرات کلی نیست

دوست عزیز ممنون میشم خبر صفحه قبلی رو که گذاشتم رو با دقت بیشتری بخونی....

يوشايکي هيرا باياشي : عده ي زيادي از نمايش RE6 در E3 انتقاد کرده بودند و حتي افراد زيادي اين عنوان را عنواني نا اميد کننده ناميده بودند.... اما او اعتقاد دارد : نسخه ي نمايش داده شده لزوما نشان دهنده ي تجربه و کار نهايي نيست و نسخه ي نهايي چيزي متفاوت از آن نمايش است.

بابا نا سلامتی دموی بازی اومده ها !! انوقت باید بگردم تاپیک رو از ته دره پیدا کنم ! :|:دی

فعلا فقط مرحله لیان رو بازی کردم و با اینکه خیلی کوتاه بود ولی خوب به نظرم اومد . به طوری که دلم به درد اومد وقتی دمو تموم شد دلم میخواست ادامه بدم :دی حالا باز خوبه مراحل کریس و جیک هم هست اونم برم بازی کنم ببینم چه جوریاس .
گیم پلی بازی مشابه 2 نسخه قبلی بود . گرافیک بازی هم خوب بود ولی خیلی Screen Tearing داشت ! صداگذاری و موسیقی عالی بود و همچنین خیلی سینمایی تر از قبل شده و حداقل همین یه ذره از مرحله لیانش خیلی هیجانی تر از کل RE5 بود :دی

پ.ن: دانلود دمو

بابا نا سلامتی دموی بازی اومده ها !! انوقت باید بگردم تاپیک رو از ته دره پیدا کنم ! :|:دی

فعلا فقط مرحله لیان رو بازی کردم و با اینکه خیلی کوتاه بود ولی خوب به نظرم اومد . به طوری که دلم به درد اومد وقتی دمو تموم شد دلم میخواست ادامه بدم :دی حالا باز خوبه مراحل کریس و جیک هم هست اونم برم بازی کنم ببینم چه جوریاس .
گیم پلی بازی مشابه 2 نسخه قبلی بود . گرافیک بازی هم خوب بود ولی خیلی Screen Tearing داشت ! صداگذاری و موسیقی عالی بود و همچنین خیلی سینمایی تر از قبل شده و حداقل همین یه ذره از مرحله لیانش خیلی هیجانی تر از کل RE5 بود :دی

شاهین جون.
المان های ترسناک توش بود؟

المان های ترسناک توش بود؟
تو مرحله لیان آره بود و خیلی هم خوشم اومد ولی مرحله ای که با کریس رفتم تماما اکشن بود (بدک نبود) . کلا مرحله لیان خیلی چسبید . فضا تاریک و نسبتا هیجان انگیز بود من که خوشم اومد . کلا مرحله لیان RE4ـی بود و مرحله کریس RE5ـی .
حالا فقط مرحله جیک مونده که باید بازی کنم .

ببین چقدر دوستان از جمله خودم دلشون از این کپکام خونه که هیچ رقبتی برای بازی کردن دموی اویل ندارن . نظر شخصیم رو میگم کپکام و اویل هر دو به خاطره ها رفتن و گذر زمان همینه بعضی اوقات هیچ جوری نمیشه یک چیزی رو درست کرد ................

سلام ببخشید یک سوال داشتم شاید مربوط به تاپیک نباشه !!

تو دمویی که تازه برای ایکس باکس اومده دیدید یا بازی کردید میشه بگید هدف گیری به صورت لیزری هست یا مثل OPPORATION RACCON CITY مخلوط از لیزر و هدف است و یا لیزر خالی مثل اویل های قبلی هست + قابل تغیر است ایا تو شخصیت های مختلف تغیر میکند ایا وقتی دمو رو شروع کردید خودتون باید راه رو پیدا میکردید یا WAYPOINT داشت ؟ منظور از WAYPOINT روی خود گیم پلی مثل کود نه روی نقشه مثل شماره ی 5 !!!! {همه ی این سوالات مربوط به DEMO جدید هست که برای ایکس باکس باز ها است} .
ممنون .

دمو رو بازی کردم.همش راه رفتن بود.فقط تیکه آخر دمو چند تا زامبی کشتم که تیر تموم شد و با چاقو زدم.بنظر نسبت به نسخه های قبل بهتر شده.باز باید صبر کرد تا بازی بیاد بیرون.دوربین هم بنظرم بهتر شده بود

من که بهتون گفتم برای قضاوت کردن راجب بازی خیلی زوده....

حداقل در خط داستانی لیون میشه ترسناک بودن نسخه های قدیمی رو تجربه کرد....

باز خدا عمرشون بده که برای هر سه سلیقه اومدن سه خط داستانیه متفاوت درست کردن ولی اگه ما باشیم بازم ایراد رو میگیریم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or