Resident Evil 6 | Xbox 360

دوست عزیز اینجا فروم هستش محلی برای بحث و تبادل نظر نه تعریف و تمجید الکی از بازی ها ! هرکی یه نظری داره که آزادانه میتونه بیان که چه موافق چه مخالف .

به نظرم حرکت لئون خیلی سریع و روان شده
مثلا سبکه ترسناکه شبیه ghost recon شده
باید لئونو همون لئونو اویل 4 و کریسو همون کریسه اویل 5 میساختن نه حرکات جدید که از کماندو ها هم فراتر میره!

با یه تریلر چقد بحث راه انداختین
حالا خوبه خوده سازنده گفت بازی از بخش مختلفی تشکیل شده هم اکشن هم سوروایو مثل سه تا اول اویل
حالا یه بخش اکشنشو نشون دادن بزنین سرو کله هم

این copcom هم که دیگه شورشو در آورد با این بازی‌های مزخرفش.....و من در این قسمت به این نتیجه رسیدم که بریم همون RE4 و RE5 خودمون رو دوباره و دوباره تموم کنیم و سعی‌ کنیم به خودمون تلقین کنیم که دیگه Copcom وجود ندارهo:-) و این از صفحه روزگار محو شده[-o<

آقا من تعجب میکنم که چرا هیچ کس نمیره بگه : جناب copcom بازیت به اندازه ی ....( فحش سانسور شده :دی ) هم نمی ارزه ؟؟؟ واقعا هم دارم میگما شوخی نمیکنم!!! یعنی واقعا تمام اونایی که تو کشورشن و هیچی نمیگن میدونن بازی یعنی چی؟؟؟

آقا من تعجب میکنم که چرا هیچ کس نمیره بگه : جناب copcom بازیت به اندازه ی ....( فحش سانسور شده :دی ) هم نمی ارزه ؟؟؟ واقعا هم دارم میگما شوخی نمیکنم!!! یعنی واقعا تمام اونایی که تو کشورشن و هیچی نمیگن میدونن بازی یعنی چی؟؟؟

تمامیه این بدو بیراها مختص بازیخورهای ایرانی هست که بازی کپی مفت میخرن و از اون ور دو تا فحش ابدار هم میدن....

هیچ کجای دنیا این طرز فکرو ندارن وگرنه بازی اینجوری ساخته نمیشد....

الان دقیقا چی این شماره مشکل داره !می شه بگید ما هم بفهمیم !

اکثرا توقع دارن بازی برگرده به حال و هوای نسخه های 15 سال پیش زمان کنسولهای ps1 ....

نمیدونن که سیستم داره روز به روز رو به پشرفت میره و هیچ شرکتی ریسک برگشت به زمان قبل و تکرار اون بازیهای قدیمی رو نمیتونه بکنه....

تمامیه شرکتهای فروش خودشون رو دارن میکنن چه با نظرات کاربران ایرانی چه بدون اونها....

الان دقیقا چی این شماره مشکل داره !می شه بگید ما هم بفهمیم !

نفهمیدی یعنی:|برای درک اعماق تهه فاجعه تریلر کریس رو دانلود کن ببین چی شده تو اکشن که گیرز رسما تو جیبش داره هفت سنگ بازی میکنه تو سرعت هم انچارتد تو اون یکی جیبش

فقط اینه کله دم واز میدوه کاور میگیره (به ندرت)هدشات میکنه Melee میزنه!
تمامیه این بدو بیراها مختص بازیخورهای ایرانی هست که بازی کپی مفت میخرن و از اون ور دو تا فحش ابدار هم میدن....

اکثرا توقع دارن بازی برگرده به حال و هوای نسخه های 15 سال پیش زمان کنسولهای ps1 ....

نمیدونن که سیستم داره روز به روز رو به پشرفت میره و هیچ شرکتی ریسک برگشت به زمان قبل و تکرار اون بازیهای قدیمی رو نمیتونه بکنه....

تمامیه شرکتهای فروش خودشون رو دارن میکنن چه با نظرات کاربران ایرانی چه بدون اونها....
RE نابود شده شما میگی تکنولوژی پیشرفت کرده :dکریس رسما تبدیل به یک super human شده بود

نمیخوام شاخ و شونه بکشم یا لات بازی در بیارم ولی حس میکنم کورکورانه دارید حمایت میکنید دیگه باید چیکار میکردن که قبول کنید که حداقل نمایشش افتضاح بود

نمیخوام شاخ و شونه بکشم یا لات بازی در بیارم ولی حس میکنم کورکورانه دارید حمایت میکنید دیگه باید چیکار میکردن که قبول کنید که حداقل نمایشش افتضاح بود

هیچ سودی برای من نداره یا به قولا هیچ پولی تو جیب من نمیره که بخوام از بازی حمایت کنم....

من فقط دارم حقیقت رو میگم... از نسخه رزیدنت اویل 4 به اینور دیگه شرکت سازنده اومد براساس فراتر از یک بازی ترسناک قدم برداشت....

حتی رزیدنت اویل 5 که خیلیا بد و بیراه بهش گفتن و ازش عیب گرفتن تونست فروش خوبی بدست بیاره و این نسخه هم مطمئن باشید فروش خودش رو میکنه و اگه غیر از این بود و به ضرر شرکت سازنده بود هیچ وقت سازندگان بازی همین سبکی رو که شماها دارید ازش ایراد میگیرید از رزیدنت اویل 4 ادامه نمیدادن....

نفهمیدی یعنی:|برای درک اعماق تهه فاجعه تریلر کریس رو دانلود کن ببین چی شده تو اکشن که گیرز رسما تو جیبش داره هفت سنگ بازی میکنه تو سرعت هم انچارتد تو اون یکی جیبش

فقط اینه کله دم واز میدوه کاور میگیره (به ندرت)هدشات میکنه Melee میزنه!
خوب من همون شب کنفرانس دیدمش !
به نظرم عالی بود !شماره های قبلی را هم همه را رفتم !
نمی شه که دقیقا مثل 2و 3 باشه !
به نظرم یکی از بهترین بازی های امسال هست !

49829085083420408985.jpg

متن خلاصه شده از VG247 :

يوشايکي هيرا باياشي : اگر همه ي 3 خط داستاني بازي را با 3 شخصيت بازي طي کنيد شما ميتوانيد داستان بازي را از هر طرف مورد بررسي قرار دهيد.
مسلما این همه صبر نسخه ای را در خور طرفداران این IP با داستان قوی را روانه ی بازار میکنیم.

عده ي زيادي از نمايش RE6 در E3 انتقاد کرده بودند و حتي افراد زيادي اين عنوان را عنواني نا اميد کننده ناميده بودند....
اما او اعتقاد دارد : نسخه ي نمايش داده شده لزوما نشان دهنده ي تجربه و کار نهايي نيست و نسخه ي نهايي چيزي متفاوت از آن نمايش است.

همه ي ويژگي هاي درون بازي مطمئنا طوري عمل مي کنند که در شما حس ترس واقعي را القا کنند و ما اميدواريم حس شما هنگام بازي کردن حس بازي کردن يک رزيدنت اويل واقعي باشد.

وي باز هم تکرار کرد : من تاکيد ميکنم نمايش E3 صرفا يک تريلر براي E3 بود و نه چيز بيشتر و مطمئنا کيفيت بازي چيزي متفاوت از آن است.

بازي در اکتبر براي سه پلتفرم عرضه ميشود.

منبع :

Resident Evil 6 story significantly longer than RE5′s | VG247

خیلی وضعمون خوبه که بریم دی وی دی اصلی بخریم بعدشم وقتی دی وی دی اصلی میخریم که آدم حرصش بیشتر درمیاد که اینقدر پول داده یک بازیه مزخرف گرفته! درضمن من

به چندتا فروم خارجی و حتی یوتیوب هم که سر زدم فحش های خیلی بدی نثارش کرده بودند !!! و در آخر ( قابل توجه خودت ) این ماییم که فکر میکنیم که بقیه ی بازیخور های دنیا

طرز فکرشون فرق میکنه وگرنه خیلی کم پیدا میشه طرز فکر بقیه ی بازیخورهای دنیا با این همه فرد متفاوت باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or