آقا من تعجب میکنم که چرا هیچ کس نمیره بگه : جناب copcom بازیت به اندازه ی ....( فحش سانسور شده) هم نمی ارزه ؟؟؟ واقعا هم دارم میگما شوخی نمیکنم!!! یعنی واقعا تمام اونایی که تو کشورشن و هیچی نمیگن میدونن بازی یعنی چی؟؟؟
الان دقیقا چی این شماره مشکل داره !می شه بگید ما هم بفهمیم !
الان دقیقا چی این شماره مشکل داره !می شه بگید ما هم بفهمیم !
برای درک اعماق تهه فاجعه تریلر کریس رو دانلود کن ببین چی شده تو اکشن که گیرز رسما تو جیبش داره هفت سنگ بازی میکنه تو سرعت هم انچارتد تو اون یکی جیبشتمامیه این بدو بیراها مختص بازیخورهای ایرانی هست که بازی کپی مفت میخرن و از اون ور دو تا فحش ابدار هم میدن....
هیچ کجای دنیا این طرز فکرو ندارن وگرنه بازی اینجوری ساخته نمیشد....
RE نابود شده شما میگی تکنولوژی پیشرفت کرده :dکریس رسما تبدیل به یک super human شده بوداکثرا توقع دارن بازی برگرده به حال و هوای نسخه های 15 سال پیش زمان کنسولهای ps1 ....
نمیدونن که سیستم داره روز به روز رو به پشرفت میره و هیچ شرکتی ریسک برگشت به زمان قبل و تکرار اون بازیهای قدیمی رو نمیتونه بکنه....
تمامیه شرکتهای فروش خودشون رو دارن میکنن چه با نظرات کاربران ایرانی چه بدون اونها....
نمیخوام شاخ و شونه بکشم یا لات بازی در بیارم ولی حس میکنم کورکورانه دارید حمایت میکنید دیگه باید چیکار میکردن که قبول کنید که حداقل نمایشش افتضاح بود
خوب من همون شب کنفرانس دیدمش !نفهمیدی یعنیبرای درک اعماق تهه فاجعه تریلر کریس رو دانلود کن ببین چی شده تو اکشن که گیرز رسما تو جیبش داره هفت سنگ بازی میکنه تو سرعت هم انچارتد تو اون یکی جیبش
فقط اینه کله دم واز میدوه کاور میگیره (به ندرت)هدشات میکنه Melee میزنه!
تمامیه این بدو بیراها مختص بازیخورهای ایرانی هست که بازی کپی مفت میخرن و از اون ور دو تا فحش ابدار هم میدن....
هیچ کجای دنیا این طرز فکرو ندارن وگرنه بازی اینجوری ساخته نمیشد....