CAP\MortezA63
کاربر سایت
خیلی وضعمون خوبه که بریم دی وی دی اصلی بخریم بعدشم وقتی دی وی دی اصلی میخریم که آدم حرصش بیشتر درمیاد که اینقدر پول داده یک بازیه مزخرف گرفته! درضمن من
به چندتا فروم خارجی و حتی یوتیوب هم که سر زدم فحش های خیلی بدی نثارش کرده بودند !!! و در آخر ( قابل توجه خودت ) این ماییم که فکر میکنیم که بقیه ی بازیخور های دنیا
طرز فکرشون فرق میکنه وگرنه خیلی کم پیدا میشه طرز فکر بقیه ی بازیخورهای دنیا با این همه فرد متفائت باشه.
دقیقا همین طوره من تو فروم RE رفتم بد جوری شاکی هستن..!!(فکر کردم فقط خودم هستم که فحش میدم)دیدم نه واقعا از سبک بازی ناراضی بودن.من سال 2009 وقتی RE5 اومد بازی رو اون موقع 85 خریدم برای ps3 چون خر بودم و داغ نفهمیدم دارم چیکار میکنم فکر کردم با یه بازی شاهکار روبرو هستم ولی اینبار تلافی میکنم دی وی دی بازی رو از یکی دوستام میگیرم روی xbox بازی میکنم حتی پول برای خریدشم نمیدم...!!! تا اینا باشن بازیه Call of Evil درست نکن...!!وقتی آدم فن یه بازی میشه به اوصول و آرمانهای یه بازی پایبند میمونه نه هر آشغالی رو به اسم اون بازی بهش دادن بازی کنه...!!!دقیقا وقتی تو فروم خارجی ها رفتم فهمیدم اونا هم همین حس من رو دارن...!!خیلی خوشحال شدم..!!البته متاسفانه capcom اصلا گوشش بدهکار نیست و اصلا صدای طرفداراشو نمیشنونه...!!!