Resident Evil 6 | PC

67895459035517888268.jpg

ششمین قسمت از سری بازی های بزرگ Resident Evil، امشب به طور رسمی توسط کپکام، تایید شد.

10 سال از اتفاقات راکون سیتی گذشته و رییس جمهور ایالات متحده تصمیم گرفته است حقایق پشت پرده اتفاقات راکون سیتی را بر ملا سازد تا شاید فعالیت های بایوتروریستی اخیر را محدود کند. دوست صمیمی رییس جمهور و بازمانده وقایع راکون سیتی، لیان اسکات کندی نیز در کنار رییس جمهور است. زمانی که یک حمله بایوتروریستی به محل حضور رییس جمهور رخ می دهد، لیان با یک رییس جمهور آلوده و تبدیل به زامبی شده روبرو می شود و مجبور است سخت ترین تصمیم زندگیش را بگیرد. در همین حین، کریس ردفیلد، عضو سازمان BSAA نیز به چین که خودش مورد حمله بایوتروریستی قرار گرفته است، می رسد. هیچ کشوری از این حملات و شیوع ویروس در امان نیست و یک ترس واحد، تمام جمعیت انسانی کره زمین را در بر گرفته است؛ هیچ امیدی نیست.
برای اولین بار در تاریخ این سری بازی، لیان کندی و کریس ردفیلد، در کنار هم باید علیه این تهدید بی سابقه مقابله کنند. در کنار هر کدام از این دو نفر، کاراکترهای جدیدی حضور خواهند داشت که به طُرُق متفاوتی با این داستان ترسناک دراماتیک و بی رحمانه که در سطح جهانی در حال وقوع است، ارتباط دارند.
Katsuhiko Ichii رییس بخش تحقیق و توسعه و بازاریابی جهانی کپکام گفت:" RE6 یک گام بزرگ در جهت تکامل این سری است. تیم توسعه بازی، به رهبری Hiroyuki Kobayashi به طور خستگی ناپذیر در حال کار بر روی این شماره است تا بهترین تجربه ی RE ممکن را هم از جهت بزرگی و هم کیفیت عرضه کند. ما واقعا در این مورد هیجان زده ایم و نمی توانیم برای انتشار اطلاعات بیشتر صبر کنیم."
ایشان اضافه کرد:" تیم ما از ابتدا قصد داشت تا تجربه ای همراه با روایت داستانی گیرا و بخش تک نفره و Co-op هیجان انگیز، همگی همراه با تمی ترسناک را خلق کند. ما اسم این سبک ترکیبی را "Dramatic Horror" می گذاریم و مطمئن هستیم که هم مورد استقبال فن های سری و هم افراد تازه وارد قرار خواهد گرفت."

Re6 در تاریخ 20 نوامبر سال 2012 عرضه خواهد شد.
=====
اولین تصاویر از نسخه PC:

===
ویدئوی بازی رو در صفحه ی اصلی سایت می توانید تماشا و با 3 کیفیت دانلود کنید.
Resident Evil 6 تایید شد+ اولین اطلاعات رسمی

آخرین ویرایش:
به عبارتی توضیح دقیق ترش اینه
L4d رو سوم شخص کنید بندازید توی شهر رزیدنت 6 که همون چینه یک دوتا دشمن از L4D که یکی از اون ها Witch هستش توی رزیدنت ظاهر میشه :d
کلا یه وعضی!

حدود 1 ساعت بازی کردم...من که رزیدنت اویل باز نیستم هم خیلی خوشم نیومد ازش ...
بعد یه مدت کاراش خیلی تکراری میشه...گرافیک هم بده...کلا ترس هم نداره(من که از بازی های ترسناک خیلی خوشم نمیاد کلا سر این نترسیدم...)
کلا بهش میدم 5/6

اول که گیم اسپات بهش داد 6/10 گفتم عجب سایت چت مارسیه...:))

ولی به محض اینکه نیم ساعت بازی کردم از گفته ی خود بسیار پشیمون شدم.:-$

همین الان کمپین لئون تموم شد، نمی دونم چرا راجب پایانش انقدر بد صحبت کردید شاید از لحاظر داستانی گفتید ... بهرحال برای من واقعا کمپین خوبی بود.
چون من انتظاری ندارم بیاد مثل Tomb Raider نسخه ی قبلی با این نسخه ی جدید ترکیبات جدیدی اضافه کنه که باعث زیبا تر شدنش بشه و اگر واقعا خودتونو جای کپکام بذارید کاری غیر از این نمی تونست انجام بده
فقط بنظرم میتونست ترس رو توی Level های بالاتر بیشتر کنه، نه اینکه مهمات رو کم کنه، اینطوری خیلی بیشتر به نفع و سود خودش هم بود.

در هر مرحله ای میشه گفت از سازنده راضی بودم... گرافیک بازی در مراحل آخر خیلی بهتر میشه... افکت خیس شدن کت ها و لباس های لئون واقعا چشم نواز بود :x

Leon S Kennedy Champion : 8.5 / 10

کمپین بعدی هم کریس هست که به ترتیب ( طبق گفته ی علی آقا :d ) پیش میریم.

همین الان کمپین لئون تموم شد، نمی دونم چرا راجب پایانش انقدر بد صحبت کردید شاید از لحاظر داستانی گفتید ... بهرحال برای من واقعا کمپین خوبی بود.
چون من انتظاری ندارم بیاد مثل Tomb Raider نسخه ی قبلی با این نسخه ی جدید ترکیبات جدیدی اضافه کنه که باعث زیبا تر شدنش بشه و اگر واقعا خودتونو جای کپکام بذارید کاری غیر از این نمی تونست انجام بده
فقط بنظرم میتونست ترس رو توی Level های بالاتر بیشتر کنه، نه اینکه مهمات رو کم کنه، اینطوری خیلی بیشتر به نفع و سود خودش هم بود.

در هر مرحله ای میشه گفت از سازنده راضی بودم... گرافیک بازی در مراحل آخر خیلی بهتر میشه... افکت خیس شدن کت ها و لباس های لئون واقعا چشم نواز بود :x

Leon S Kennedy Champion : 8.5 / 10

کمپین بعدی هم کریس هست که به ترتیب ( طبق گفته ی علی آقا :d ) پیش میریم.
سر کمپین کریس اگه با دنیای گیم خداحافظی نکردی اسممو عوض میکنم.البته اگه RE های قدیمی برات اولویت داشته باشه،وگرنه به عنوان یه بازیه اکشن قبولش میکنی.14-15 سال پیش بهم میگفتن 6 RE توش زامبی اسنایپ به دست داره یا هلیکوپتر میرونه میگفتم طرف دیوانست.اما الان به شعور خودم فحش میدم که نشستم بازیش کردم.

سر کمپین کریس اگه با دنیای گیم خداحافظی نکردی اسممو عوض میکنم.البته اگه RE های قدیمی برات اولویت داشته باشه،وگرنه به عنوان یه بازیه اکشن قبولش میکنی.14-15 سال پیش بهم میگفتن 6 RE توش زامبی اسنایپ به دست داره یا هلیکوپتر میرونه میگفتم طرف دیوانست.اما الان به شعور خودم فحش میدم که نشستم بازیش کردم.

دقیقا تایید میشه. کمپین کریس واقعا بده، در به در دنبال مهماتم. اسم بازی هم اکشنه. اصلا تیر توی بازی نیست که بتونم زامبی بکشم. و این کمپین به روش مسخره ایه طولانیه، الکی کشش دادن. بابا بسه دیگه، حداقل یه کم تیر بهمون بده. مسخره است واقعا

من وقتی تیر بی نهایت رو فعال میکنم اتفاقی در بازی نمی افته!!
چـــرا؟!
اگر اپدیت جدید رو بریزید فکنم درست بشه.

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

یعنی به غیر از گیم پلی لیون باقی افتضاح هستن ADA البته هنوز بازی نکردم
پیشنهاد میکنم Ada رو حتما بزنی چون به نظر من از همه بهتر بود.مزاحمم تو بازی نداری.

اون از devil may cry که به قوله خودشون اروپاییش کردن...اینم از resident evil...کمپین لیونو بازی کردم حالم به هم خورد...کریس که دیگه واقعا افتضاح بود....اخه یعنی چی یه همراه واست میزارن؟؟؟من اگه اتک نمیدادم helena خودش همرو میزد...هیچ ترسی تو بازی وجود نداره...داستان بازی مضخرف...بعضی جاهاش نمیدونم بخندم یا گریه کنم.... بیشتر فیلم هندیه تا resident evil....متاسفم capcom.....میکامی که رفت Resident EVil مرد....!

آخرین ویرایش:
من به همه دوستانی که زیاد خوششون نیومده از این بازی پیشنهاد میکنم که حتما Co-Op کمپین ها رو هم امتحان کنند;)
دوستان سوال؟!
_ این دوربین بازی رو چجوری میشه عوض کرد؟خیلی نزدیکه،زیاد وسعت دید نداره آدم. یادمه Capcom گفته بود که این آپشن قراره روی PC بطور پیش فرض باشه و برای کنسول ها هم به طور دانلودی! درسته؟
_ چجوری میتونم خودم رو Heal کنم؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or