Resident Evil 6 | PC

67895459035517888268.jpg

ششمین قسمت از سری بازی های بزرگ Resident Evil، امشب به طور رسمی توسط کپکام، تایید شد.

10 سال از اتفاقات راکون سیتی گذشته و رییس جمهور ایالات متحده تصمیم گرفته است حقایق پشت پرده اتفاقات راکون سیتی را بر ملا سازد تا شاید فعالیت های بایوتروریستی اخیر را محدود کند. دوست صمیمی رییس جمهور و بازمانده وقایع راکون سیتی، لیان اسکات کندی نیز در کنار رییس جمهور است. زمانی که یک حمله بایوتروریستی به محل حضور رییس جمهور رخ می دهد، لیان با یک رییس جمهور آلوده و تبدیل به زامبی شده روبرو می شود و مجبور است سخت ترین تصمیم زندگیش را بگیرد. در همین حین، کریس ردفیلد، عضو سازمان BSAA نیز به چین که خودش مورد حمله بایوتروریستی قرار گرفته است، می رسد. هیچ کشوری از این حملات و شیوع ویروس در امان نیست و یک ترس واحد، تمام جمعیت انسانی کره زمین را در بر گرفته است؛ هیچ امیدی نیست.
برای اولین بار در تاریخ این سری بازی، لیان کندی و کریس ردفیلد، در کنار هم باید علیه این تهدید بی سابقه مقابله کنند. در کنار هر کدام از این دو نفر، کاراکترهای جدیدی حضور خواهند داشت که به طُرُق متفاوتی با این داستان ترسناک دراماتیک و بی رحمانه که در سطح جهانی در حال وقوع است، ارتباط دارند.
Katsuhiko Ichii رییس بخش تحقیق و توسعه و بازاریابی جهانی کپکام گفت:" RE6 یک گام بزرگ در جهت تکامل این سری است. تیم توسعه بازی، به رهبری Hiroyuki Kobayashi به طور خستگی ناپذیر در حال کار بر روی این شماره است تا بهترین تجربه ی RE ممکن را هم از جهت بزرگی و هم کیفیت عرضه کند. ما واقعا در این مورد هیجان زده ایم و نمی توانیم برای انتشار اطلاعات بیشتر صبر کنیم."
ایشان اضافه کرد:" تیم ما از ابتدا قصد داشت تا تجربه ای همراه با روایت داستانی گیرا و بخش تک نفره و Co-op هیجان انگیز، همگی همراه با تمی ترسناک را خلق کند. ما اسم این سبک ترکیبی را "Dramatic Horror" می گذاریم و مطمئن هستیم که هم مورد استقبال فن های سری و هم افراد تازه وارد قرار خواهد گرفت."

Re6 در تاریخ 20 نوامبر سال 2012 عرضه خواهد شد.
=====
اولین تصاویر از نسخه PC:

===
ویدئوی بازی رو در صفحه ی اصلی سایت می توانید تماشا و با 3 کیفیت دانلود کنید.
Resident Evil 6 تایید شد+ اولین اطلاعات رسمی

آخرین ویرایش:
من به همه دوستانی که زیاد خوششون نیومده از این بازی پیشنهاد میکنم که حتما Co-Op کمپین ها رو هم امتحان کنند;)
دوستان سوال؟!
_ این دوربین بازی رو چجوری میشه عوض کرد؟خیلی نزدیکه،زیاد وسعت دید نداره آدم. یادمه Capcom گفته بود که این آپشن قراره روی PC بطور پیش فرض باشه و برای کنسول ها هم به طور دانلودی! درسته؟
_ چجوری میتونم خودم رو Heal کنم؟
ممنون
با 1 میتونی خودتو heal کنی ولی قبلش باید با h قرصاتو پر کردی باشی

سلام
من اول بازی یه جا پل می ترکه بعد می گه جهت ها رو بزن + space dash که معلوم نیست منظورش چیه
هر کاری با space کردم نشد
هر دفعه هم تا اون جا سیو نمی شه

:-/

دوستان این دوربین خیلی رو مُخه.دوربین از عقب تر میخوام نشون بده.یادمه Capcom قبلا راجع به این دوربین صحبتشو کرده بود!
دوربین فقط میتونه سمت راست باشه یا سمت چپ هیچ جالت دیگه ای نداره.

---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

واقعا ممنون اما چجوری میشه اون یکی یارمون رو هم Heal کرد؟

شما زمانی که single بازی میکنید که نیاز به این کار ندارید اما در Co-Op زمانی که همکار شما زخمی شده باشه به سمتش میرید در صفحه میاد که اگر میخوای با زدن دکمه 1از قرصت به اون مبدی.

بالاخره خبرشو پیدا کردم
تنظیم دوربین بازی RE6 توسط آپدیت جدیدی از سوی کپکام
اون اضافاتی که گفته توسط این آپدیت اضافه میشه به طور پیش فرض روی PC هست فقط دوربینش...

والا ما که ندیدیم بشه تو بازی دوربین تنظیم کرد البته من مونیتورم خیلی وایده مشکلی از نظر دید نداشتم.اگر حالا چیزی برای pc پبدا کردی به ماهم بگو.چون اون اپدیت مورد نظر برای 3و360 بود برای pc ندیدم.

خوب بالاخره هر چهار تا کمپین رو تموم کردم. سناریوی لیون به نظرم قشنگ بود و به تنهایی از نسخه ی 5 اویل خیلی بهتر بود من به شخصه خوشم اومد. ولی چشتون روز بد نبینه به محض اینکه سناریو کریس رو شروع کردم تازه به عمق فاجعه پی بردم البته به زور و فقط و فقط به خاطر داستان و cut sence هاش این سناریو و بعدیاش رو تموم کردم ولی واقعا هر دقیقه که داشتم بازیش میکردم انگار زجر میکشیدم اخ این چه وضع ای بود؟ دشمناش که رسما همشون تفنگ دستشون بود جالبه انواع اقسام هم داشت از تک تیر انداز بگیر تا موشک زن . حالا این به جهنم اخه موتور سواری و ماشین سواری جت اسکی روندن هلیکوپتر و ... رو چه به Resident Evil ???!! بابا اخه یکی نیست بهشون بگی مگه gta هستش؟؟؟!!! دیگه بقیشو نگم بهتره.
ولی از حق نگذریم حالا جدا از گیم پلی بازی داستان بازی و cut sence هاش به نظرم فوق العاده بود. تقابل قهرمان های اصلی و قدیمی سری با هم دیگه واقعا جذاب و تنها چیزی که منو مجاب به رفتن بازی میکرد همین داستان و cut sence هاش بود. به نظرم کسی که می خواد از داستان بازی لذت ببره باید به ترتیب از بالا به پایین کمپین ها رو تموم کنه. مثلا تو کمپین لیون یه سری ابهامات اساسی وجود داره که با رفتن کمپین کریس یه مقدارش رفع میشه و هر کمپین ابهامات کمپین قبلیش رو بر طرف میکنه تا کمپین اخر طوریه که وقتی شما کمپین اخر هم تموم میکنید داستان کامل میشه. ضمن اینکه مثلا وقتی دارید کمپین جیک رو میرید میتونید مبارزه ی کریس یا حتی لیون که در کمپین های قبلی رفتید رو ببینید که واقعا از حق نگذریم خیلی جذابه.
گرافیک بازی هم به نظرم خوب بود ولی عالی نبود. ضمن اینکه طراحی بعضی از باس ها خیلی جالب بود. مثلا باس اصلی کمپین جیک که خیلی شبیه نمیسیس بود و خیلی هم سگ جون بود مگه میمرد! و باس اخر کمپین کریس هم واقعا جالب بود مخصوصا داستان او کپچر اخر کمپین کریس واقعا هم احساسی و هم خیلی قشنگ بود.
در کل بازی از نظر داستانی و صحنه ی های سینمایی بی نظیره ولی از لحاظ گیم پلی هر چی تو داستان و صحنه های سینمایی خوب بود اینجا تلافی میکنه!
حالا دو سوال از شما که اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم.
صدای صحبت کردن تو cut sence ها به نظرم کاملا با حرکات لب مچ نبود (نسخه ی pc ) یه ذره اذیتم میکرد مال شما هم اینطوری بود؟
بعد یه سوال دیگه اگه کسی یادشه سرنوشت جیل ولنتاین و کلیر خواهر کریس رو میشه یه کوچولو توضیح بدید و چرا تو این نسخه نبودند؟(چون من یادم رفته ممنون)

آخرین ویرایش:
جیل ولنتاین
جیل بعد از قسمت 5 و اون اتفاقاتی که افتاد (وسکر دستگیرش میکنه و با نصب یک روبات سوسک شکل روی سینه اش جیل رو به جون کریس میندازه.کریس هم با هزار بدبختی ربات رو جدا میکنه اما جیل هم داغونه) دیگه خبری ازش نشد
کلیر رو نمیدونم

دوستان اخر کمپین لیون
بعد از اینکه باس فایتو شکس میدی . سوار اسانسور میشی و اسانسور میترکه دیگه جلو نمیره و لودینگ گیر میکنه
یکی لطفا پایان کمپین لیون رو توضیح بده:d
حال ندارم دوباره با اون باس فایت مزخرف روبهرو بشم.

آخرین ویرایش:
جیل بعد از قسمت 5 و اون اتفاقاتی که افتاد (وسکر دستگیرش میکنه و با نصب یک روبات سوسک شکل روی سینه اش جیل رو به جون کریس میندازه.کریس هم با هزار بدبختی ربات رو جدا میکنه اما جیل هم داغونه) دیگه خبری ازش نشد
کلیر رو نمیدونم

خیلی ممنون.
کلیر رو فکر کنم اخرین حضورش تو انیمیشن degeneration بود که اخر انیمیشن از لیون جدا شد و معلوم نیست کجا رفت.
اخه من نمیفهمم این کپکام احمق به جای کاراکتر های مکمل لیون و کریس چه را این دو تا یا حدقل یکی از اینها رو تو بازی قرار نداده چون اولا اینها از قدیمی ترین کاراکتر های بازی هستند دوما پتانسیل خیلی بالایی نسبت به بقیه کاراکتر ها به غیر از لیون و کریس دارند سوما حتما طرفدارای این دو کاراکتر خیلی بیشتر از بقیه کاراکتر های مزخرف بازی هست شما فکرشو بکن که مثلا تقابل کریس با خواهرش کلیر خیلی جذاب میشه یا حتی تقابل جیل با لیون .... من نمیدونم کپکام چه جوری پیش خودش فکر کرده از کاراکتر های مسغره ای مثل پیرس یا همکار لیون یا حتی جیک استفاده کرده و حتما اگه این کاراکتر ها تو بازی بودند فروش بازی حدقل به خاطر این کاراکتر ها بیشتر میشد.

فکر کنم بعد از Devil My Cry دومین بازی که دارم از سال قبل تا حالا بازی می کنم :d
فقط یه چیزی من یه جای بازی خیلی خیلی خیلی بد گیر افتادم خواهش می کنم یاری برسونین
توی چپر چپتره نمی دونم لیون زمانی که میرن به چین همون اولش که اون یارو گنده هه رو با چهار نفر دیگه می کشن دقیقا بعدش که توی یه بازارن و باید سه تا کلید پیدا کنی تا بتونی یه در سه قفله رو باز کنی اولی و دومی که سمت بازار گوشت فروشاست رو راحت می شه پیدا کرد ولی سومی که سمت بازار ماهی فروش هاست رو من هرکاری کردم نتونستم . کجاست ؟
چیکار باید بکنم ؟؟ (به جان خودم میرم سیوش رو می گیرم میارم از جلوترش :d)

فکر کنم بعد از Devil My Cry دومین بازی که دارم از سال قبل تا حالا بازی می کنم :d
فقط یه چیزی من یه جای بازی خیلی خیلی خیلی بد گیر افتادم خواهش می کنم یاری برسونین
توی چپر چپتره نمی دونم لیون زمانی که میرن به چین همون اولش که اون یارو گنده هه رو با چهار نفر دیگه می کشن دقیقا بعدش که توی یه بازارن و باید سه تا کلید پیدا کنی تا بتونی یه در سه قفله رو باز کنی اولی و دومی که سمت بازار گوشت فروشاست رو راحت می شه پیدا کرد ولی سومی که سمت بازار ماهی فروش هاست رو من هرکاری کردم نتونستم . کجاست ؟
چیکار باید بکنم ؟؟ (به جان خودم میرم سیوش رو می گیرم میارم از جلوترش :d)
باید بری اون عقب های بازار و یه نردبون هست که باید ازش بری بالا و از روی پشت بوم برسی به مقصد مورد نظر
دوستان سیو بازی چرا اینجوریه؟!؟ رو CheckPoint ها سیو نمیشه!!
هر وقت بالا گوشه صفحه نوشت Saving... اون وقت داره سیو میکنه. علامت دستگاه تایپ هم میاد کنارش. در غیر این صورت بازی سیو نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or