Resident Evil 6 | PC

67895459035517888268.jpg

ششمین قسمت از سری بازی های بزرگ Resident Evil، امشب به طور رسمی توسط کپکام، تایید شد.

10 سال از اتفاقات راکون سیتی گذشته و رییس جمهور ایالات متحده تصمیم گرفته است حقایق پشت پرده اتفاقات راکون سیتی را بر ملا سازد تا شاید فعالیت های بایوتروریستی اخیر را محدود کند. دوست صمیمی رییس جمهور و بازمانده وقایع راکون سیتی، لیان اسکات کندی نیز در کنار رییس جمهور است. زمانی که یک حمله بایوتروریستی به محل حضور رییس جمهور رخ می دهد، لیان با یک رییس جمهور آلوده و تبدیل به زامبی شده روبرو می شود و مجبور است سخت ترین تصمیم زندگیش را بگیرد. در همین حین، کریس ردفیلد، عضو سازمان BSAA نیز به چین که خودش مورد حمله بایوتروریستی قرار گرفته است، می رسد. هیچ کشوری از این حملات و شیوع ویروس در امان نیست و یک ترس واحد، تمام جمعیت انسانی کره زمین را در بر گرفته است؛ هیچ امیدی نیست.
برای اولین بار در تاریخ این سری بازی، لیان کندی و کریس ردفیلد، در کنار هم باید علیه این تهدید بی سابقه مقابله کنند. در کنار هر کدام از این دو نفر، کاراکترهای جدیدی حضور خواهند داشت که به طُرُق متفاوتی با این داستان ترسناک دراماتیک و بی رحمانه که در سطح جهانی در حال وقوع است، ارتباط دارند.
Katsuhiko Ichii رییس بخش تحقیق و توسعه و بازاریابی جهانی کپکام گفت:" RE6 یک گام بزرگ در جهت تکامل این سری است. تیم توسعه بازی، به رهبری Hiroyuki Kobayashi به طور خستگی ناپذیر در حال کار بر روی این شماره است تا بهترین تجربه ی RE ممکن را هم از جهت بزرگی و هم کیفیت عرضه کند. ما واقعا در این مورد هیجان زده ایم و نمی توانیم برای انتشار اطلاعات بیشتر صبر کنیم."
ایشان اضافه کرد:" تیم ما از ابتدا قصد داشت تا تجربه ای همراه با روایت داستانی گیرا و بخش تک نفره و Co-op هیجان انگیز، همگی همراه با تمی ترسناک را خلق کند. ما اسم این سبک ترکیبی را "Dramatic Horror" می گذاریم و مطمئن هستیم که هم مورد استقبال فن های سری و هم افراد تازه وارد قرار خواهد گرفت."

Re6 در تاریخ 20 نوامبر سال 2012 عرضه خواهد شد.
=====
اولین تصاویر از نسخه PC:

===
ویدئوی بازی رو در صفحه ی اصلی سایت می توانید تماشا و با 3 کیفیت دانلود کنید.
Resident Evil 6 تایید شد+ اولین اطلاعات رسمی

آخرین ویرایش:
جدایی از چیزایی خنده دار بازی من جمله پشت ماشین گان نشتن زامبی که جالبه لیزر هم هم داره قشنگ هدف می گیره با این حرکت کشتی کج لیون خیلی حال می کنم که طرف رو با سرعت می زنه زمین کلش له می شه:d

از زمان پخش اولین تریلر تا عرضش له له زدم! باز چند ماه روز شماری واسه رلیز PC کردم!
با یه هیجان بی وصف نصب و بازی رو شروع کردم.
از گیم پلی هایی که دیده بودم می‌گفتم به اصالتش برگشته بعد از افتضاح شماره پنج. الان بازیو تموم کردم و همون 5 رو دوباره نصب کردم که حداقل بشه مرسنریز بازی کرد!

گرافیک: افتضاح
تنظیمات بازی: افتضاح

تنها چیزی که کمی روش کار شده داستان هست. این بازی هیچی نداره. گرافیک 5 دوبرابر اینه.

کپ کم خواست این بار با داستان و بازی‌های آنلاینش همه رو راضی نگه داره. کی مثه خودشون نمی‌دونه این پارتنر دیوانه کنندس!؟ معایب بازی بقدری هست که می‌شه یه لیست بلند بالا نوشت. محاسن هم فقط داستان!
آخه کار روی 3 تا کمپین تو 2 سال مگه امکان داره خوب از آب در بیاد؟ مشخصه که فاتحه همشون خوندس.

آخرین ویرایش:
کمپین پنجم کریس دیوونم کرده...دوربین بازی از افتضاح هم اونور تره...کسی این غوله که تو کوکونه بعد بادست میکوپه رو جایی که داریم در میریم رو رد کرده؟دوربینش افتضاحه دقیقا بعد اولین باری که تیر میزنیم به دستش که دستشو برداره دوربین میاد از جلو و واقعا نمیشه بازی کرد...هر چی میزنم میره چپ و راست و وقت رو هدر میده غوله پرتم میکنه پایین...کسی میدونه چیکار کنم؟آپدیت بازی تاثیری تو دوربین داره؟(162 مگی)

آخرین ویرایش:
کمپین ژنجم کریس دیوونم کرده...دوربین بازی از افتضاح هم اونور تره...کسی این غوله که تو کوکونه بعد بادست میکوپه رو جایی که داریم در میریم رو رد کرده؟دوربینش افتضاحه دقیقا بعد اولین باری که تیر میزنیم به دستش که دستشو برداره دوربین میاد از جلو و واقعا نمیشه بازی کرد...هر چی میزنم میره چپ و راست و وقت رو هدر میده غوله پرتم میکنه پایین...کسی میدونه چیکار کنم؟آپدیت بازی تاثیری تو دوربین داره؟(162 مگی)
موقع‌ای که دوربین می‌خواد بچرخه دکمه دویدن رو فشار ندین یه لحظه تا دوربین بیاد پشت کریس.. بعد ادامه بدین

آخرین ویرایش:
واقعا این قسمتش دیوانه کنندس. توی توضیحات آپدیت‌ها نوشته درجه سختی اینجا کم شده اما فکر نمی‌کنم فکری به حال دوربین کرده باشن!

مشکل باید از همون نسخه بلک باکس باشه .
درسته که تو بلک باکس زبانهای دیگه حدف میشه ولی اکثر مواقع بازیها هم دچار مشکل میشن
نسخه کامل رو دانلود کن و راحت بازی کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or