شایعه Resident Evil 6 رونمایی شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
51353723111254106496.jpg

سرانجام بازی Resident Evil 6 امروز در TGS رونمایی شده و تریلری از بازی در غرفه کپکام به نمایش گذاشته شد.

در شروع تریلر ابتدا صفحه‌ای سیاه نشان داده می‌شود، آهنگ ملایمی پخش شده و سپس جملات زیر بر روی صفحه نقش می‌بندد. در حالی که این جملات نوشته می‌شود، صدای آشنای ماشین تایپ هم به گوش می‌رسد:

" جهان همه نوع وحشت را به خود دیده است... تسلیحات بیوشیمیایی (همه چیز را) در سلطه خود گرفته‌اند".

نمایی از کره آبی زمین نشان داده می‌شود:

" و کلید متوقف کردن آن‌ها فقط در یک مکان است".

بعد برای یک لحظه کوتاه تصویری نشان داده می‌شود که به نظر می‌رسد از یک آزمایشگاه یا مرکز صنعتی باشد. در پایان نیز این اعداد به نمایش در می‌آیند: 48.415802 و 89.2673-

75708932266846364880.jpg

نکته: اگر این اعداد را در Google Map وارد کنید شما را به ایالت Ontario در کانادا هدایت می‌کنند. شایعات بر این اساس است که RE6 در کانادا اتفاق می‌افتد.

منتظر اطلاعات بشتر باشید.

Source
-----
Edit:
دانلود تیزر تریلر از اینجا

آخرین ویرایش:
اصلا مگه فقط بحث ترسه .
کجاست معماهای نسخه های قدیمی و اون جو معمایی عالی .
کجاس اون صداگذاری استثنایی سری های قبل . خودتون re5 رو بازی کردین و می دونین که صداگذاری ها بر اساس یه بازی اکشن طراحی شدن نه یه بازی معمایی ترسناک .
اگه همین روند ادامه پیدا کنه باید شاهد از بین رفتن المان های اصلی بازی باشیم . همونطور که ماشین تایپ و خیلی چیزهای جزیی دیگه تو re5 وجود نداشت .
الانشم وقتی re2 رو بازی می کنم زامبیهاش ترسناکن (یه جورایی این ترسه زیر پوستیه ) ولی تو re5 از این خبرا نیست و بیشتر خنده داره . حالا اینم بهش اضافه کنین که زامبیهاش موتور سوارن و با بلندگو با رفیقاشون صحبت می کنن . :))
این اواخر re0 رو تموم کردم و واقعا میگم که re5 در مقابلش یه بازی ملال آور بود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hesam_1994
دوستان عزیز چرا درک نمیکنید؟
داستان RE میبایست جلو بره و ویروس پیشرفته تر شده بود و دیگه زامبی و نمسیس و اینا نبودن که ادمو بترسونن.
مشکل ما همینجاست که به داستانش دقت نمیکنیم.
اگر به داستانش دقت کنین میفهمین که ترس اصلا معنی نداره.
بهتون پیشنهاد میکنم برید به سایت http://www.residentevil.ir تا بفهمین داستان یعنی چی و ترسو فراموش میکنین.
در ضمن از سن هاتون خجالت بکشین,خودتون بگید,چی دیگه میتونه شما رو بترسونه؟
اون ماله بچگی ها بود
ربط داستان رو با عنصر گیم پلی نمیدونم. هیچ ربطی به هم ندارن به نظرم. کپکام قضیه ی راکون سیتی رو نسبتا زود تموم کرد. اگر این قضیه رو به پایان نمیرسوند یا چند شهر دیگه با داستان مشابه راکون سیتی به وجود می آورد اینجوری نمیشد.
ترسیدن هم چیزی نیست که به سن ربط داشته باشه. سال 96 که شماره ی اول RE منتشر شد مسلما از نظر ترسناک بودن حرف های زیادی برای گفتن داشت. رده ی سنی بازی هم پایین نبود که بگیم فقط بچه ها رو میترسوند. به همین دلیله که RE رو پایه گذار Survival Horror میدونن.
خلاقیت انسان هم نامحدوده و همیشه چیزایی جدیدی داره برای ارائه دادن. یه نگاه به Condemned 2 بنداز ...

شما که دیگه پاتو از اونم فراتر گذاشتی!مبدع!!؟
Tom Clancy's Splinter Cell (2002)
ببخشید، بازی splinter cell در حالت معمول هم همچین زاویه‌ی دیدی داشت یا فقط در حالت aim بود؟! پس منظور من رو نفهمیدید.شما دقت کن که زاویه استاندارد دوربین برای اولین بار در بازی RE4 بود که به این حالت شد.مثلا دقت کنید در همین بازی splinter cell موقعیت کاراکتر در حالتی غیر از حالت نشانه گیری چگونه بود؟ کاراکتر در وسط صفحه بود، نه گوشه سمت راست یا چپ!و این زاویه استاندارد اولین بار توسط استاد میکامی در بازی RE4 استفاده شد و تبدیل به یک زاویه دوربین استاندارد و قابل قبول برای بار‌ی‌های شوتر سوم شخص شد.بعدها بازی‌های مثل:Gears of war، Dead space،Dark sector و ... از این زاویه دوربین برای نمایش حالت کلی کاراکتر استفاده کردند.

ببخشید، بازی splinter cell در حالت معمول هم همچین زاویه‌ی دیدی داشت یا فقط در حالت aim بود؟! پس منظور من رو نفهمیدید.شما دقت کن که زاویه استاندارد دوربین برای اولین بار در بازی RE4 بود که به این حالت شد.مثلا دقت کنید در همین بازی splinter cell موقعیت کاراکتر در حالتی غیر از حالت نشانه گیری چگونه بود؟ کاراکتر در وسط صفحه بود، نه گوشه سمت راست یا چپ!و این زاویه استاندارد اولین بار توسط استاد میکامی در بازی RE4 استفاده شد و تبدیل به یک زاویه دوربین استاندارد و قابل قبول برای بار‌ی‌های شوتر سوم شخص شد.بعدها بازی‌های مثل:Gears of war، Dead space،Dark sector و ... از این زاویه دوربین برای نمایش حالت کلی کاراکتر استفاده کردند.
اصلا قصد جسارت ندارم فقط دوستانی که میان درباره اویل ها صحبت میکنن و نظر میدن سنشون رو هم لطف کنن بگن چون خیلی چیز ها مشخص میشه من مطمعن هستم که خیلی ها شماره 1و2.3 رو بازی نکردن خصوصا در زمان خودشون که یه شاهکاری بودن واسه خودشون اویل 4 و 5 بازی های واقعا عالی بودن و لی رزیدنت اویل نبودن در ضمن اینو توجه داشته باشین که میکامی سال ها قبل گفته بود که دوربین بازی رو نباید تغییر میداد خصوصا برای بازی اویل گفته بود که کاری که من کردم نو آوری داشت ولی به درد اویل نمیخورد .

مگه Dead space چه مشکل خاصی داشت از لحاظ زاویه دید ؟ رزیدنت 4 واقعا بازی موفقی بود کلا باید رو تم ترس خاص رزیدنت اویل کارشه برگشتن به قالب دوربین 3 شماره قبل اونم تو این سالها به یه جک شبیه دورش تمام شد ...

اصلا قصد جسارت ندارم فقط دوستانی که میان درباره اویل ها صحبت میکنن و نظر میدن سنشون رو هم لطف کنن بگن چون خیلی چیز ها مشخص میشه
من 18 سالمه.خوب که چی؟همه رو هم تموم کردم.اماواقعا دیگه میخوای از چی بترسین؟
اگر الان بچه دبستانی بودیم,میگفتیم که RE5 هم ترسناک هست.باز هم میگم از RE به غیر از ترسناک بودن باید به داستانش هم دقت کنیم که از خود بازی ترسناکتره
حالا توجیه شدی TCSCELL?
ایشون دقیقا حقیقتو گفتن.باز هم اگر توجیه نشدید بیا توی تاپیک RE.خوشحال میشیم نظراتو اونجا مطرح کنی.
شاید من نتونم توجیهت کنم.

آخرین ویرایش:
حرفت درسته.ولی کاراکتر رو از وسط آوردن پایین و مایل به چپ رو بهش نمیگن نوآوری!!
زاویه ی دوربین بازیای TPS(که SC جزوشون حساب نمیشه)همیشه به همین صورت از پشت سر بوده(برای نمونه Max Payne)حالا میکامی کاراکتر رو از وسط صفحه آورده گوشه که بهش نمیگن نوآوری!!این سبک دوربین به خاطر نوع خاصش هنگام تیراندازی بود که اینقدر محبوب و همه گیر شد نه حضور کاراکترش از وسط به گوشه سمت چپ!! که این سبک تیراندازی رو هم قبلا بازیای دیگه ارائه دادن!میکامی فقط اومد این دو سبک رو با هم ترکیب کرد.

من 18 سالمه.خوب که چی؟همه رو هم تموم کردم.اماواقعا دیگه میخوای از چی بترسین؟
اگر الان بچه دبستانی بودیم,میگفتیم که RE5 هم ترسناک هست.باز هم میگم از RE به غیر از ترسناک بودن باید به داستانش هم دقت کنیم که از خود بازی ترسناکتره

حالا توجیه شدی BLACK TEAR?
ایشون دقیقا حقیقتو گفتن.باز هم اگر توجیه نشدید بیا توی تاپیک RE.خوشحال میشیم نظراتو اونجا مطرح کنی.
شاید من نتونم توجیهت کنم.
دوست عزیز پس با این حساب شما 5 سال داشتی این بازی رو تموم کردی . من حرفی برای گفتن ندارم

دوست عزیز پس با این حساب شما 5 سال داشتی این بازی رو تموم کردی . من حرفی برای گفتن ندارم
دوست عزیز,چی میخوای بگی؟
خواهشا رک و پوست کنده حرف بزن

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

حرفت درسته.ولی کاراکتر رو از وسط آوردن پایین و مایل به چپ رو بهش نمیگن نوآوری!!
زاویه ی دوربین بازیای TPS(که SC جزوشون حساب نمیشه)همیشه به همین صورت از پشت سر بوده(برای نمونه Max Payne)حالا میکامی کاراکتر رو از وسط صفحه آورده گوشه که بهش نمیگن نوآوری!!این سبک دوربین به خاطر نوع خاصش هنگام تیراندازی بود که اینقدر محبوب و همه گیر شد نه حضور کاراکترش از وسط به گوشه سمت چپ!! که این سبک تیراندازی رو هم قبلا بازیای دیگه ارائه دادن!میکامی فقط اومد این دو سبک رو با هم ترکیب کرد.
خب همین کارو اگر بقیه میتونستن انجام میدادن,انجام میدادن.
همین به اصطلاح شما دوربینو پایین سمت چپ اوردن رو چرا بقیه انجام ندادن؟
چرا بقیه دارن از روش تقلید میکنن؟
اصلا چرا به دوربین چسبیدین و ول نمیکنین؟
درباره یه چیز دیگه صحبت کنین.

دوست عزیز,چی میخوای بگی؟
خواهشا رک و پوست کنده حرف بزن
دوست من . من 28 سالمه و قصد توهین به شما رو ندارم ما هم سن شما بودیم و جای بحثی نیست و نمیگم شما اویل 1و2و3 رو بازی هم نکردی خوب در زمان خودش بازی درسته چندین سال بعد از عرضه بوده منظور اینه که چندین سال بعد عرضه بازی کردین تقصیری هم نداری به هر حال سن شما اون موقع برای این بازی کم بوده دست شما هم نبوده انگار یکی بیاد به من بگه تو که فینال جام جهانی 1974 رو ندیدی از فوتبال هیچی نمیفهمی ببین زمانی که اویل اومده بود به خاطر جو سنگین بازی و موسیقی آرام و همگام با بازی و نحوه جایگزینی دوربین جوری بود که سازنده بازی میتونست از قسمتی که دلش میخواست به بازیباز ضربه وارد کنه شاید درست باشه که دوربین اون بازی منظور شماره های 1 و2و3 هستش الان فایده نداشته باشه ولی برای من یکی و خیلی از هم سنام هضمش سخته که دوربینو عوض کرد باشه دوربین از مود افتاده ترس بازی کجا رفت معما های سخت بازی چی شد جو و دکور بندی مخصوص این بازی کو طراحی مراحل جو سنگین و بسیار آرام ودر عین حال ترسناک به قول یکی از دوستان ما در این تاپیک ترس در این بازی زیر پوستی بود صدای ماشین تایپ و ................ خیلی چیز های دیگه همگی نابود شدن به نظر من حس ترس در این بازی با بازی زیبای Dead Space فرق داره . بازم اگه توهینی کردم ما رو ببخشید کلا صحبت در باره بچه های نسل ما و شما برای من یکی خیلی خیلی جالبه به هر حال ما هم از نسل شما میتونیم خیلی چیزا یاد بگیریم .
موفق باشین

دوست من . من 28 سالمه و قصد توهین به شما رو ندارم ما هم سن شما بودیم و جای بحثی نیست و نمیگم شما اویل 1و2و3 رو بازی هم نکردی خوب در زمان خودش بازی درسته چندین سال بعد از عرضه بوده تقصیری هم نداری به هر حال سن شما اون موقع برای این بازی کم بوده دست شما هم نبوده انگار یکی بیاد به من بگه تو که فینال جام جهانی 1974 رو ندیدی از فوتبال هیچی نمیفهمی ببین زمانی که اویل اومده بود به خاطر جو سنگین بازی و موسیقی آرام و همگام با بازی و نحوه جایگزینی دوربین جوری بود که سازنده بازی میتونست از قسمتی که دلش میخواست به بازیباز ضربه وارد کنه شاید درست باشه که دوربین اون بازیمنظور شماره های 1 و2و3 هستش الان فایده نداشته باشه ولی برای من یکی و خیلی از هم سنام هضمش سخته که دوربینو عوض کرد باشه دوربین از مود افتاده ترس بازی کجا رفت معما های سخت بازی چی شد جو و دکور بندی مخصوص این بازی کو طراحی مراحل جو سنگین و بسیار آرام ودر عین حال ترسناک به قول یکی از دوستان ما در این تاپیک ترس در این بازی زیر پوستی بود صدای ماشین تایپ و ................ خیلی چیز های دیگه همگی نابود شدن به نظر من حس ترس در این بازی با بازی زیبای Dead Space فرق داره . بازم اگه توهینی کردم ما رو ببخشید کلا صحبت در بار بچه های نسل ما و شما برای من یکی خیلی خیلی جالبه به هر حال ما هم از نسل شما میتونیم خیلی چیزا یاد بگیریم .
موفق باشین
اوه اصلا قصد توهین نداشتم ازتون عذر خواهی میکنم.
درسته.RE 1,2,3 واقعا ترسناک بودن ولی سیاست های کپکام باعث شد که ترس دیگه معنی نداشته باشه و کم کم رنگ و بوی ترس از بین بره.من خودم هنوز که RE3 رو بازی میکنم از رویارویی با نمسیس وحشت دارم چون ترسش برای این بود که از همون اول میدونستی با چی سروکار داری و فقط توی این فکر بودی که نکنه الان بیاد.
ولی الان به نظر من فاکتور اصلی در ساخت یه بازی,داستان هستش,که کپکام به خوبی از عهده این کار بر اومده.
برای ترسناک بودن باید بازی رو به دست استاد میکامی بدن.
اگرم توهین کردم عذر خواهی میکنم چون شما بزرگترید و احترام به بزرگتر واجبه

خب همین کارو اگر بقیه میتونستن انجام میدادن,انجام میدادن.
همین به اصطلاح شما دوربینو پایین سمت چپ اوردن رو چرا بقیه انجام ندادن؟
چرا بقیه دارن از روش تقلید میکنن؟
اصلا چرا به دوربین چسبیدین و ول نمیکنین؟
درباره یه چیز دیگه صحبت کنین.
آخر من نفهمیدم شما مخالف حرف‌های منی یا موافق؟!
ضمناً، بحث دوربین رو اولین بار کاربر 8030 مطرح کرد و من خواستم بگم که اگر میخواهید RE4 رو زیر سؤال ببرید بهانه‌های دیگه‌ای پیدا کنید، ببینید مطمئناً سری RE نمیتونست تو همون سبک کلاسیک خودش درجا بزنه، چون اگر اینکار رو میکرد یک سری افراد پیدا میشدند و از کلیشه‌ای بودن سبک بازی حرف میزدند، بالاخره هر بازی یا فیلمی در نسخه‌های بعدی خودش ضمن وفاداری به ریشه‌های اصلی سری باید یک سری نوآوری داشته باشه، وگرنه به این بازی یا فیلم یک نسخه جدید نمی‌گند!بله با پیشرفت تکنولوژی، بازی‌هایی در سبک رزیدنت اویل و سایلنت هیل هم مجبور بودندیکسری تعاریف جدید وارد بازی کنند و از کلیشه‌ها دور بشند و سبک نوینی رو به نمایش بگذارند، منتها اینکه با وجود این موارد از ریشه‌ها دور نباشند برمیگرده به هنر بازیسازان.البته به نظر من هر دو بازی نامبرده به خوبی تونستند از عهده این مسؤلیت بربیاند، ولی من نمیدونم بعضی‌ها چه علاقه‌ای دارند بازی مثل RE تا شماره 100ام هم هیچ تفاوتی از لحاظ محتوا با شماره اول تا سوم نکنه؟این بازی‌ها برای زمان خودشون عالی بودند ولی یک دقیقه تصور کنید اگر RE5 رو در سال 2008 به سبک کلاسیک(از لحاظ زاویه دید) میساختند خیلی مسخره و بی ارزش می‌شد. دیگه مجالی برای توضیح بیشتر ندارم، فقط یک موضوع اون هم درباریه داستان، توجه کنید که، با پایان شماره سوم ویروس‌های T-virus و G-virus کاملا از بین رفتند و اگر ما دشمنان بازی رو به صورت سابق نمیدیدم، به این دلیل بود که این موجودات دیگر زامبی نبودند، یک سری مبتلا شدگان به انگل‌های جهش یافته که کنترل خودشون رو از دست میدادند(برای مثال ویروس اورابورس در RE5) خوب به طبع داستان بازی متحول میشد و تغییرات دیگه‌ای هم در سری شاهد بودیم، ولی این تغییرات اینقدرها هم افتضاح نبوده که طرفداران این سری زیبا، بخواهند این مجموعه رو تحریم کنند!ببخشید اگه طولانی شد.

آخر من نفهمیدم شما مخالف حرف‌های منی یا موافق؟!
ضمناً، بحث دوربین رو اولین بار کاربر 8030 مطرح کرد و من خواستم بگم که اگر میخواهید RE4 رو زیر سؤال ببرید بهانه‌های دیگه‌ای پیدا کنید، ببینید مطمئناً سری RE نمیتونست تو همون سبک کلاسیک خودش درجا بزنه، چون اگر اینکار رو میکرد یک سری افراد پیدا میشدند و از کلیشه‌ای بودن سبک بازی حرف میزدند، بالاخره هر بازی یا فیلمی در نسخه‌های بعدی خودش ضمن وفاداری به ریشه‌های اصلی سری باید یک سری نوآوری داشته باشه، وگرنه به این بازی یا فیلم یک نسخه جدید نمی‌گند!بله با پیشرفت تکنولوژی، بازی‌هایی در سبک رزیدنت اویل و سایلنت هیل هم مجبور بودندیکسری تعاریف جدید وارد بازی کنند و از کلیشه‌ها دور بشند و سبک نوینی رو به نمایش بگذارند، منتها اینکه با وجود این موارد از ریشه‌ها دور نباشند برمیگرده به هنر بازیسازان.البته به نظر من هر دو بازی نامبرده به خوبی تونستند از عهده این مسؤلیت بربیاند، ولی من نمیدونم بعضی‌ها چه علاقه‌ای دارند بازی مثل RE تا شماره 100ام هم هیچ تفاوتی از لحاظ محتوا با شماره اول تا سوم نکنه؟این بازی‌ها برای زمان خودشون عالی بودند ولی یک دقیقه تصور کنید اگر RE5 رو در سال 2008 به سبک کلاسیک(از لحاظ زاویه دید) میساختند خیلی مسخره و بی ارزش می‌شد. دیگه مجالی برای توضیح بیشتر ندارم، فقط یک موضوع اون هم درباریه داستان، توجه کنید که، با پایان شماره سوم ویروس‌های T-virus و G-virus کاملا از بین رفتند و اگر ما دشمنان بازی رو به صورت سابق نمیدیدم، به این دلیل بود که این موجودات دیگر زامبی نبودند، یک سری مبتلا شدگان به انگل‌های جهش یافته که کنترل خودشون رو از دست میدادند(برای مثال ویروس اورابورس در RE5) خوب به طبع داستان بازی متحول میشد و تغییرات دیگه‌ای هم در سری شاهد بودیم، ولی این تغییرات اینقدرها هم افتضاح نبوده که طرفداران این سری زیبا، بخواهند این مجموعه رو تحریم کنند!ببخشید اگه طولانی شد.
من باهات موافقم.اونم اشتباه شد.پستمو درست کردم.
اما در مورد حرفات :
منم دارم همینارو میگم.ما باید انتظار یه داستان قوی داشته باشیم نه ترس.
توی داستان این سری اینقدر نکات مبهم دیده میشه که مجبوری خودت بری دنبالشون تا حقیقتو بفهمی.
هر چی هم بیشتر میفهمی,ترست هم بیشتر میشه.
اگر اشتباهی شد منو ببخش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or