Resident Evil 5

• Thread starter Thread starter malek
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا توی بازینما نوشته بود RE5 در ژاپن فقط روی PS3 عرضه میشود یعنی اونایی که 360 j دارن اگه بیاد نمیتونند بازی کنند؟؟؟؟
این خبر قدیمیه . حتما همن کار رو میکنن.
شاید هم بشه
اگه اینجوری بشه خیلی بده
اصلا جای نگرانی نیست . من بهتون قول میدم ورژن CU یا PAL این بازی 100% ریجن فیری خواهد بود .;)

شما نگاه به امارها بکن 360 در ژاپن در طول یه سال فقط 113000 دستگاه فروش کرده در صورتی که wii در دو روز اول فروش در انگلیس و ژاپن 600000 دستگاه فروش داشته ممکنه capcom برای اینکه ضرر نکنه تو ژاپن پخش نکنه چون هزینه ی پخش بیشتر از سود فروش این بازی روی 360 در میاد پس احتملش صفر نیست!

113000 دستگاه در مقابل جمعیت ژاپن هیچه;)

اين چه حرفيه میزنی !!...اگه اينجوری باشه بازی lostplanet و dead rising هم که واسه چند
وقت پيش بود نبايد region j پخش میشد !!!!...چون هزينه پخش بيشتر از سود میشد؟؟؟؟ تازه تا موقع ساخت res5 بيشتر از اين حرفا
360 فروش میکنه.....اين خط اين نشون مطمئن باشيد اين بازی رو j خواهد امد
res5 که کم بازی نيست که بشه ازش گذشت...به اين شايعات الکی هم گوش نديد
هروقت از دهنه خوده capcom شنيديد باور کنيد......يه سری چيزارو
آدم بايد با فکره خودش بسنجه و باور کنه...آدم بايد خودش عاقل باشه:cheesygri
صلا جای نگرانی نیست . من بهتون قول میدم ورژن CU یا PAL این بازی 100% ریجن فیری خواهد بود

مگه بازی که هم به uc بخوره هم به pal يعنی free باشه واسه اين 2 تا اونوقت به j هم
ميخوره؟

دوستان آیاآمدن MGS4 برای 360 درست هست یه یک شایعه است :biggrin1:
احسان جان اومدن MGS4 واسه X360 فعلا فقط در حد یه شایعه است و نه کونامی و نه کوجیما هیچ کدوم فعلا این خبر رو تایید یا تکذیب نکردن. مثلا کوجیما چند بار در جواب به این سوال خبرنگاران که ایا شما این بازی رو برای پلتفورمای دیگه هم خواهید ساخت یا نه گفته : ما فعلا (دقت کن "فعلا") هیچ برنامه ای برای ساخت MGS4 واسه پلتفرمای دیگه ( همون X360) نداریم ولی کنسول X360 قابلیت و توانایی اجرای این بازی رو داره. (تقریبا جوابی تو همین مایه ها میده.).
من به شخصه تقریبا اطمینان دارم که این بازی اگه بخواد رو X360 هم بیاد حداقل هم زمان با نسخه PS3 این بازی نخواهد امد و ممکنه مثلا 1 سال بعد از انتشار واسه PS3 سر و کلش واسه X360 هم پیدا بشه ;) ;)
البته اینو بگم که رو حرفای این کوجیما اصلا نمیشه حساب کرد و یه وقت دیدی همه رو غافلگیر کرد.
من که امیدواریم این بازی واسه X360 هم بیاد.(انشاالله). چون فعلا قصد خربد کنسول ...... PS3 رو ندارم. خدایا دعای ما رو مستجاب کن : الهی امین :love: :love: . (البته این مطلب هیچ ربطی به موضوع ناپیک نداشتا !!!)

حالا خوبه چند ماه پیش تو پیشنمایش بازی سنتر گفته بود برای xbox 360 و ps3 میاد capcom تازه شایعه شده بود انحصاری برای xbox 360 ولی بعدش capcom گفت چند پلتفورمس یکم پیشنمایش های سایت رو نگاه کنید ;)

دوست عزیز ps3یه تلوزیونHD می خواهد
تو چی میگی همینجور واسه خودت :)
HD لازم نیست (نه اینکه لازم نیست واجب هم نیست!) رو TV معمولی هم میشه اجرا کرد.
کنسول XBOX360 هم HD میخواد ولی مجبور نیستی زیاد خرج کنی میتونی از کابل VGA استفاده کنی.
حالا بازم بیا بگو HD میخواهد ... :)

ممنون از راهنمایی که کردی
آخه من تویه مجله خونده بودم که میخواد و مثل 360 نیست و باید hdtvباشه
حالا شاید ییواره یه ps3هم خریدم :biggrin1:

شوخی کردم 360 من هنوز آب بندی نشده

چی میگی بابا
ps3 و همچنین 360 روی تلیوزیونهای معمولی هم میشه بازی کرد ولی خب کیفیت اصلی بازی رو باید با hddvd ببینی!
برای دیدن کیفیت اصلی بازی ها روی این کنسول ها باید HDTV داشت نه HDDVD.:)

اولاَ ps3 روی tv های معمولی بهتر از 360 هستش .
علت :نوشته ها روی ps3 درشت تر از 360 هستش .
بعدشم اگه کسی بخواد تصویر درست ps3 رو روی hdtv بگیره باید این مشخصات رو tv اون داشته باشه .
1: ساپورت کامل 1080p
2: داشتن پورت hdmi ver 1.3
که فکر نمی کنم برای همه مقدرو باشه با این قیمتهای فعلی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or