Resident Evil 5

• Thread starter Thread starter malek
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من جايي ديگه ديده بودم كه MS داره تلاش ميكنه Capcom بخره اگر هم نتون بخر يكاري ميكنه كه هر بازي كه ميسازه براي XBOX360 هم بياد مثل سرمايه گزاريي رو MistWalker

فکر کنم تا چند روز دیگه Final Fantasy XIII هم روی 360 بیاد که اگه این اتفاق بیفته فاتحه ی PS3 خوندس...بعید هم نیست اگر Blue Dragon فروش کنه این اتفاق میفته!

برای هزارمین بار
ساکاگوچی از square جدا شده و دیگه هیچ نقشی توی ساخت سری فاینال فانتزی نداره و موفقیت Blue Dragon هم هیچ ربطی به FF نداره
خبر RE5 هم همونطور که گفتم برای 2-3 ماه پیشه و همون موقع هم تکذیب شد

حرف شما کاملاَ درست است
اما در مورد این یکی با عرض پوزش نه
برای مثال دستگاه Game Cube تقریباَ فقط بخاطر Evil فروش کرد
حتماَ در جریانش بودی

به هیچ وجه GameCube به خاطر Resident Evil فروش نکرد
Game Cube حدود 28 میلیون فروش کرد در حالی که کل Resident Evil هایی که به صورت انحصاری برای این کنسول آمده بودن(RE Zero , RE1 , RE4 )(البته RE4 بعد از یه سال برای PS2 هم اومد) دو سه میلیون فروش کردن
پس Game Cube فقط به خاطر RE فروش نکرد

اما در مورد اینکه RE5 فقط برای 360 بیاد باید بگم که بیشتر از یه شایعه نیست و نباید زیاد روی یه حرف بیخود مانورد داد

شما نگاه به امارها بکن 360 در ژاپن در طول یه سال فقط 113000 دستگاه فروش کرده در صورتی که wii در دو روز اول فروش در انگلیس و ژاپن 600000 دستگاه فروش داشته ممکنه capcom برای اینکه ضرر نکنه تو ژاپن پخش نکنه چون هزینه ی پخش بیشتر از سود فروش این بازی روی 360 در میاد پس احتملش صفر نیست!

113000 دستگاه در مقابل جمعیت ژاپن هیچه;)

من منظورم کنسولهایی بود که reigon j دارند نه اونایی که توی ژاپن اند عزیز;)
منظور من اين بود كه اكثر دستگاههايي كه تو كشورهاي آسيايي هستند ( مثل تايوان و چين) region اونها ntsc/j بخاطر همين اصلا يه region داريم كه ntsc/j asia است.تا اينجا رو كه خودت ميدوني من ميخواستم بگم كه اگه تو ژاپن نياد تو بقيه كشورها آسيا كه مياد اونها هم jهستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or