Resident Evil 5

• Thread starter Thread starter malek
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسی جون زیاد امید نداشته باش . فوق اخرش یه چیزی تو مایه های Far Cry & Red Steel در میاد .
والا نمیدونم چی بگم.....سری RE کلا بهترین هاش روی کنسول های نینتندو بودن ....بعید میدونم که کپکام حاضر بشه برای کنسولی که اینجوری فروش میکنه یه بازی با نام RE بده بیرون که باعث آبروریزی بشه.....کلا بعید میدونم این بازی بازی خوبی در نیاد;)

صبح بخیر دوست من . تمام عالم از TGS 05 میدونن که بازی برای X360 & PS3 به صورت مشترک عرضه میشه .
خوب شما که شبو روزت بازی کردن و به طور حرفه آی بازی میکنی ايينارو میدونی
منم بازی زياد میکنم ولی نه به صورت حرفه آی که اين قد اطلاعات در رابطه با بازيهايی که قرار چند ساله ديگه بياد بدونم:love:

اسی جون زیاد امید نداشته باش . فوق اخرش یه چیزی تو مایه های Far Cry & Red Steel در میاد .
درضمن وقتی از جناب آقای Jun Takeuchi { تهیه کننده گی RE 5 بر عهده ایشان است } در مورد تاریخ انتشار این بازی پرسیده بودن در جواب گفت :

میگم re4 که روی gc به اون خوبی اجرا شد پس wii که از gc قوی تره چیزی بهتر از gc میتونه اجراش کنه;) فقط لازمه که سازنده عشقش بکشه:d

میگم re4 که روی gc به اون خوبی اجرا شد پس wii که از gc قوی تره چیزی بهتر از gc میتونه اجراش کنه فقط لازمه که سازنده عشقش بکشه
این رو از همه بهتر میدونم امین جون . خودم به 10 دفعه ای این بازی رو در GC تموم کردم . ولی حرف من اینکه اون نسخه ای رو که Capcom قراره برای Wii بسازه یه شماره فرعی از RE حساب میشه . مثل Dead Aim . منظورم این بود .

سلام به همه متاسفانه وقت زیادی ندارم ولی یه چیزی دیدم که برام جالب بود گفتم براتون بزارم
دیگه تحقیقش با خودتون
Resident Evil 5: Xbox 360 Exclusive?
Sep 26, 2006 @ 2:46pm

Summary:
Speculation has arisen yet again surrounding the highly anticipated Resident Evil 5.
Full Text:

Will the good friendship between Microsoft and RE5's producer land the Xbox 360 exclusive?
Missing in action from Tokyo Game Show, industry buzz has led many to believe RE5 will be an Xbox 360 exclusive, and make an appearance at next week's X06.
Speaking with GamesIndustry.biz, Takashi Sensui, general manager of Xbox Japan, said Microsoft is "very good friends with Mr. Inafune." Keiji Inafune just so happens to be the game's producer.
Announced last year for both the PlayStation 3 and Xbox 360, Capcom has yet to confirm whether the recent speculation that RE5 will be an Xbox 360 exclusive is true.
منبع: gametrailers

سلام به همه متاسفانه وقت زیادی ندارم ولی یه چیزی دیدم که برام جالب بود گفتم براتون بزارم
دیگه تحقیقش با خودتون
Resident Evil 5: Xbox 360 Exclusive?
Sep 26, 2006 @ 2:46pm

Summary:
Speculation has arisen yet again surrounding the highly anticipated Resident Evil 5.
Full Text:

Will the good friendship between Microsoft and RE5's producer land the Xbox 360 exclusive?
Missing in action from Tokyo Game Show, industry buzz has led many to believe RE5 will be an Xbox 360 exclusive, and make an appearance at next week's X06.
Speaking with GamesIndustry.biz, Takashi Sensui, general manager of Xbox Japan, said Microsoft is "very good friends with Mr. Inafune." Keiji Inafune just so happens to be the game's producer.
Announced last year for both the PlayStation 3 and Xbox 360, Capcom has yet to confirm whether the recent speculation that RE5 will be an Xbox 360 exclusive is true.
منبع: gametrailers

يکی خوب اينو قشنگ معنی کنه

بصورت خلاصه همانطوری که قبلاَ هم شایع بود احتمال آمدن evil5 بصورت انحصاری برای 360
وجود دارد خیلی هم زیاد که بنظر من خیلی بد است چون رقابت این دو قول کنسول ساز را خراب می کند امیدوارم اینطوری نشه

حرف شما کاملاَ درست است
اما در مورد این یکی با عرض پوزش نه
برای مثال دستگاه Game Cube تقریباَ فقط بخاطر Evil فروش کرد
حتماَ در جریانش بودی

÷س این بازی برای 360 1 سال دیگه میاد و از الان منتظر این بازی نمونیم !

خیلی بخواد زود بیاد بنظر من Q3 2008 !!
------------------

خب اینا هر کاری میکنن که همدیگه رو به خاک سیاه بشونن!
اگه یه دف چنین چیزی شد زیاد تعجب نکنید

فکر کنم تا چند روز دیگه Final Fantasy XIII هم روی 360 بیاد که اگه این اتفاق بیفته فاتحه ی PS3 خوندس...بعید هم نیست اگر Blue Dragon فروش کنه این اتفاق میفته!

÷س این بازی برای 360 1 سال دیگه میاد و از الان منتظر این بازی نمونیم ! :(

عزیز اگه یه سال دیگه بیاد که من از همین امروز واسش روز شماری میکنم :biggrin1:
فکر نمیکنم این بازی زودتر از 2008 اماده بشه تازه بهار یا تابستون 2008 !!

بصورت خلاصه همانطوری که قبلاَ هم شایع بود احتمال آمدن evil5 بصورت انحصاری برای 360
وجود دارد خیلی هم زیاد که بنظر من خیلی بد است چون رقابت این دو قول کنسول ساز را خراب می کند امیدوارم اینطوری نشه
این شایعه بود . برای سه ماه پیش تقریبا . فقط و فقط یه راه داره این بازی به صورت انحصاری باری 360 در بیاد . MS بره Capcom رو بخره . مثل Lion Haed .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or