Resident Evil 5 | X360 Version

سلام.چند تا سوال داشتم:
1.چجوری میشه اسلحه و مهماتی که گرفتم رو به پایین (اسمش رو یادم نمیاد همون جایی که وسایلمون رو اونجا ذخیره می کنیم وهر وقت بخوایم برمیداریم)منتقل کنم؟
2.این طلا ها و الماس های که میگیریم فقط برای فروختن هست کاربرد دیگه نداره؟
3.یه بار داشتم آنلاین بازی می کردم دیدم دختره تیره تفگش بینهایته! چه جوری باید تفگمون رو بینهاید کنیم؟

به به
سلام علیکم

بلاخره من هم 360 دار شدم و این بازی دو روزه دارم میرم جلو و الان مرحله 2-3 هستم و واقعا گرافیک تپلی داره

واقعا محشره
انشا الله جایی گیر کردم بهتون سر میزنم ازتون کمک میگیرم

سلام.
چندتا سوال دارم:
1- چطوری میشه به صورت دو نفری بازی کرد؟
2- تو مرحله 3 قسمت 2 ، اونی مه با اره برقی میاد رو چطوری بکشم؟
ممنون.
1- وقتی وارد بازی شدید با دسته دوم استارت زده و بقیه مراحل رو طی کنید..
2- این سوال 100000 بار جواب دادم!!:biggrin1: وقتی که به بشکه قرمز رنگ نزدیک شد به بشکه شلیک کن ، چند بار این کار رو تکرار کن انشالله گور به گور میشه.:biggrin1:

سلام

مرحله آخر گیر کردم جایی که اون مرده عینکیه (اسمشو نمیدونم ) تو مرحله کشتی که با هواپیما میخواد بره گیر کردم

با اون آرپیجی باید چه کنم تیر هم به مرده میزنم جا خالی میده نامرد

راهنمایی کنید چطوری باید اونو بزنم

سلام

مرحله آخر گیر کردم جایی که اون مرده عینکیه (اسمشو نمیدونم ) تو مرحله کشتی که با هواپیما میخواد بره گیر کردم

با اون آرپیجی باید چه کنم تیر هم به مرده میزنم جا خالی میده نامرد

راهنمایی کنید چطوری باید اونو بزنم
باید همه چراغ رو خاموش کنی (دسته هایی که اطراف هستن) تا دید وسکر (همون عنکیه) کم بشه وبهش با آر پی جی شلیک کن اون تیر رو با دستش می گیره و باید سریعا به تیر آر پی جی شلیک کنی تا در دستش منفجر بشه و به هلاکت میرسه!;)

باید همه چراغ رو خاموش کنی (دسته هایی که اطراف هستن) تا دید وسکر (همون عنکیه) کم بشه وبهش با آر پی جی شلیک کن اون تیر رو با دستش می گیره و باید سریعا به تیر آر پی جی شلیک کنی تا در دستش منفجر بشه و به هلاکت میرسه!;)

همی به هلاکت رساندمش و حال در درون مذاب مرا دنبال میکند و من هم پا به فرار مانده ام چگونه بکشمش :biggrin1:

همی به هلاکت رساندمش و حال در درون مذاب مرا دنبال میکند و من هم پا به فرار مانده ام چگونه بکشمش :biggrin1:
در آن حال که در هنگام فراری! رو به رو ات یک تکه سنگ بزرگی خواهی دید که باید آن را با دکمه هایی که بهت میده فرو بشکنی! تا آن خانم جوان از روی اون تخته سنگ بپرد تو هم نیز بی درنگ به بالا برو و با یک قبضه آر پی جی وسکرخان رو به هلاکت برسان!:biggrin1:
من هم در شگفتم که اینها چگانه در مواد مذاب دوام آورده اند! بسی جای تعجب دارد!! :biggrin1::confused:

اره برقی

وقتی می خوای با اون مرده که اره برقی داره بجنگید یکی از راهاش اینه که توی همون راهروی کوچیک که پله داره وایسی، شوا آدمایی رو که از پشت میان میزنه شما هم باید با اسنایپر بزنی تو سر اره برقی. بعد یه حرکت عجیبی از خودش نشون میده ( که یعنی ناراحت شده :cheesygri )
حالا تا دوباره اره برقی رو میگیره بالا که حمله کنه، باید بزنی با اسنایپ تو سرش. توی اون فاصله ای هم که داره درد میکشه هم میتونی بری بهش مشت بزنی هم اسنایپرتو پر کنی هم کمک شوا کنی. به نظرم 10 یا 15 بار که این کارارو بکنی میفته زمین و میتونی کلیدو برداری. وسط کار هم میتونی از نارنجک های مختلف یا اون بشکه ها استفاده کنی که کمک می کنن زودتر بمیره.
فرار کردن از دستش راحته . چون فقط وقتی جلوی صورتش هستی می تونه سرتو با یه حرکت بزنه.

من حدود یه هفته پیش تموم کردم این بازی رو ! واسه منی که اولین RE بود که تمومش میکردم خیلی عالی بود !
خیلی ها هم با Gameplay مشکل داشتن ولی من یکی که خیلی خوشم اومد !
گرافیکش هم که جای بحث نداره بعضی جاها واقعا حس گرمای داغ آفریقا رو به آدم میداد واقعا جالب بود !
قبلا هم که RE بازی نمیکردم یادمه خیلی از این بازی می ترسیدم :دی اون موقع ها بچه بودیم از Zombie میترسیدیم ! :دی اما الان !! نه !!!!!!! :دی

بیشترین چیزی که تو این بازی به من حال میده ازاد کردنه فیگورها.لباس ها و ماد های جدیده خیلی بازی باحالیه دو نفره هم که میشه.دیگه چی میخواید.:cheesygri

من حدود یه هفته پیش تموم کردم این بازی رو ! واسه منی که اولین RE بود که تمومش میکردم خیلی عالی بود !
خیلی ها هم با Gameplay مشکل داشتن ولی من یکی که خیلی خوشم اومد !
گرافیکش هم که جای بحث نداره بعضی جاها واقعا حس گرمای داغ آفریقا رو به آدم میداد واقعا جالب بود !
قبلا هم که RE بازی نمیکردم یادمه خیلی از این بازی می ترسیدم :دی اون موقع ها بچه بودیم از Zombie میترسیدیم ! :دی اما الان !! نه !!!!!!! :دی

اره مثله من یادمه من 7 سالم بود که قسمته دو رو از اول تا اخر دیدم تا چند سال تو خواب می ترسیدم .ولی این قسمت ترس خاصی نداره و بیشتر به سمته اکشن متمایله.

توی chapter 3 میری به Village باید بری یه جایی یه چیزی رو بچرخونی بعد یه حالت پل میاد بالا . بعد که میری این کار رو بکنی و قبیله ای ها میریزن سرت یه عده هستن ماسک دارن تو صورتشون نه میشه کشتشون نه میشه از دستشون فرار کرد که اون وسیه رو بچرخونیم چیکار باید کرد ؟ :blushing:

چرا قابل کشتنند البته به سختی.
با مگنوم بزنشون.نارنجک جلوشون بنداز یا مین جلو پاشون بنداز.به ماسکشون تیر نزن.
بعد از مقداری زدوخورد می نشینند برو جلوشون یه مشت بهشون بزن این کارو ادامه بده تا بمیرند.
سعی کن اول ماجینی ها{زامبی}رو بزنی و اونا رو بذار دسته اخر تا با خیاله راحت حسابشون رو برسی.:cheesygri
بعد باید بری طرف در قفله و اون رو باز کنی تا شوا هم بیاد.

آخرین ویرایش:
سلام
منو کلافه کرده
سه روزه الاف شدم
هر سه تا چراغ رو خاموش میکنم
با ارپی جی میزنم میگیرتش تا بیام دومی رو بارگزاری کنم اون قبلی خاموش میشه و دومی رو اصلا با انکه بهش میخوره هیچ عکس العملی نشون نمیده
گاهی هم دختره با تیر میزنه تو دستش ارپی جی میترکه و داره درد میشه دومی رو میزنم بهش اما بازم هیچی نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or