Sweet Jesus
کاربر سایت

داداش میشه دقیق تر بگی اصلا تو این تاپیک در مورد چی باید صحبت بشه؟!تکرار میکنم، تو این تاپیک حتی تو تگ اسپویلر یه ذره درباره بازی نباید صحبت بشه...
به حق چیزای نشنیده و ندیده:laughing:این ایرانی بازی ها چیه اخه؟خوب اینم مثل بقیه بازی هاست دیگه یعنی چی چیزی در مورد بازی گفته نشه؟خیلی ها که هنوز بازی به دستشون نرسیده دوست دارن نظر کسایی که دارن بازی میکنن رو بدونن.من هدف شما رو از این حرف نمیدونم.کسایی که دوست ندارن میتونن نخونن.تو رو خدا این حرفا رو نزنین یه خورده بده.اینجا واسه این بازی هست بعد شما میگی چیزی نباید بگین.تکرار میکنم، تو این تاپیک حتی تو تگ اسپویلر یه ذره درباره بازی نباید صحبت بشه...
Alright, boys and girls. Three things.
- Apparently there is a leaked copy of Resident Evil 5 already on the net. Not exactly shocking. Between this and the Japanese release on the 5th of March everyone should bear in mind that spoilers are likely to appear all over the internet these days.
- We remind you all that all Spoilers should be spoiler tagged and kept in the Spoiler topic. Don't make us hurt you.
- THIA (The Horror Is Alive) does not condone the act of piracy. So, as a reminder: all talk of downloading this game, or linking to a download of it, is strictly forbidden and will do nothing but secure you an express ticket to Ban Town.
Have a nice day.
بازی هنوز رسما منتشر نشده، هرکس دوست داشت قبل از انتشار بازی چیزی دربارش بدونه، به تاپیک مربوطه مراجعه می کنه و مطالب اونجا رو میخونه.
ضمنا اگه اینجا ایرانی بازیه،
لابد این سایت که بزرگترین سایت طرفداران رزیدنت ایوله هم ایرانیه؟ حرف مفت ممنوع، از قوانین تبعیت کنید.
اینجا واسه این بازی هست، ولی واسه اسپویل کردن خیلی چیزا قبل از انتشار اروپا و آمریکا خیلی شانس آوردین که یه جای دیگه تعبیه کردیم!
تو این تاپیک می تونید به حرفهای صد من یه غازی شامل چرا ترسناک نیست، پس کی نسخه پی سی میاد، من پسرعموم داره، توپخونه آورده، کریس چقدر خوشگله و ... بپردازید، و در این تاپیک: Resident Evil 5 Spoiler پست اول را بخوانید بحث هایی که به هر نحوی شامل اسپویلر می شن رو در تگ اسپویلر مطرح کنین
یه دستی بجونبون عزیز
بچه ها هم میخان نظر بدن ..... کلک نکنه تو کپکام مسئولیتی داری لو نمیدی