Resident Evil 5 | X360 Version

يه چند بار دمورو بازی کردم به گيم پلی بازی عادت کردم..کلاً بعد از يه مدت عادت ميکنيد...فقط چيزی که هست اين که چرا بازی که اينقدر سختر شده نسبت به 4 وقتی ميخوای سلاح عوض کنی يا همون وارد slot بشی بازی جريان داره..حالا فکرشو بکنيد slot بزرگ بشه بعد کلی توش چيزی ميز باشه اونوقت چجوری ميشه تو اون همه وسيله ، چيزی که ميخوای رو پيدا کنی؟ من زياد باهاش ور نرفتم ولی بايد يه حالت stop تو بازی باشه که بشه دسترسی پيدا کرد به وسايل
دقيقا موافقم.
مثلا اومدن بازي رو واقع گرايانه بكنن.
وسط جنگ آدم بيچاره ميشه ميخواد يه اسپري به خودش بزنه. بدتر از اون ميخواي نارنجك پرتاپ كني.
اون وسط اون يارو اره برقي ايه (:biggrin1:) دنبالته. Inventory رو باز كن. نارنجك رو پيدا كن. نشونه بگير. تنظيم كن. بعد پرتاب كن. ولي يه دفعه ميبيني به دو قسمت كاملا مساوي تقسيم شدي!:biggrin1:

يه چند بار دمورو بازی کردم به گيم پلی بازی عادت کردم..کلاً بعد از يه مدت عادت ميکنيد...فقط چيزی که هست اين که چرا بازی که اينقدر سختر شده نسبت به 4 وقتی ميخوای سلاح عوض کنی يا همون وارد Case بشی بازی جريان داره..حالا فکرشو بکنيد Case بزرگ بشه بعد کلی توش چيزی ميز باشه اونوقت چجوری ميشه تو اون همه وسيله ، چيزی که ميخوای رو پيدا کنی؟ من زياد باهاش ور نرفتم ولی بايد يه حالت stop تو بازی باشه که بشه دسترسی پيدا کرد به وسايل

هیجانش به همونه نتونی stop کنی بریزن رو سرت تیرات تمام شه!!!!

يه چند بار دمورو بازی کردم به گيم پلی بازی عادت کردم..کلاً بعد از يه مدت عادت ميکنيد...فقط چيزی که هست اين که چرا بازی که اينقدر سختر شده نسبت به 4 وقتی ميخوای سلاح عوض کنی يا همون وارد Case بشی بازی جريان داره..حالا فکرشو بکنيد Case بزرگ بشه بعد کلی توش چيزی ميز باشه اونوقت چجوری ميشه تو اون همه وسيله ، چيزی که ميخوای رو پيدا کنی؟ من زياد باهاش ور نرفتم ولی بايد يه حالت stop تو بازی باشه که بشه دسترسی پيدا کرد به وسايل
شما می‌تونی وسایل ضروریت را توی Inventory در چهار خانه( بالا. پایین. چپ. راست) قرار بدی. مثلا کلت، شاتگان، نارنجک و اسپری.
بعد با اون دکمه D- Pad روی دسته، خیلی راحت بهشون دسترسی پیدا می‌کنی.
اتفاقا راحته که:d

منم با Gene موافقم اینجوری راحتر هست یه چی بگم بخندین من تو رسیدنت 4 دنبال یه اسحله که میخواستم بگردم تو Case گمش می کردم ولی اینجوری راحت میشه پیداش کرد

این اخرین عکس های منتشر شده از بازی رو هم ببینید بیشتر حرص بخورید :biggrin1:

عکس ها

ss_14.jpg.jpg

بزرگتر

ss_09.jpg.jpg

بزرگتر

ss_28.jpg.jpg

بزرگتر

ss_04.jpg.jpg

بزرگتر

ss_23.jpg.jpg

بزرگتر

ss_17.jpg.jpg

بزرگتر

ss_12.jpg.jpg

بزرگتر

ss_21.jpg.jpg

بزرگتر

ss_26.jpg.jpg

بزرگتر

ss_10.jpg.jpg

بزرگتر

ss_03.jpg.jpg

بزرگتر

ss_30.jpg.jpg

بزرگتر

ss_06.jpg.jpg

بزرگتر

ss_22.jpg.jpg

بزرگتر

ss_29.jpg.jpg

بزرگتر

توی SP گذاشتم دوستانی که نمیخوان عکس ها رو ببینند میان تو تاپیک چشماشون رو درویش نکنن :biggrin1:

اقا ولی یک چیزیش خوبه نزدیک عید هست -کمکم تعطیلات شروع میشه ادم با اشتیاق کامل میشینه بازی میکنه:cheesygri
+
emperor جان هم تشکر میکنیم از شما

عید امسال

اقا ولی یک چیزیش خوبه نزدیک عید هست -کمکم تعطیلات شروع میشه ادم با اشتیاق کامل میشینه بازی میکنه:cheesygri
+
emperor جان هم تشکر میکنیم از شما

منم با نظر شما کاملا موافقم . امسال عید خونه هستم و به نظر میاد عید خوبی باشه با re5 .:biggrin1:
:confused:

دوست عزیز ممنون اما شما چهار جا کل عکسهای منتشر شده را گذاشتید .
5+1 چیز که شما را شگفت زده میکند - تصاویر مربوط به بازی - بخش ps3 - اینجا :biggrin1:
مگه آدم چند بار میخواد یه چیز و ببینه :biggrin1:

ویرایش : دوست عزیز من دوستانه گفتم امیدوارم ناراحت نشده باشی :biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ممنون اما شما چهار جا کل عکسهای منتشر شده را گذاشتید .
5+1 چیز که شما را شگفت زده میکند - تصاویر مربوط به بازی - بخش ps3 - اینجا :biggrin1:
مگه آدم چند بار میخواد یه چیز و ببینه :biggrin1:
خوب گفتم هر بخشی جداست و شاید یکی تو یه بخش بره و اون یکی رو نره به هر حال شرمنده اگه کاره اشتباهی بوده ببخشید حالا پاکش میکنم میزارم فقط تو تصاویر ممنون از راهنماییت دوست خوبم

ویرایش:خواهش میکنم دوست گلم:love:خوب شد که گفتی چون واقعا هم جاش تو همون تصاویر بود بازم ممنون:love::love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or