فکر کنم رو درجه Normal بود.برهان جون تو demo بازي كردي ديگه!!!
به نظرت بازي تو demo روي چه درجه ي سختي هستش؟؟؟!!!
ولي همه جوره پايم!!!به هر حال Co'Op يه چيز ديگس:biggrin1:
فکر کنم رو درجه Normal بود.برهان جون تو demo بازي كردي ديگه!!!
به نظرت بازي تو demo روي چه درجه ي سختي هستش؟؟؟!!!
ولي همه جوره پايم!!!به هر حال Co'Op يه چيز ديگس:biggrin1:
فکر کنم رو درجه Normal بود.
منم موافقم با Normal چون که اون قدر سخت نبود و فقط نیمچه Boss های بازی سخت بود و انسان های آفریقایی( زامبی خودمون:biggrin1فکر کنم رو درجه Normal بود.
منم موافقم با Normal چون که اون قدر سخت نبود و فقط نیمچه Boss های بازی سخت بود و انسان های آفریقایی( زامبی خودمون:biggrin1تقریبا تعطیل بودن به جز در مواردی که تعدادشون خیلی زیاد میشد مثل اول مرحله یک در Demo.
لینکشو میدی ؟ من خود تریلر رو دیدم حتی عکساشم گذاشتم اما این صحنه ای تو میگی باید جالب باشه.آره اون شروعش خيلي طوفاني بود:biggrin1:
در كل بازيه خوبي ميشه:biggrin1:
آخرين trailer از بازيو ديدين؟؟؟
روي يكي از ساختمونا trailer پخش ميكنن!!!
يعني ساختمونه ميشه پرده سينما...:biggrin1:
خيلي باحاله
لینکشو میدی ؟ من خود تریلر رو دیدم حتی عکساشم گذاشتم اما این صحنه ای تو میگی باید جالب باشه.
نوید جون دستت در نکنه خیلی زیبا بود
میبنم کاربر فعالی هستی:biggrin1: نوید اینجا نوید اونجا نوید همه جا:biggrin1:نوید جون دستت در نکنه خیلی زیبا بودمیبنم کاربر فعالی هستی:biggrin1: نوید اینجا نوید اونجا نوید همه جا:biggrin1:

خوشبختانه قانون عوض شده و اگرم قبول نشی تا 24 سالگی فرصت داری که دوباره کنکور بدی . . .3 ماه دیگه میاد من 18 /1 عزام به خدمت هستم ......................نمیتونم بازی کنم واییییییییییی فقط یه راه هست دانشگاه قبول شم ... من فقط 2 تا بازی خیلی با هاشون حال میکنم از بچه گی تا حالا یکی mgs و re که این سری قسمت نیست هیچ کدوم رو بازی منم من فقط همین دو بازی رو 5 یا 6 بار بازی میکنم
اقا من از رو همین سالم دانلود کردم حالا که میخوام extract کنمش وسطاش ارور میده
اقا کسی این سوال من رو نمیتونه جواب بده؟:confused:اقا من از رو همین سالم دانلود کردم حالا که میخوام extract کنمش وسطاش ارور میده
قضیش چیه چون اصلا دانلودش damge نشد قشنگ complete داد:confused:
ولی الان تهه ارورش رو دیدم wrong password داده ولی من همین saturn118 رو زدم