Resident Evil 5 | X360 Version

فکر کنم رو درجه Normal بود.
منم موافقم با Normal چون که اون قدر سخت نبود و فقط نیمچه Boss های بازی سخت بود و انسان های آفریقایی( زامبی خودمون:biggrin1:) تقریبا تعطیل بودن به جز در مواردی که تعدادشون خیلی زیاد میشد مثل اول مرحله یک در Demo.

منم موافقم با Normal چون که اون قدر سخت نبود و فقط نیمچه Boss های بازی سخت بود و انسان های آفریقایی( زامبی خودمون:biggrin1:) تقریبا تعطیل بودن به جز در مواردی که تعدادشون خیلی زیاد میشد مثل اول مرحله یک در Demo.

آره اون شروعش خيلي طوفاني بود:biggrin1:
در كل بازيه خوبي ميشه:biggrin1:
آخرين trailer از بازيو ديدين؟؟؟
روي يكي از ساختمونا trailer پخش ميكنن!!!
يعني ساختمونه ميشه پرده سينما...:biggrin1:
خيلي باحاله

آره اون شروعش خيلي طوفاني بود:biggrin1:
در كل بازيه خوبي ميشه:biggrin1:
آخرين trailer از بازيو ديدين؟؟؟
روي يكي از ساختمونا trailer پخش ميكنن!!!
يعني ساختمونه ميشه پرده سينما...:biggrin1:
خيلي باحاله
لینکشو میدی ؟ من خود تریلر رو دیدم حتی عکساشم گذاشتم اما این صحنه ای تو میگی باید جالب باشه.

3 ماه دیگه میاد من 18 /1 عزام به خدمت هستم ......................نمیتونم بازی کنم واییییییییییی فقط یه راه هست دانشگاه قبول شم ... من فقط 2 تا بازی خیلی با هاشون حال میکنم از بچه گی تا حالا یکی mgs و re که این سری قسمت نیست هیچ کدوم رو بازی منم من فقط همین دو بازی رو 5 یا 6 بار بازی میکنم

3 ماه دیگه میاد من 18 /1 عزام به خدمت هستم ......................نمیتونم بازی کنم واییییییییییی فقط یه راه هست دانشگاه قبول شم ... من فقط 2 تا بازی خیلی با هاشون حال میکنم از بچه گی تا حالا یکی mgs و re که این سری قسمت نیست هیچ کدوم رو بازی منم من فقط همین دو بازی رو 5 یا 6 بار بازی میکنم
خوشبختانه قانون عوض شده و اگرم قبول نشی تا 24 سالگی فرصت داری که دوباره کنکور بدی . . .

سلام

Resident Evil 5 Demo http://www.megaupload.com/?d=YQQDRNTL 420MB
Password - saturn118
اقا من از رو همین سالم دانلود کردم حالا که میخوام extract کنمش وسطاش ارور میده
قضیش چیه چون اصلا دانلودش damge نشد قشنگ complete داد:confused:
ولی الان تهه ارورش رو دیدم wrong password داده ولی من همین saturn118 رو زدم

آخرین ویرایش:
دموي جديد براي RES5

با توجه به گفته ي سايت GAmespot شركت CApcom مي خواد دموي قابل بازي از اين بازي را در تاريخ 26 ژانويه روي Xbox 360 بگذارد و بعد از يك هفته انحصار براي اين دستگاه اين دموي بازي براي PS3 نيز قابل استفاده خواد بود . تو اين نسخه قسمت هايي از Co-op بازي به نمايش گذاشته مي شود و همچنين دو مرحله ي كامل از اين بازي و ...

اقا من از رو همین سالم دانلود کردم حالا که میخوام extract کنمش وسطاش ارور میده
قضیش چیه چون اصلا دانلودش damge نشد قشنگ complete داد:confused:
ولی الان تهه ارورش رو دیدم wrong password داده ولی من همین saturn118 رو زدم
اقا کسی این سوال من رو نمیتونه جواب بده؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or