Resident Evil 5 | X360 Version

دوستا ن در مورد اين اجوومنت ها كمك ميكنيد بايد جه كار كنم؟

Build up a certain level of trust with your partner.

Defeat a certain enemy by stabbing it in the heart.

Chain the maximum number of combos together in one go.

این ها رو قبلا برای یکی از دوستان توضیح دادم حالا اینجا هم مینویسم که بقیه هم استفاده کنن :
Who Do You Trust : برای گرفتن این اچیومنت باید وقتی شوا بهت Item میده از قبیل تیر - Health و ... ازش تشکر کنی . برای این کار هم وقتی که بهت چیزی داد باید بلافاصله B رو بزنی تا کریس تشکر کنه ازش . یه متود ساده هم وجود داره برای این اچیومنت و اونم اینه که شما چپتر 2-1 رو بیار . اخر این مرحله با اون موجود روبه رو میشی که باید اتیشش بزنی . حالا به شوا item سلامتی بده و برو تو بازی . نزدیکه این موجود شو و بزار که از سلامتیت کم کنه و یا تو رو بگیره تا جایی که شوا کمکت کنه و شما هم تشکر کنی ازش . اینقدر این کارو تکرار کن که اچیومنت رو بده .

Hear Stopper : برای گرفتن این اچیومنت باید چپتر 1-5 رو بیاری . تو این چپتر اون موجوداتی که 4 دست و پا راه میرن ظاهر میشن . وقتی یکیشون رو دیدی شاتگانت رو وردار و بهشون تیر بزن . وقتی که خوابیدن روی زمین و داشتن دست و پا میزدن سریع نزدیکشون شو و X رو بزن تا چاقو رو تو قلبش فرو کنه و اچیومنت رو بگیری .

برای اچیومنت سومی هم شما باید باید یک دشمن رو با همکاری شوا بکشی . به این صورت که یکی میره جلوی اون دشمن وامیسته یکی هم پست سرش . یک تیر به بازوی اون میزنی تا خم بشه بعد سری میری نزدیکش X رو میزنی تا بره سمت شوا و از اون ور هم شوا یک بار دیگه X رو میزنه که دوباره دشمن بیاد سمت شما . وقتی اومد برای بار اخر X رو میزنی که اون رو با یک حرکت نمایشی بکشی و اچیومنت ازاد میشه . ویدیوش هم توی Youtube هست اگر Search کنی .

سلام
یه راهنمایی میخواستم:blushing:
من یه جا گیر کردم که یه خفاش بزرگ از توی یه کامیون میاد بیرون فکر کنم یکی از غول های بازیه,نمیدونم چه جور بکشمش البته مین جلوی پاش میزارم میفته ولی دوباره بلند میشه اگه میشه کمکم کنید:biggrin1:
ممنون;)

ویرایش : لطفا از Spoiler استفاده کنید تا داستان بازی برای بقیه لو نرود. باتشکر

Last edited by a moderator:
سلام
یه راهنمایی میخواستم:blushing:
من یه جا گیر کردم که یه خفاش بزرگ از توی یه کامیون میاد بیرون فکر کنم یکی از غول های بازیه,نمیدونم چه جور بکشمش البته مین جلوی پاش میزارم میفته ولی دوباره بلند میشه اگه میشه کمکم کنید:biggrin1:
ممنون;)
وقتي توسط مين نقش زمين شد ميريد جلو و ترجيحا با شاتگان به قسمت نارنجي رنگش با تمام وجود شليك ميكنيد! ادامه بديد تا تموم شه.

دوستان بازی روی درجه Pro خیلی سخته ها مخصوصا اگه بخواین مثل من تنها برین.:biggrin1: این شوا هم که یکجا هایی روی روح روانتون کار می کنه و دهن آدم رو سر.... می کنه:biggrin1: الان 6 تا مرحله مونده تا روی این درجه بازی رو تموم کنم.

دوستان بازی روی درجه Pro خیلی سخته ها مخصوصا اگه بخواین مثل من تنها برین.:biggrin1: این شوا هم که یکجا هایی روی روح روانتون کار می کنه و دهن آدم رو سر.... می کنه:biggrin1: الان 6 تا مرحله مونده تا روی این درجه بازی رو تموم کنم.
حالا ببین ما که بازی را تمام و 1000 هم کردیم چی کشیدیم ... :دی

حالا ببین ما که بازی را تمام و 1000 هم کردیم چی کشیدیم ... :دی
امیر جان تو که یک سری مراحل رو روی Pro با Co'op رفتی. من بدبخت دارم تنها میرم. هیچکسی هم نیست که بازیش خوب باشه و بیاد با من بازی کنه(البته بجز کسایی که 1000 تایی کردن:biggrin1:مثل مهدی و حسام و خودت و .........). هر یک ضربه ای که می خورم جونم قرمز میشه. شوا هم که قربونش برم عالی:biggrin1: خلاصه اون موقع من درگیر کارهای عید بودم و نمی تونستم خیلی بازی کنم برای همین الان با هیچکی نمی تونم Co'op بزنم.;)

اگه اسمش رو رزیدنت اویل نذاریم بازی خوبی بود !! ارزش تکرارشم بخاطر اون آیتمهای اضافه فکر کنم قابل قبول باشه
اما
رزیدنت اویل بعد از کد ورونیکا مرد !!!

شما چطوری Wesker STARSازاد کردی من فقط یه نفر رو نتونستم ازاد کنم خیلی سخته ؟یه شیوه بگو که منم انجام بدم تا همه شخصیتهارو ازاد کنم
بهترین راه برای بالا بردن امتیاز اینجوریه که به پاهای دشمنان شکیک کن وقتی زانو زدن با ضربات مشت یا پا بزنشون یا وقتی زمین خوردن بازهم همینکارو انجام بده...حالا دلیلش چیه؟ اینکه وقتی یکی رو با اینجور ضربات بکشی علاوه بر امتیاز 5 ثانیه وقت هم به ازای هر نفر میگیری...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or