بستگی به مهارتت داره دور اول رو بین 10 تا 15 ساعت می تونی تموم کنی روی Normal. من خود آماتور رو 4.45 دقیقه و نرمال رو 9 ساعت و درجه آخر رو هم الان 1 مرحله دیگه تا آخرش مونده 4.55 دقیقه شده.
اولین تریلر تا جایی که یادمه کریس بود که تو village داشت میدویید و زامبی ها دنبالش بودن!! حالا مشکلی چیه؟!من چند تا سوال دارم.یکی این که مگه قرار نبود hunk باشه؟؟
دوم این که اولین تریلر از re5 چه ربطی به این بازی داشت؟؟
فکر کنم برای e307 بود
دوستان یه سوال من الان بخوام تفنگم رو تیرش رو بی نهایت کنم؟روشش چیه؟؟؟یکی دقیق این و توضیح میده برای ما؟!؟!؟!من درست حرفهای دوستان رو متوجه نشدم.
آره صحبتش بود ولی فعلاً نیست:biggrin1:من چند تا سوال دارم.یکی این که مگه قرار نبود hunk باشه؟؟
شما چطوری Wesker STARSازاد کردی من فقط یه نفر رو نتونستم ازاد کنم خیلی سخته ؟یه شیوه بگو که منم انجام بدم تا همه شخصیتهارو ازاد کنم
آره صحبتش بود ولی فعلاً نیست:biggrin1:
البته خدا داده DLC :biggrin1:...
فکر کنم یه مدت دیگه DLC شخصیت های اضافه هم بیاد...
یه چیزی،من تو Mercenaries همه ی مراحل رو با Wesker STARS با S هم تموم کردم...
واقعاً بهترین شخصیتش همین Weskere ه
شما چطوری Wesker STARSازاد کردی من فقط یه نفر رو نتونستم ازاد کنم خیلی سخته ؟یه شیوه بگو که منم انجام بدم تا همه شخصیتهارو ازاد کنم
اولین تریلر تا جایی که یادمه کریس بود که تو village داشت میدویید و زامبی ها دنبالش بودن!! حالا مشکلی چیه؟!
اونی که کریس راه میرفت بعد کلاغا بلند شدند...نیمه زامبی ها رو هم طوری نشون داده بود که انگار T-virus داشتند!!