Resident Evil 5 | X360 Version

دوستان یه سوال من الان بخوام تفنگم رو تیرش رو بی نهایت کنم؟روشش چیه؟؟؟یکی دقیق این و توضیح میده برای ما؟!؟!؟!من درست حرفهای دوستان رو متوجه نشدم.

بستگی به مهارتت داره دور اول رو بین 10 تا 15 ساعت می تونی تموم کنی روی Normal. من خود آماتور رو 4.45 دقیقه و نرمال رو 9 ساعت و درجه آخر رو هم الان 1 مرحله دیگه تا آخرش مونده 4.55 دقیقه شده.;)

خیلی ممنون :love:
من الان رو درجه پایین دارم بازی میکنم.

من چند تا سوال دارم.یکی این که مگه قرار نبود hunk باشه؟؟
دوم این که اولین تریلر از re5 چه ربطی به این بازی داشت؟؟
فکر کنم برای e307 بود

دوم این که اولین تریلر از re5 چه ربطی به این بازی داشت؟؟
فکر کنم برای e307 بود
اولین تریلر تا جایی که یادمه کریس بود که تو village داشت میدویید و زامبی ها دنبالش بودن!! حالا مشکلی چیه؟!

دوستان یه سوال من الان بخوام تفنگم رو تیرش رو بی نهایت کنم؟روشش چیه؟؟؟یکی دقیق این و توضیح میده برای ما؟!؟!؟!من درست حرفهای دوستان رو متوجه نشدم.

اگه بازي رو تو كمتر از 5 ساعت تموم كني، بازي يه آر پي جي بهت مي ده با تير بينهايت.

آره صحبتش بود ولی فعلاً نیست:biggrin1:
البته خدا داده DLC :biggrin1:...
فکر کنم یه مدت دیگه DLC شخصیت های اضافه هم بیاد...
یه چیزی،من تو Mercenaries همه ی مراحل رو با Wesker STARS با S هم تموم کردم...
واقعاً بهترین شخصیتش همین Weskere ه

به هر جال چیزی که خیلی حرص ادمو در میاره اینه که بازی خط داستانی اضافه باجیل رو نداره و از این نظر هم مثل خیلی از جهات نسبت به RE4 ضعیف ترعمل کرده :wallbash:
من که اصلا از مد Mercenaries بازی هم خوشم نیومد

آره صحبتش بود ولی فعلاً نیست:biggrin1:
البته خدا داده DLC :biggrin1:...
فکر کنم یه مدت دیگه DLC شخصیت های اضافه هم بیاد...
یه چیزی،من تو Mercenaries همه ی مراحل رو با Wesker STARS با S هم تموم کردم...
واقعاً بهترین شخصیتش همین Weskere ه
شما چطوری Wesker STARSازاد کردی من فقط یه نفر رو نتونستم ازاد کنم خیلی سخته ؟یه شیوه بگو که منم انجام بدم تا همه شخصیتهارو ازاد کنم

شما چطوری Wesker STARSازاد کردی من فقط یه نفر رو نتونستم ازاد کنم خیلی سخته ؟یه شیوه بگو که منم انجام بدم تا همه شخصیتهارو ازاد کنم
دوست عزیز شما تا می تونی باید اونارو بکشی و سعی کنی پشت سر هم باشه. اگه امتیازت بالای 40000 بشه تو هر مرحله یک نفر آزاد میشه. به نظر من اول یک دور برو جای زمان ها و صندوقچه ها رو یاد بگیر بعدش برو همه زمان ها رو سریع بگیر و در یک کنج شلوغ وایستا و همه رو پشت سر هم بکش. من این کار رو کردم;)

اولین تریلر تا جایی که یادمه کریس بود که تو village داشت میدویید و زامبی ها دنبالش بودن!! حالا مشکلی چیه؟!

اونی که کریس راه میرفت بعد کلاغا بلند شدند...نیمه زامبی ها رو هم طوری نشون داده بود که انگار T-virus داشتند!!
res5screenie.jpg

اونی که کریس راه میرفت بعد کلاغا بلند شدند...نیمه زامبی ها رو هم طوری نشون داده بود که انگار T-virus داشتند!!
res5screenie.jpg

میدونم!
خب اینجا که مراحل اول بازیه!:)
حالا اینکه کلاغ ها بیان و اینا زیاد گیر نده اولین تریلرش بوده و یه تریلر CG هم نمایش دادن...

دوستا ن در مورد اين اجوومنت ها كمك ميكنيد بايد جه كار كنم؟

Build up a certain level of trust with your partner.

Defeat a certain enemy by stabbing it in the heart.

Chain the maximum number of combos together in one go.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or