خب :خودش که میگه، بعد ازینکه توی راکفورت آیلند به وسکر برمیخوره. اگر در مورد راکفورت آیلند اطلاعاتی ندارید بهم بگید بهتون بگم.
امیر جان :خب توضیح، قضیه مرگ اسپنسر و جیل ولنتاین مال بعد از راکفورت آیلنده، یعنی سه سال بعد از سقوط آمبرلا، 6 سال بعد از قضایای راکفورت آیلند.
اما کشتن وسکر کاملا وقتش بود، 11 سال بود Villain بازی بود
من فکر میکنم با توجه به حرفای سازنده بازی که داستان وسکر و آمبرلا رو به کل تموم شده میدونه وسکر مرده
اوکی .:biggrin1: خوب ولی این یکی از ضعف هاش بود ها ! این موضوع برای مخاطب روشن نشد ! ممنون .خب همونجاست![]()

کسی جواب منو نداد
در حال حرکت میشه شلیک کرد یا نه؟
اگه میشه چطوریه؟؟
سلام به همه :
من توی چپتر 2-4 اونجایی که باید آیینه هارو بتابونیم به چیزی تا هی بریم طبقه ی پایین
اونجا سومین طبقش همه آیینه هارو درست میکنم میتابه به همون آیینه آخری منتهی خودم گیر میکنم توش نمیتونم بیام بیرون(منظورم اینه وسطه اون پرتو ها گیر میکنم)
یه کمکی کنین ممنون میشم
دوست عزیز اون ایینه وسطی رو بچرخون تا لیزر ها قطع بشه بعد بیا از محدوده وسط ایینه ها بیرون بعدش برو یکی از اینه ها رو بچرخون مهم نیست کدوم باشه بعد برو ایینه وسطی رو به همون حالت اول که لیزر بهش خورده بود بچرخون بعد از این کار برو همون اینه ای که اخر چرخوندی رو برگردون سر جای اولش همه چی درست میشه البته اونا ایینه نیستن ها
ممنون از کمکت آره میدونم آیینه نیست گفتم بگم آیینه منظورم رو بهتر رسوندم![]()
دوستانی که بازی کردن
توی دمو Split Screen داشت ولی بازی اصلی نداره و هیچ جایی هم برای Online Co-Op نیست
سوال
1- اون فقط مال دمو بود؟
2- بازی که من دارم نسخه review هستش؟
3- اصلا قسمت آنلاین (به جز لیدر برد) نداره؟
4- پیش تمساحا
نسخه ای که شما داری هم باید نسخه اصلی باشه
خب :
بله. اسپویلر زیر رو بخونید:من متوجه چنینی چیزی توی دیالوگ ها نشدم . ولی این راکفورت ایلند که فکر می کنم مال نسخه code veronica هست . درسته ؟ توی اون نسخه که چنین اتفاقی نیفتاده بود !
یکم توضیح بیشتر میدیدراکفورت آیلند جزیره ای هست توی استرالیا که یکی از ارگانهای اصلی، یعنی اصلی ترین ارگان آمبرلا که متعلق به خانواده ی اشفورد هست در اونجا قرار داشت. کلیر 3 ماه بعد از انفجار در راکون سیتی، رد کریس رو اونجا پیدا میکنه و میره دنبالش. البته ابتدای بازی در جزیره نیست بلکه در ویلای اشفوردها نزدیک جزیره ست. درین حین میفهمه که در واقع ویروس T منشعش همین ارگان و شخص اشفورد پدر هست و اشفورد پدر، یک دوقلوی پسر و دختر داره کهه این دوقلوها مال خودش نیستن بلکه خودش تخمکشون رو توی آزمایشگاه ساخته (چرتو پرتهای جاپونی). کلیر بیشتر میره و خودش رو به جزیره ی راکفورت میرسونه و با دو فرزند اونجا دوباره ملاقات میکنه و با آلفرد درگیر میشه، اما توی تله میفته. ازینطرف، کریس با کمک لئون خودش رو به راکفورت آیلند میرسونه و کلیر رو پیدا میکنه و باهم با آلفرد میجنگن و میکشنش اما آلفرد قبل از مرگ، الکسیا رو از خواب بیدار میکنه. درواقع الکسیا در طول بازی، همون آلفرد بوده. اما بلاخره الکسیا آزاد میشه و کریس میکشش. جریان خواب شدن الکسیا هم این بوده که آلفرد و الکسیا، میان ویروسی که پدر خودشون ساخته، بهش تزریق میکنن و اشفورد پدر یک هیولا میشه و توی یک زیرزمین حبسش میکنن و آلفرد برای اینه گندش بالا نیاد، الکسیا رو خواب میکنه. (اشفورد پدر رو هم کلیر و استیو (یک جوون همراه کلیر توی بازی که میمیره) پیدا میکنن و میکشنش) بعدش وسکر که در طول بازی با کلیر یکبار روبرو شده بود، میاد با کریس میجنگه اما یک تیرآهن بین کریس و وسکر میفته و کریس از فرصت استفاده میکنه و در میره.
بعدش هم که توی همین بازی 5 میگه، میره با جیل دنبال وسکر و وسکر، جیل رو از پنجره پرت میکنه و کریس میره به BSAA و میاد آفریقا و میبینه جیل زنده هست و برو تا تهش. اگر امیر (شخصی که تاپیک رو زده) نخواد داستان بازی رو بنویسه، اگر خواست کسی مینویسم اما فکر نکنم کسی بخواد چون انگلیسی بازی خیلی ساده ست و باحتمال کثیر همه متوجه میشن.