Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان
منم میخواستم نظرمو در مورد RE5 بگم
به نظر من این نسخه توهینی بود به همه RE بازها چون کلا سبک بازی فرق کرده
من RE رو بازی میکردم واسه معما هاش یادمه تو RE2 و 1 حتی روزها گیر میکردیم واسه پیدا کردن راه حل زمانی که یه دفعه یه خون اشام حمله میکرد صدا گزاری جوری بود که حول میکردی حتی اگه واسه بار دوم بازی میکردی اگه یه کاری رو درست انجام نمیدادی باید بر میگشتی و اون کارو انجام میدادی اپگرید تفنگ رو باید پیدا میکردی و با تفنگ ترکیب میکردی از حرکت خون اشام ها اهسته بود جوری که واقعا حس ترس واست ایجاد میشد امکان سیو محدود بود و تصمیم گیری واسه سیو دست تو بود خبری از شیوا خانم حرفه ای نبود که نصف کارا رو واست انجام بده میشه گفت تو بعضی مرحله ها امکان انتخاب داشتی که همون امکان روند بازی رو تغییر میداد و ....
حالا تو این حرکت بازی و جای دوربین جوری یه که اصلا اطافتو نمیتونی ببینی
اصلا خبری از بازی فکری نیست و فقط جلو رفتنی و اکشن نه
شیوا همیشه کمکت میکنه و هیجان کامل بازی رو میگیره
کاراکتر و خون اشاما اونقد سریع حرکت میکنن که فقط باید گلوله خالی کرد روشون
اصلا امکان نداره جایی از بازی گیر کنی
اکثر داستان تو روز اتفاق می افته
همه غولها فقط با یه RPG از بین میرن
وقتی به پای اونا تیر میزنی پاشون قطع نمیشه بعد بتونی مخشونو با لگد بترکونی (من از این حرکتش خیلی خوشم می اومد)
کلید های ترکیبی گاهی جوری یه که واقعا دشوار میشه مثل F+V در حالی که انگشت شما رو W S A D یعنی کلیدهای حرکتی
داستان بازی هم به نظر من جالب نبود تو همه RE ها یه نفرو نجات میدادی اما تو این حتی دوست قبلی کریس هم فقط با کندن اون دستگاه از رو سینش نجات پیدا کرد ( اگه باید دنبال انتی ویروس واسش میگشتی جالب تر میشد )
در کل میشه گفت اصلا از بابت کلی شباهتی به RE نداشت و یه بازی جدید بود به سبک اکشن و جلو رفتنی
این نظر شخصی یه منه و توهینی به اونایی که از این بازی خوششون اومده ندارم سلیقه ها متفاوته
اون دسته از دوستان که تو غولها گیر کردن واسه همه غولها فقط یه RPG کافیه غول 6 هم بعد اینکه با شیوا فرار کردین و افتادین پایین اول برین طرف سنگ روبرو بپرین روش بعد بیرین به طرف بالا وقتی غول امد دنبالتون یه گلوله RPG بزنین به قسمت نارنجی وسط شکمش

این اولین RE بود که فقط یه بار تا اخرش رفتم امیدوارم دوستان ازش لذت ببرن

واسه نصب بازی هم من روی winodws 7 هیچ مشکلی نداشتم فکر میکنم رو ویندوزهای دیگه با نصب game for windows live و DirectX 10 یا 9 آپدیت شده مشکلشوین حل شه البته بهتون توصیه میکنم windows 7 رو نصب کنین چون واسه بازی من تا حالا باهاش eror نخوردم

با سلام خدمت اساتید محترم من dvd بازی res5 خریدم که شامل دو دیسک است این بازی در کامپیوتر رفیقم به درستی اجرا میشود ولی در کامپیوتر من هنگام install بازی این ارور میدهد
http://www.4shared.com/file/14022968...51741_005.html

این خطا مربوط به دی وی دی رام شماست که احتمالا ضعیف شده
یا ممکنه که فایروالتون جلو فایل رو گرفته
یه توضیع کلا میدم خدمت یه عده از دوستان اونم اینه که بازی هایی جدید اکثرا اول رو هارد ریخته میشن بعد باید بری داخل پوشه که نصب کردی فایل setup رو اجرا کنی و از اونجا بازی رو نصب کنی اما برخی از دوستان بعد از نصب اولیه بازی میرن و فتیل کرک رو جایگزین میکنن و بعد قصد اجرای بازی رو دارن من چون نمیدونستم شما مسیر رو درست رفتید یا نه اونو گفتم

Last edited by a moderator:
بچه ها برا من يه مشكلي داره. اونم اينه كه وقتي از بازي خارج ميشم سيستم كرش ميكنه
گاهي هم وسط دمو ها ارور dont send ميزنه و از بازي مياد بيرون
دايركت ايكس رو عوض كردم و لانچرش رو هم داونلود كردم و عوض كردم درست نشد
پاك كردم نصب كردم باشزم نشد
چطوري درستش كنم؟:confused:
اگر کارت گرافیکی و رم پایین دارین ( با توجه به بازیهای جدید حداقل گرافیک Gforce 9500 GT 1GB با برندهای معتبر مثل gigabyte یا asus توصیه میشه و حداقل 2GB Ram ddr2 800 اونم با مارکهای معتبر ) بهتره حتما انتی ویروسها و فایروالها رو غیر فعال کنید نرم افزاهای اضافی رو ببندید ترجیها دو تا ویندوز داشته باشید یکی واسه Game یکی واسه کارای دیگه به این جهت که ویندوزتون سنگین نشه
مشکل دیگه گاهی اوقات میتونه از ویروسها باشه معمولا اینجور مواقع کیلاگر ها چون شما کلید زیاد فشار میدی و محیط هم گرافیکی یه فشار زیادی رو سیستم میارن
هار دیسک کامپیوتر هم گاهی مشکل پیدا میکنه که معمولا با یه پارتیشن بندی مجدد حل میشه
کمتر پیش میاد که با نصب مجدد یه بازی اینچنین مشکلات حل شه و فقط یه پراکندگی اطلاعات تو هاردتون ایجاد میکنه
موقع خرید بازی از cd یا dvd اون اطمینان پیدا کنین شاید dvd شما مشکل داره

مرسي از دوستان. مشكل از نظر سيستم ندارم . چون چند روزيه كه اينطوري شده.
يعني نورمال تموم كردم و حالا دارم روي اخرين درجه سختي ميرم كه اينطوري شده
در هر صورت مرسي از هر دوي شما سياوش جان و اقا وحيد :love:
توصيه هاتون رو انجام ميدم . ايشالله كه درست بشه
================================
بچه ها لطف ميكنيد فايل s316.acr رو جايي غير از رپيدشير اپلود كنيد؟
ممنون ميشم

آخرین ویرایش:
846891207_10162009_1.jpg

بچه ها من با مشكل جديدي روبرو شدم كه اين يكي رو هيچ رقمه نتونستم حل كنم :laughing::p
يه قسمت از بازي هست كه يك سري جعبه روي اون نوارها در حال حركت هستند و بايد روي اون نوار ها حركت كني تا برسي به اونورش ( نوار ها بر عكس شما حركت ميكنن و شما با تلاش بايد روشون به جلو بري )
اميدوارم تونسته باشم بگم كه كجاي بازي هستم
يه سري نوار در اين قسمت هست
سري اول روش جعبه هست . سري دوم روشون اون بشكه هاي مواد منفجره و سري سوم اون زامبي هاي نصفه جون كه روي زمين هستند و وقتي از كنارشون رد ميشي ميگيرنت نميذارن بري جلو ...
بعد از اين قسمت يك درب وجود داره كه ميره قسمت بعدي بازي. تا من وارد اون در ميشم اون ارور بالا كه عكسشو گذاشتم مياد و از بازي خارج ميشه
گاهي بلافاصله مياد گاهي چند ثانيه از لودينگ ميگذره بعد مياد ...
مشكل كجاست ؟ :eek:

846891207_10162009_1.jpg

بچه ها من با مشكل جديدي روبرو شدم كه اين يكي رو هيچ رقمه نتونستم حل كنم :laughing::p
يه قسمت از بازي هست كه يك سري جعبه روي اون نوارها در حال حركت هستند و بايد روي اون نوار ها حركت كني تا برسي به اونورش ( نوار ها بر عكس شما حركت ميكنن و شما با تلاش بايد روشون به جلو بري )
سري اول روش جعبه هست . سري دوم روشون اون بشكه هاي مواد منفجره و سري سوم اون زامبي هاي نصفه جون كه روي زمين هستند و وقتي از كنارشون رد ميشي ميگيرنت نميذارن بري جلو ...
بعد از اين قسمت يك درب وجود داره كه ميره قسمت بعدي بازي. تا من وارد اون در ميشم اون ارور بالا كه عكسشو گذاشتم مياد و از بازي خارج ميشه
عزیز همون طور Vahid_2009 گفت اگه نسخه Boysteam رو داری بی خیالش شو.یکی دیگه باید بگیری.
وگرنه احتمالا ویندوزت مشکل داره این همه ارور میده بازی.

اگه نسخه شما 3تا دی وی دی یا همون Boysteamهست به احتمال 100درصد یه فایل از بازیتون کمه.

Shit !
اين بوي استيم نمود مارو :crying:

فايل كم كه زياد داشت !!
تا حالا چهار پنج تا داشت كه گرفتم. يعني توي ارورش ميگفت كدوم فايلش كمه و من ميگرفتم.
اما اين گويا ديگه فايل نيست !!
بله سه تا دي وي ديه
عوضش ميكنم. مرسي ;)

سلام
من روی سیستمم 2 تا ویندوز دارم xp و seven
اکثر بازی ها توی Xp یه مقدار با گیر میاد ولی توی سون هیچ مشکلی نداره
اویل 5 رو چطور میشه روی ویندوز سون نصب کرد؟
یه فایلی داره که آخر نصب بازی باید اونم نصب کرد ولی فقط برای xp هستش
از دوستان کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام
من روی سیستمم 2 تا ویندوز دارم xp و seven
اکثر بازی ها توی Xp یه مقدار با گیر میاد ولی توی سون هیچ مشکلی نداره
اویل 5 رو چطور میشه روی ویندوز سون نصب کرد؟
یه فایلی داره که آخر نصب بازی باید اونم نصب کرد ولی فقط برای xp هستش
از دوستان کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
من این بازی رو تو 7 بدون مشکل نصب کردم نسخه 2DVD اکه شما هم نسخه 2DVD رو داری فقط بعد از نصب فایل کرک رو جایگزین کن بازی روی دسکتاپ نمیاد و باید از قسمت مخصوص game ویندوز 7 دتبالش بگردی یعنی میاد تو اون قسمت
احتیاجی به نصب برنامه دیگری هم نیست فقط اگه user accunt control ویندوز آلارم داد گزینه alow رو بزنین
در ویندوز 7 اون برنامه هایی که eror سیستم عامل میدن رو میشه نصب کرد باید رو فایل اجرایی راست کلیک کنین بعد properties رو بزنین و به قسمت Compatibility تیک Run this program in compatibility mode for رو زده و از لیست زیرش windows XP رو انتخاب کنین

846891207_10162009_1.jpg

بازی رو رویه حالت DirectX 10 اجرا کنین احتمال اینکه تو اون فایلهاتون کامل هست البته به شرطی که اون فایل کم فقط مربوط به قسمت شتاب دهنده باشه

سلام.1 نفر لطف کنه زحمت بکشه سیو بازی resident 5 با فایلهای xlive رو آپ کنه.خدایی چند روزه در به در دنبالشم.دستتون درد نکن.فالهایی که تو پستهای قبل بود xlive با سیوها مچ نبودو جواب نداد.:blushing::blushing::blushing::blushing::love:

این فایل رو دانلود کنین و نصب کنین بعد از اجرای بازی همون اول قبل اینکه start game رو بزنی یعنی بعد از دیدن لوگوی nvdia و .. کلید Home کیبرد رو بزنین حالا با گزینه loge off از Windows live که بالای تصور میاد از پروفایلتون خارج شید و دوباره login رو بزنین حالا میبینین که یه پروفایل جدید واستون میاد که با انتخاب اون میتونین از باز شدن همه مرحله ها و اسلحه حای بینهایت لذت ببرید

RE5 Unlocker

البته پیشنهاد میکنم که خودتون بازی رو تموم کنین چون اصلا مشکل نیست

کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::(:(:(
خوب مشخصه CPU هم رو اجرای بازی ها خیلی تاثیر داره در حقیقت CPU قلب و مغز سیستم شماست قوی ترین گرافیک با یه CPU ضعیف اصلا کارایی نداره بر خلاف یه عده از دوستان که موقع سیستم بستن با یه CPU celeron بهتون قول اجرای 100 در 100 بازیها رو میدن من شرکت کامپیوتری دارم و 8 ساله کارم اینه در ضمن مارک کارت گرافیک هم مهه گرافیک قلابی تو بازار زیاد هست حتما از مارکهای معتبر استفاده کنین (در ذیل چند گرافیک معتبر خدمتتون معرفی میگردد ) مچ بودن سیستم بسایر مهم است.از ویندوزهای تغییر کرده اصلا استفاده نکنین مثلا این xp ها که شبیه ویستا شده
گرافیکهای معتبر
XFX
Gigabyte
Asus
Palit
Biostar
club3d

Last edited by a moderator:
دوستان خیلی جالب بود من هر 3 نسخه یعنی کنسول و پی سی را بازی کردم و به طور قطع میگم پی سی خیلی خیلی بهتره ولی نمراتش را ببنید نقد کنسول بیشتر مواردبالاتره واقعا این سایت ها همشون با پول نمره میدند مخصوصا به کنسول

خوب مشخصه CPU هم رو اجرای بازی ها خیلی تاثیر داره در حقیقت CPU قلب و مغز سیستم شماست قوی ترین گرافیک با یه CPU ضعیف اصلا کارایی نداره بر خلاف یه عده از دوستان که موقع سیستم بستن با یه CPU celeron بهتون قول اجرای 100 در 100 بازیها رو میدن من شرکت کامپیوتری دارم و 8 ساله کارم اینه در ضمن مارک کارت گرافیک هم مهه گرافیک قلابی تو بازار زیاد هست حتما از مارکهای معتبر استفاده کنین (در ذیل چند گرافیک معتبر خدمتتون معرفی میگردد ) مچ بودن سیستم بسایر مهم است.از ویندوزهای تغییر کرده اصلا استفاده نکنین مثلا این xp ها که شبیه ویستا شده
گرافیکهای معتبر
XFX
Gigabyte
Asus
Palit
Biostar
club3d

البته این وسط بنده سری MSI رو هم اضافه میکنم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or