Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
اقا من بازیو چند روز پیشا تموم کردم.حالا وقتی میخوام اینفینیت امو رو فعال کنم . فعالش که میکنم میرم توی بازی اصلا مهمات بی نهایت نیست...اینطوری حال نمیده...میخوام با اسلحه و تیر بینهایت و خون بینهایت بار دومو تموم کنم تا حالی ببرم.کسی ترینر یا چیت معتبر داره بده؟

اون قسمت براي بينهايت كردن on و off داره
اما وقتي كه on ميكني بايد بري و بينهايت مهمات براي هر اسلحه رو بخري ديگه
اونهايي كه ميخري عكسشون توي منوي بينهايت كردن باز ميشه و اونهايي كه نخريدي روشون خط قرمز داره !

Resident Evil 5 Alternative Edition کاش برای پی سی بیاد البته بستگی به فروش بازی داره و فکر هم نکنم بیاد البته باید یه تاسف به پی سی گیمر ها بگم چون از این بازی که پورت نشده بود و خیلی روش کار شده بود کمتر از یه بازی پورت شده مثل بتمن استقبال شد

سلام
آقا اولین جایی که بازی سیو میشه کجاست؟؟؟؟
تو پستای قبلی دیدم که بچه ها گفته بودن بازی اتو سیوه. من اون مرحله ای رو که اون قول کرمی رو میندازه تو اتاق اتیش رو هم تموم کردم اما هنوز سیو نکرده!!!!!!! .آفلاین هم درست کردم.اگه یه توضیح کامل بدین ممنون میشم.

سلام
من وقتی بازی رو اجرا میکنم و یکمی از بازی میره جلو یک دفعه صدای بازی قطع میشه و دموها هم نشون نمیده دیگه وقتی هم از بازی میام بیرون کلا دیگه صدای کل سیستمم قطع میشه . باید ریست کنم تا درست بشه فقطم تو این بازی مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنین
سیستم هم اینه : cpu 2.6 vga gts 250 ram 2 و win XP DirectX9 بازی هم 3 تا dvd هست

سلام
من وقتی بازی رو اجرا میکنم و یکمی از بازی میره جلو یک دفعه صدای بازی قطع میشه و دموها هم نشون نمیده دیگه وقتی هم از بازی میام بیرون کلا دیگه صدای کل سیستمم قطع میشه . باید ریست کنم تا درست بشه فقطم تو این بازی مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنین
سیستم هم اینه : cpu 2.6 vga gts 250 ram 2 و win XP DirectX9 بازی هم 3 تا dvd هست

دوست من نسخه ي سه دي وي دي شاامل تمامي مشكل هايي هست كه يك بازي ميتونه به خودش ببينه :laughing:
دو دي وي دي رو تهيه كني حل ميشه !

سلام
آقا اولین جایی که بازی سیو میشه کجاست؟؟؟؟
تو پستای قبلی دیدم که بچه ها گفته بودن بازی اتو سیوه. من اون مرحله ای رو که اون قول کرمی رو میندازه تو اتاق اتیش رو هم تموم کردم اما هنوز سیو نکرده!!!!!!! .آفلاین هم درست کردم.اگه یه توضیح کامل بدین ممنون میشم.
آقا یکی به داد من برسه.
بازی سیو نمیشه.
وقتی میخوام از بازی بیام بیرون پیغام میده که میخواین بازی سیو بشه منم yes رو میزنم اما بازم بازی سیو نمیشه.
خواهشا کمک کنید.

آقا یکی به داد من برسه.
بازی سیو نمیشه.
وقتی میخوام از بازی بیام بیرون پیغام میده که میخواین بازی سیو بشه منم yes رو میزنم اما بازم بازی سیو نمیشه.
خواهشا کمک کنید.

شما هم نسخه ي سه دي وي دي رو داري؟
اگه اره عوضش كن
اگه نه كهلانچر بازي رو عوش كن شايد درست شد. اون فولدر driver رو هم از توي دي وي دي هر چي توش هست نصب كن :biggrin1:

من رسیدم به اون مرحله ایی که مواد مذاب داره و باید وسکر را بکشیم .
قسمت اولش که نجات شوا از بالای صخره ها است را تمام کردم ولی بعد از آن هر کاری میکنم نمیشه وسکر را کشت . چی کار باید بکنم ؟

من رسیدم به اون مرحله ایی که مواد مذاب داره و باید وسکر را بکشیم .
قسمت اولش که نجات شوا از بالای صخره ها است را تمام کردم ولی بعد از آن هر کاری میکنم نمیشه وسکر را کشت . چی کار باید بکنم ؟
برگرد و اون سنگ رو بنداذ تو مواد مذاب سوا بیاد اینور بعد وسکر میاد وسط میدون اون جا هم راحت با یدونه ار پی جی بزن تو اون نقطه میمیره

برگرد و اون سنگ رو بنداذ تو مواد مذاب سوا بیاد اینور بعد وسکر میاد وسط میدون اون جا هم راحت با یدونه ار پی جی بزن تو اون نقطه میمیره

آخه مسئله اینجاست که با آرپی چی نزدیک به بیست تا تیر هم به سینش زدم ولی اصلا نمیمیره

درود

دوستان بعد از نصب این بازی وقتی روی لانچر بازی کلیک میکنم با پیغامی مواجه میشم که شبیه پیغام این کاربر هست. پســــــت

فقط فرقش اینجاس که جلوی اون علامت تعجب نوشته.
E_FAIL :XLiveInitialize(&xii

نصفه صفحه تا مرز سیاهی میره و بعد این پیغام مشاهده میشه.

ممنون میشم اگه کمک کنید.

آخه مسئله اینجاست که با آرپی چی نزدیک به بیست تا تیر هم به سینش زدم ولی اصلا نمیمیره
وقتی با rpg زدیش دستشو میکوبه زمین و یه چیزایی دورش میچرخه
بعد جلوی سینش باز میشه برو جولو بهت میگه چه دکمه ای بزنی که بکشیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or