بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
مگه به غیر از یوبی ناشر دیگه ای هم داره؟این نسخه ای که دارین می گین قراره از RE4 برای pc بیاد
همونه که قراره ubisoft بزنه یا یه چیز دیگست ؟:confused:
تازه به نظر من اصلا نمی شد لذت واقی بازی dvil may cry 3 se
رو با بازی کردن با کیبورد برد .
این بازی روی PC فقط با گیم پد حال می ده (نظر خودمه)
ببینید احتمالش هست که این کارو کرده باشه ولی ، اگر بخواد مثل سابق پورت کنه متاسفانه موس توی بازی هیچکارست.یعنی عمرا...!!
مگه میشه؟!
پس با چی نشونه گیری کنیم....؟
من شرط میبندم تو re4 رو ندیدی..که این حرف رو میزنی...

اگه اینجوری باشه مجبوریم از گیم پد استفاده کنیم. که میشه مثل همون کنسول. همه ی این
انتتظارهایی هم که براش کشیدیم دود میشه میره هوا.
من خودم تو کلوپ روی سونی تا نصف بیشترش رو رفتم، ولی چون اونجا بازی کردن حال نمیداد، منتظر شدم تا نسخه ی Pcش بیاد. حالام فکر نکنم نشونه گیری با گیم پد و کی بورد فرق داشته باشه. هر دو مشکلات خودشونو دارن ولی به احتمال 90% با موس باید کار کنیم.![]()
خوب دوستان گویا تورنت بازی توی اینترنت پخش شده.مونده یکی بیاد دانلودش کنه و بده بیرون.کسی Review ای چیزی خونده ببینیم ماوس داره یانه؟
باتشکر....
اگه اینجوری باشه مجبوریم از گیم پد استفاده کنیم. که میشه مثل همون کنسول. همه ی این
انتتظارهایی هم که براش کشیدیم دود میشه میره هوا.
من خودم تو کلوپ روی سونی تا نصف بیشترش رو رفتم، ولی چون اونجا بازی کردن حال نمیداد، منتظر شدم تا نسخه ی Pcش بیاد. حالام فکر نکنم نشونه گیری با گیم پد و کی بورد فرق داشته باشه. هر دو مشکلات خودشونو دارن ولی به احتمال 90% با موس باید کار کنیم.
این تورنت خیلی وقته روی نته!!! ولی متاسفانه G@Y P0RN هست!!!
البته شاید اینی که شما میگی درست باشه
خوش به حال من!!!
چون نشونه گیریم با گیم پد دقیق تره!!!!!!!!!
من انقدر عاشق گیم پد هستم که FPS هم با اون بازی می کنم
فقط مثل DMC3 آنالوگا چپه نباشن!!!
اقا بالاخره اين بازي منتشر شد يا نه:confused: