Resident Evil 4 | PC

این نسخه ای که دارین می گین قراره از RE4 برای pc بیاد
همونه که قراره ubisoft بزنه یا یه چیز دیگست ؟:confused:

تازه به نظر من اصلا نمی شد لذت واقی بازی dvil may cry 3 se
رو با بازی کردن با کیبورد برد .
این بازی روی PC فقط با گیم پد حال می ده (نظر خودمه)
مگه به غیر از یوبی ناشر دیگه ای هم داره؟:)

Devil May Cry رو که دیدید چرت و پرت بود رو هم یوبی سافت زده بود!!! فقط اون مال اروپا بود و سریع تر اومد وگرنه اینی هم که میخواد بیاد هیچ فرقی با اون نداره

RE4 هم معلوم نیست! خدا میدونه و تو هر سایتی میری یه چیزی نوشته!

ولی این سری بازیها (اونیموشا ، ر.اویل ، د.م کرای) کلا تو اروپا و آمریکا منتشر میشن

اونیموشا که اول تو اروپا منتشر شد که رسید به ایران ، بعد تو آمریکا منتشر شد (که نرسید به ایران!) DMC هم اول تو اروپا منتشر شد که الان دستته ، و تو آمریکا هنوز منتشر نشده

RE4 هم همینطور

راستی SOURCENEXT یه پچ واسه DMC3 داده که یه سری مشکلات گرافیکی رو برطرف می کنه
همچنان در هنگام پخش موسیقی فریم افت می کنه
و آنالوگ های دسته هم میتونین درست بچینینش!

حالا RE4 میخواد TPS باشه میخواد FPS ADVENTURE یا هر سبکی باشه، این شرکت موس رو توش استفاده نمی ده

یعنی عمرا...!!
مگه میشه؟!
پس با چی نشونه گیری کنیم....؟
من شرط میبندم تو re4 رو ندیدی..که این حرف رو میزنی...

یعنی عمرا...!!
مگه میشه؟!
پس با چی نشونه گیری کنیم....؟
من شرط میبندم تو re4 رو ندیدی..که این حرف رو میزنی...
ببینید احتمالش هست که این کارو کرده باشه ولی ، اگر بخواد مثل سابق پورت کنه متاسفانه موس توی بازی هیچکارست.

مگر اینکه آدم شده باشه و کاری کرده باشه
اما از اونجا که این سه تا بازی همزمان با هم پورت شدن و فقط انتشارشون مونده بعید به نظر می رسه همچین چیزی.
[SIZE=-1]
من هم RE4 رو بازی کردم و تا اونجایی رفتم که با دختره ای از نوک برجها هی آتیش پرت می کنن رو سر و صورتت!:d

این لینک هم ربطی به کار شما ها نداره گزاشتمش اینجا بخاطر اینکه خودم بتونم این فایل رو دانلود کنم ، هرچی توی هر مرورگری میزنم هی خود فایلرو میاره

SSSXBCDXXX
[/SIZE]

من هم RE4 رو بازی کردم و تا اونجایی رفتم که با دختره ای از نوک برجها هی آتیش پرت می کنن رو سر و صورتت!:d
:cheesygri

پس خودت میدونی که باید حتما موس باشه...
یا شایدم این کمپانیه این قدر احمق باشه که بخواد موس رو ورداره...!

خوب دوستان گویا تورنت بازی توی اینترنت پخش شده.مونده یکی بیاد دانلودش کنه و بده بیرون.کسی Review ای چیزی خونده ببینیم ماوس داره یانه؟
باتشکر....

اگه اینجوری باشه مجبوریم از گیم پد استفاده کنیم. که میشه مثل همون کنسول. همه ی این
انتتظارهایی هم که براش کشیدیم دود میشه میره هوا.

من خودم تو کلوپ روی سونی تا نصف بیشترش رو رفتم، ولی چون اونجا بازی کردن حال نمیداد، منتظر شدم تا نسخه ی Pcش بیاد. حالام فکر نکنم نشونه گیری با گیم پد و کی بورد فرق داشته باشه. هر دو مشکلات خودشونو دارن ولی به احتمال 90% با موس باید کار کنیم. :-"

اگه اینجوری باشه مجبوریم از گیم پد استفاده کنیم. که میشه مثل همون کنسول. همه ی این

من خودم تو کلوپ روی سونی تا نصف بیشترش رو رفتم، ولی چون اونجا بازی کردن حال نمیداد، منتظر شدم تا نسخه ی Pcش بیاد. حالام فکر نکنم نشونه گیری با گیم پد و کی بورد فرق داشته باشه. هر دو مشکلات خودشونو دارن ولی به احتمال 90% با موس باید کار کنیم. :-"
خوب دوستان گویا تورنت بازی توی اینترنت پخش شده.مونده یکی بیاد دانلودش کنه و بده بیرون.کسی Review ای چیزی خونده ببینیم ماوس داره یانه؟
باتشکر....

این تورنت خیلی وقته روی نته!!! ولی متاسفانه G@Y P0RN هست!!!

البته شاید اینی که شما میگی درست باشه

من خودم تو کلوپ روی سونی تا نصف بیشترش رو رفتم، ولی چون اونجا بازی کردن حال نمیداد، منتظر شدم تا نسخه ی Pcش بیاد. حالام فکر نکنم نشونه گیری با گیم پد و کی بورد فرق داشته باشه. هر دو مشکلات خودشونو دارن ولی به احتمال 90% با موس باید کار کنیم.

خوش به حال من!!!

چون نشونه گیریم با گیم پد دقیق تره!!!!!!!!!

من انقدر عاشق گیم پد هستم که FPS هم با اون بازی می کنم

فقط مثل DMC3 آنالوگا چپه نباشن!!!

این تورنت خیلی وقته روی نته!!! ولی متاسفانه G@Y P0RN هست!!!

البته شاید اینی که شما میگی درست باشه

خوش به حال من!!!

چون نشونه گیریم با گیم پد دقیق تره!!!!!!!!!

من انقدر عاشق گیم پد هستم که FPS هم با اون بازی می کنم

فقط مثل DMC3 آنالوگا چپه نباشن!!!

با گیم پدم راحته نشونه گیری. فقط موس به خاطر سرعت و راحتی کار ترجیح داده میشه جیگر :cheesygri

اقا بالاخره اين بازي منتشر شد يا نه

آدم حق داره وقتی 9999999999999 تا تاریخ انتشار عجیب می بینه!

بازی 29 سپتامبر منتشر میشه ، امروز 25 امه ، هوررررررررراااااااااااااااااااااااااا

منم باهات موافقم!!
اصلا این بازی طلسم شده;)

باتشکر....

اره منم گشتم !
جالب اینجاست تعداد سیدر هاش هم بالاهست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or