بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
راستش بهزاد جان بنظر من بزرگترین دلیلی که یوبی عکس و نقدی ازین بازی ارائه نمی کنه کیفیت پایین این بازی برای PC هست نه اینکه این بازی برای PC باز ها اهمیتی نداره...بنظر من این حرف درست نیستدر ضمن این بازی روی PC اونقدرهام مهم نیست که بخواد توی E3 ازش صحبتی بشه یا پشت سر هم عکس ازش منتشر بشه
DMC 3 و Onimusha هم وضعیت مشابهی داشتن و از اونیموشا هم فکر نمیکنم تا قبل از انتشار عکس یا خبری منتشر شده بود
DMC3 هم وضعیت انتشارش مشخص نیست البته طبق تاریخ گیم اسپات پریروز ریلیز شده ولی هیچ خبری ازش نیست نه Review ای نه چیزی
به هر حال 2 تا بازی ژاپنی پورت شده از کنسول روی PC چندان برای PC بازها اهمیتی ندارن که بخواد خبر خاصی در موردشون منتشر بشه مثل اونیموشا این 2 تام میان و میرن
اگه رزیدنت اویل حتی یک بازی FPS هم بود و میخواست به این شکل از روی کنسول PS2 یا گیم کیوب پورت بشه باز با همین وضعیت روبرو میشد

طاهر جان بهزاد خبرش رو در تاپیک اخبار داغ بازی ها گزاشت:نوشته شده توسط Taher:بالاخره معلوم هست ، اين بازي كي مياد بازار يا نه ؟
بله این خبر درسته البته خیلی وقته که اعلام شده بیشتر از 1 ساله!!این خبری که من می خوام بدم شاید تکراری باشه اگه تکراری بود ببخشید
من داشتم توی سایتا سرکشی می کردم که دیدم resident evil5برای ps3 داره میاد اما ما هنوز توی کف RE4 هستیم اینم Video این بازی (resident evil5)
http://www.gamespot.com/ps3/adventure/residentevil5/video_player.html?id=cHAwwjv45bsPsjfX