Resident Evil 4 | PC

در ضمن این بازی روی PC اونقدرهام مهم نیست که بخواد توی E3 ازش صحبتی بشه یا پشت سر هم عکس ازش منتشر بشه
DMC 3 و Onimusha هم وضعیت مشابهی داشتن و از اونیموشا هم فکر نمیکنم تا قبل از انتشار عکس یا خبری منتشر شده بود
DMC3 هم وضعیت انتشارش مشخص نیست البته طبق تاریخ گیم اسپات پریروز ریلیز شده ولی هیچ خبری ازش نیست نه Review ای نه چیزی

به هر حال 2 تا بازی ژاپنی پورت شده از کنسول روی PC چندان برای PC بازها اهمیتی ندارن که بخواد خبر خاصی در موردشون منتشر بشه مثل اونیموشا این 2 تام میان و میرن
راستش بهزاد جان بنظر من بزرگترین دلیلی که یوبی عکس و نقدی ازین بازی ارائه نمی کنه کیفیت پایین این بازی برای PC هست نه اینکه این بازی برای PC باز ها اهمیتی نداره...بنظر من این حرف درست نیست

اگه کاپکام فردا بیاد یک بازی رزیدنت اویل با گرافیک بالا و بروز مخصوص PC بسازه مطمعن باش استقبال بسیار زیادی ازش میشه ...اما مساله اینه که اکثر بازی هایی که از روی کنسول پورت میشند با استقبال خوبی مواجه نمیشند و کاری به ژاپنی بودن و غربی بودنشون و کلا سبکشون هم نداره ;) اگه رزیدنت اویل حتی یک بازی FPS هم بود و میخواست به این شکل از روی کنسول PS2 یا گیم کیوب پورت بشه باز با همین وضعیت روبرو میشد :-" :)

شاید گرافیک رزیدنت اویل 4 برای PS2 و Game Cube شاهکار بود اما برای PC گرافیک بالایی محسوب نمیشه ضمن اینکه این بازی از روی کنسول پورت شده برای همین برای PC کیفیت پایینی داره...اگه اون نوشته انگلیسی که در پست قبلم گذاشتم را بخونی دقیقا میخواد یک همچین نتیجه گیری کنه و در آخر هم میگه
this is not a good sign. I expect either a long-term pushback, or a sub-par product.​
:blushing:

اگه رزیدنت اویل 4 را بازی کرده باشی میبینی که نحوه ی کنترل و کلا سبک بازیش به PC خیلی میخوره ... مطمعن باش اگه کاپکام بجای پورت کردن رزیدنت اویل 4 انرا برای PC بهینه میکرد و گرافیکش را ارتقا میداد و یکسری مراحلی هم بهش اضافه میکرد شاهد این بی تفاوتی نسبت به این بازی نبودیم ;)

بدون تردید بازی های RPG و FPS و Strategic فروش بیشتری نسبت به سبک های دیگه دارند دلایل زیاد و مختلفی هم داره و فقط ربطی به PC باز بودن و کنسول باز بودن نداره..برای نمونه حتی بر روی کنسول ها هم بازی هایی مثل Oblivion و Call of Duty 2 .. Halo فروش بمراتب بیشتری نسبت به دیگر سبک ها دارند...;)

آخرین ویرایش:
hi every body

سلام بچه ها من تازه عضو اين سايت شدم
از ديدن اين تاپيك تقريبا پر در آوردم:blushing:
من عاشق بازيه مقبره ي شيطانم به خصوص عاشق ليون كندي:blushing::love::love::love::love::love:

نوشته شده توسط misha.dante:
سلام بچه ها من تازه عضو اين سايت شدم
از ديدن اين تاپيك تقريبا پر در آوردم:blushing:
من عاشق بازيه مقبره ي شيطانم به خصوص عاشق ليون كندي:blushing::love::love::love::love::love:
سلام.
ورودت رو به سایت تبریک میگم خانوم...
پیشنهاد میکنم بیشتر به این سایت سر بزنی چون بیتشر پر در میاری:D

ایول خیلی با حال بود البته بهرته بگیم مخلوط دووم و رزیدنت و کلد فییر هست:)

چرا كلد فير حتما بخاطر shoulder aim ميگي كه البته اين نشونه گيري مختص رزيدنت اويل 4 هست!

نوشته شده توسط MGS:
چرا كلد فير حتما بخاطر shoulder aim ميگي كه البته اين نشونه گيري مختص رزيدنت اويل 4 هست!
خب اره درسته ولی بی شباهت به COLD FEAR نیست البته درسته اشتباه از من بود چون بازیه COLD FAR یه کپی از زیردنت اویل بود

نوشته شده توسط SHvIRUS:
first من رهام نيستم.
second مگه شما کجایی که دوماه بعد به بدستتون میرسه؟
184.gif

third بله همه لذتش به همینه که با ماوس تیر اندازی میکنیم ! :cheesygri
چرا همه تو رو با کس دیگه اشتباه میگیرن؟:cheesygri:lol::shrewd:

این خبری که من می خوام بدم شاید تکراری باشه اگه تکراری بود ببخشید
من داشتم توی سایتا سرکشی می کردم که دیدم resident evil5برای ps3 داره میاد اما ما هنوز توی کف RE4 هستیم اینم Video این بازی (resident evil5)
http://www.gamespot.com/ps3/adventure/residentevil5/video_player.html?id=cHAwwjv45bsPsjfX
بله این خبر درسته البته خیلی وقته که اعلام شده بیشتر از 1 ساله!!
در ضمن علاوه بر ps3 واسه x360 هم میاد:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or