Resident Evil 4 | PC

اقا این بازی برای Pc قرار بیاد خوب مثل کنسول خوده برای Ps2 شبیه اون میاد یا نه با تغییرات فراوانی قراره بیاد
بازی از روی نسخه GAME CUBE پورت شده و قاعدتا مراحلی که در نسخه PS2 بوده رو نداره

بازی از روی نسخه GAME CUBE پورت شده و قاعدتا مراحلی که در نسخه PS2 بوده رو نداره
اما تو گیم اسپات نوشته بود که همه اون مراحل اضافه رو هم داره.
73.gif

بچه ها این بازی معلوم نیست کی میاد؟
Game Spot: Release Date: Sep 13, 2006
IGN :TBA 2006
To The Game :08-Sep-2006
UBI/UK : June
UBI/US : May 2006
یکی نیست زمان دقیق عرضه این بازی رو علام کنه؟

بچه ها این بازی معلوم نیست کی میاد؟
Game Spot: Release Date: Sep 13, 2006
IGN :TBA 2006
To The Game :08-Sep-2006
UBI/UK : June
UBI/US : May 2006
یکی نیست زمان دقیق عرضه این بازی رو علام کنه؟
سلام
راستش یوبی سافت در رابطه با این بازی نهایت مسخره را بازی در آورده و همه را سردرگم کرده :confused:
این مطلبیه که اخیرا یکی از سایت ها در مورد نسخه ی PC رزیدنت اویل 4 نوشته که جای فکر کردن داره...

The bad news is no one has seen one screenshot image of this PC version. No news about it has been released, and – looking at the major gaming sites – it seems like no one even cares. Continuing this trend, Resident Evil 4 was a no-show at this year’s E3, and my persistent attempts to find out what the deal is from Ubisoft representatives yielded no results. While it’s possible this game will still come out this month and be a quality port after this bizarre drought of information, this is not a good sign. I expect either a long-term pushback, or a sub-par product.

That’s really too bad.

در این مطلب واقعا به نکته ی جالبی اشاره شده... از زمان خبر ساخت رزیدنت اویل 4 برای PC تا کنون ، کسی حتی 1 عکس و 1 خبر ازین بازی ندیده و بنظر میرسه هیچکس حتی اهمیتی هم نمیده..حتی در نمایشگاه E3 امسال هم هیچ خبری از این بازی نبود...و این ها اصلا نشانه ی خوبی نیستند...

تاریخ انتشار این بازی در سایت یوبی سافت ماه May عنوان شده اما هیچکس واقعا نمی دونه این بازی کی میاد..سایت گیم اسپات هم تاریخ انتشارش را به 13 سپتامبر تغییر داد اما دیگه نمیشه به این تاریخ ها اطمینان کرد :confused:
بنظر میرسه خود یوبی سافت هم نمی دونه که این بازی کی میاد :cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام
فکر کنم CAPCOM میداد EA پورت کنه تا الان ردش هم کرده بودیم.
UBISOFT گیج شده اصلا کدوم بازیشو تبلیغ کنه یا بده بیرون.
احتمالا اون 13 سپتامر هم دوباره کشش بده تا بشه 2007.:cheesygri

نوشته شده توسط HellBoy:
سلام
فکر کنم CAPCOM میداد EA پورت کنه تا الان ردش هم کرده بودیم.
UBISOFT گیج شده اصلا کدوم بازیشو تبلیغ کنه یا بده بیرون.
احتمالا اون 13 سپتامر هم دوباره کشش بده تا بشه 2007.:cheesygri
:Dتا اونجایی که میدونم نه یوبی و نه هیچ شکرت دیگه ای این بازی رو پرت نمیکنه و خوده capcom پرتش میکنه...
(البته فکر کنم)
بهزاد که تو تاپیک اخبار داغ بازی ها که گفت افتاده به 13 سپتامبر فکر میکنم درست میگه.

13 سپتامبر تاریخیه که فعلا گیم اسپات اعلام کرده و ممکنه باز هم تغییر کنه همینطور که تا حالا 2 بار تغییر کرده

در ضمن این بازی روی PC اونقدرهام مهم نیست که بخواد توی E3 ازش صحبتی بشه یا پشت سر هم عکس ازش منتشر بشه
DMC 3 و Onimusha هم وضعیت مشابهی داشتن و از اونیموشا هم فکر نمیکنم تا قبل از انتشار عکس یا خبری منتشر شده بود
DMC3 هم وضعیت انتشارش مشخص نیست البته طبق تاریخ گیم اسپات پریروز ریلیز شده ولی هیچ خبری ازش نیست نه Review ای نه چیزی

به هر حال 2 تا بازی ژاپنی پورت شده از کنسول روی PC چندان برای PC بازها اهمیتی ندارن که بخواد خبر خاصی در موردشون منتشر بشه مثل اونیموشا این 2 تام میان و میرن

نوشته شده توسط Behzad:
13 سپتامبر تاریخیه که فعلا گیم اسپات اعلام کرده و ممکنه باز هم تغییر کنه همینطور که تا حالا 2 بار تغییر کرده

در ضمن این بازی روی PC اونقدرهام مهم نیست که بخواد توی E3 ازش صحبتی بشه یا پشت سر هم عکس ازش منتشر بشه
DMC 3 و Onimusha هم وضعیت مشابهی داشتن و از اونیموشا هم فکر نمیکنم تا قبل از انتشار عکس یا خبری منتشر شده بود
DMC3 هم وضعیت انتشارش مشخص نیست البته طبق تاریخ گیم اسپات پریروز ریلیز شده ولی هیچ خبری ازش نیست نه Review ای نه چیزی

به هر حال 2 تا بازی ژاپنی پورت شده از کنسول روی PC چندان برای PC بازها اهمیتی ندارن که بخواد خبر خاصی در موردشون منتشر بشه مثل اونیموشا این 2 تام میان و میرن
کم لطفی میکنی بهزاد اخه DMC3 و RE4 خیلی با اونیموشا فرق میکنن فکر میکنم خیلی ها دنبالش هستن و چون نه عکسی نه تریلری ازش نمیاد زیاد دربارش بحث نمیشه چون بحث ها رو قبل کردن!!!!!

کم لطفی میکنی بهزاد اخه DMC3 و RE4 خیلی با اونیموشا فرق میکنن فکر میکنم خیلی ها دنبالش هستن و چون نه عکسی نه تریلری ازش نمیاد زیاد دربارش بحث نمیشه چون بحث ها رو قبل کردن!!!!!
این ربطی به بزرگ یا کوچیک بودن یه بازی نداره کلا pc بازا براشون بازیایی مثل dmc ارزشی نداره
تا وقتی civilization و wow و age of empires و quake و half life و ... هست کی دنبال دویل می کرای هست که اصلا نمیشه با کیبورد بازیش کرد!
حالا re رو شاید بشه یه کاریش کرد چون شماره های قبلی واسه pc اومده هر چند اگه نمیومدن سنگینتر بود!!! اصلا به نظر من capcom اشتباه میکنه که اینارو میاره رو pc چون با این کار فقط ارزش بازیاشو میاره پایین
re4 هم تا حالا واسه دو کنسول اومده و به هر حال اگه کسی میخواست بازی کنه میرفت با صد و خورده ای دلار یه ps2 میخرید میشست بازی میکرد
کلا این سبک بازیا بین pc بازا طرفدار نداره و فکر نمیکنم کسی زیاد دنبال بازی مثل dmc3 باشه که یک سال دو سه ماه از اومدنش رو ps2 میگذره

آخرین ویرایش:
حالا re رو شاید بشه یه کاریش کرد چون شماره های قبلی واسه pc اومده هر چند اگه نمیومدن سنگینتر بود!!! اصلا به نظر من capcom اشتباه میکنه که اینارو میاره رو pc

سری رزیدنت ایول جز یکی از محبوترین عنوان های برای pc بود

این ربطی به بزرگ یا کوچیک بودن یه بازی نداره کلا pc بازا براشون بازیایی مثل dmc ارزشی نداره

دویل هم از جمله سبک بازیهایی است که طرفداران خاص خودشو داره و نمیشه به راحتی از کنارش گذشت

تا وقتی civilization و wow و age of empires و quake و half life و ... هست کی دنبال دویل می کرای هست که اصلا نمیشه با کیبورد بازیش کرد!

:confused:

اصلا تعجب نداره وحید جان :)

برای مثال اگه 2 تا بازی Half Life 2 و Evil 4 رو در نظر بگیریم

اگر این 2 تا بازی رو به PC بازها بدی تا یکیشو انتخاب کنن 90 درصد HL2 رو انتخاب میکنن
حالا باز اویل 4 خوبه
DMC و Onimusha تقریبا هیچ شانسی روی PC ندارن و حتی اگه واقعا هم بازیهای خوبی روی PC در بیان بازم توجه چندانی بهشون نمیشه چون با سلیقه PC Gamer سازگار نیستن
کسی که PC بازی میکنه اکثرا دنبال FPS و RPG های غربی و Strategy میگرده و توجه زیادی به اینجور بازیها اونم از نوع ژاپنیش نمیکنه

مساله دیگه ای هم که هست گرافیک واقعا پایینه این بازیاس که در مقایسه با بازیهایی که این روزا PC بازا انجام میدن اصلا به حساب نمیاد

همین دلایل هستن که باعث میشن RE4 با اون همه عظمت روی کنسول روی PC هیچ توجهی بهش نشه

سری رزیدنت ایول جز یکی از محبوترین عنوان های برای pc بود
ولی فکر میکنم موافق باشی که اصلا نتونست موفقیت نسخه های کنسولی خودشو تکرار کنه
دویل هم از جمله سبک بازیهایی است که طرفداران خاص خودشو داره و نمیشه به راحتی از کنارش گذشت
یکی از طرفداراش خودمم!! من اصلا نگفتم که اینا بازیهای بدی هستن . اگه بهم بگن یه لیست از بهترین بازیهایی که تا حالا انجام دادی بده مطمئنا هم دویل و هم ایول بینشون خواهد بود من میگم این بازی ها بین pc بازا طرفدار نداره . تا حالا خیلی از بازیهای بزرگ کنسولی اومدن برای pc ولی اصلا نتونستن موفقیت نسخه کنسولی رو تکرار کنن البته منظورم بیشتر بازیهای ژاپنی هست
چون کلا سلیقه کنسول بازا با pc بازا متفاوته
کلا با پورت شدن بازیها از کنسول رو pc موافق نیستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or