بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
سلامبچه ها این بازی معلوم نیست کی میاد؟
Game Spot: Release Date: Sep 13, 2006
IGN :TBA 2006
To The Game :08-Sep-2006
UBI/UK : June
UBI/US : May 2006
یکی نیست زمان دقیق عرضه این بازی رو علام کنه؟
نوشته شده توسط HellBoy:سلام
فکر کنم CAPCOM میداد EA پورت کنه تا الان ردش هم کرده بودیم.
UBISOFT گیج شده اصلا کدوم بازیشو تبلیغ کنه یا بده بیرون.
احتمالا اون 13 سپتامر هم دوباره کشش بده تا بشه 2007.:cheesygri
کم لطفی میکنی بهزاد اخه DMC3 و RE4 خیلی با اونیموشا فرق میکنن فکر میکنم خیلی ها دنبالش هستن و چون نه عکسی نه تریلری ازش نمیاد زیاد دربارش بحث نمیشه چون بحث ها رو قبل کردن!!!!!نوشته شده توسط Behzad:13 سپتامبر تاریخیه که فعلا گیم اسپات اعلام کرده و ممکنه باز هم تغییر کنه همینطور که تا حالا 2 بار تغییر کرده
در ضمن این بازی روی PC اونقدرهام مهم نیست که بخواد توی E3 ازش صحبتی بشه یا پشت سر هم عکس ازش منتشر بشه
DMC 3 و Onimusha هم وضعیت مشابهی داشتن و از اونیموشا هم فکر نمیکنم تا قبل از انتشار عکس یا خبری منتشر شده بود
DMC3 هم وضعیت انتشارش مشخص نیست البته طبق تاریخ گیم اسپات پریروز ریلیز شده ولی هیچ خبری ازش نیست نه Review ای نه چیزی
به هر حال 2 تا بازی ژاپنی پورت شده از کنسول روی PC چندان برای PC بازها اهمیتی ندارن که بخواد خبر خاصی در موردشون منتشر بشه مثل اونیموشا این 2 تام میان و میرن
این ربطی به بزرگ یا کوچیک بودن یه بازی نداره کلا pc بازا براشون بازیایی مثل dmc ارزشی ندارهکم لطفی میکنی بهزاد اخه DMC3 و RE4 خیلی با اونیموشا فرق میکنن فکر میکنم خیلی ها دنبالش هستن و چون نه عکسی نه تریلری ازش نمیاد زیاد دربارش بحث نمیشه چون بحث ها رو قبل کردن!!!!!
حالا re رو شاید بشه یه کاریش کرد چون شماره های قبلی واسه pc اومده هر چند اگه نمیومدن سنگینتر بود!!! اصلا به نظر من capcom اشتباه میکنه که اینارو میاره رو pc
این ربطی به بزرگ یا کوچیک بودن یه بازی نداره کلا pc بازا براشون بازیایی مثل dmc ارزشی نداره
تا وقتی civilization و wow و age of empires و quake و half life و ... هست کی دنبال دویل می کرای هست که اصلا نمیشه با کیبورد بازیش کرد!
ولی فکر میکنم موافق باشی که اصلا نتونست موفقیت نسخه های کنسولی خودشو تکرار کنهسری رزیدنت ایول جز یکی از محبوترین عنوان های برای pc بود
یکی از طرفداراش خودمم!! من اصلا نگفتم که اینا بازیهای بدی هستن . اگه بهم بگن یه لیست از بهترین بازیهایی که تا حالا انجام دادی بده مطمئنا هم دویل و هم ایول بینشون خواهد بود من میگم این بازی ها بین pc بازا طرفدار نداره . تا حالا خیلی از بازیهای بزرگ کنسولی اومدن برای pc ولی اصلا نتونستن موفقیت نسخه کنسولی رو تکرار کنن البته منظورم بیشتر بازیهای ژاپنی هستدویل هم از جمله سبک بازیهایی است که طرفداران خاص خودشو داره و نمیشه به راحتی از کنارش گذشت