Resident Evil 4 | PC

کسانی که به علت پایین بودن کارت گرافیک نتونستند RE 4 رو بازی کنند توصیه می کنم حتما اون کرک 6 مگابایتی که چند صفحه قبل معرفی شد رو حتما دانلود کنند تا بتونند بازی کنند. این کرک به علت ایجاد تغییرات در Texture های بازی باعث میشه که بتونید این بازی رو انجام بدید. ولی اگه توصیه منو بخواهید که به نفعتون هم هست اون پچ 70 مگابایت رو دانلود کنید.چون این کرک 6 مگی باعث میشه نتونید فیلم های بین بازی رو به طور کامل ببینید. همچنین بعضی از جزئیات موجود در بازی حذف می شن. مثلا برگهای درختان یا آسمون رو سیاه می بینید.(مدل کارت گرافیک من 64 Radeon 9000 است).​

کسی می تونه کلید زیرو از رجیستریش برای من Extract کنه
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM
حجمش 2 kb هم نمیشه
پچو دانلود کردم ولی نسخه مال من باز شده و پچ نصب نمیشه.:(:(:(:( EXE اصل رو هم پیدا کردم. کمک کنین لطفا
بعد از Extract اونو در Notepad باز کنین و محتواشو کپی کنین و پستش کنین یا بزارین برای دانلود.
ممنون:):):):)

آخرین ویرایش:
کسی میتونه لینک دانلود فایل game.exe اصلی نسخه‌ی اروپا ( Resident Evil ) رو بده
اون لینکی که سر رپیدشیر نمیاد
جای دیگه فکر نکنم گیر بیاد...چون این جور چیزا فقط تو رپید شیر میشه گیر آورد

لینک غیر مستقیم EXE اصل اروپا
http://files.filefront.com/gameexe/;7274945;/fileinfo.html

فیلتر شکن
/http://www.turboprivacy.com
دستت درد نکنه
ولی تا این فایل از طریق فیلتر کن دانلود کنم Evil 5 میاد
رپیدشیر پیدا نمیشه
یا isp که سایت filefront فیلتر نکرده باشه
بازم میگم از اینکه این لینکو معرفی کردی ممنون

من یه سوال دارم فکر می کنم کمی بد
این ویروس اول از کجا به مورچه ها سرایت کرد؟
راستی من بازی را تمام کرده بعد خودش نوشته بود که میتونی یه اسلحه نا محدود بگیری حالا من از کجا بگیرم؟؟؟؟؟
راستی اون یارو که به نظر پیر میاد ولی 20 ساله تو قلعه کی و از کجا اومده؟؟

آخرین ویرایش:
من يه نقد و بررسي از بازي نوشتم البته همون موقع كه عرضه شده بود.
به طرفداراي بازي برنخوره ها چون تو اين نقد خيلي به بازي گيردادم
من رزيدنت اويل يه شاهكار مي دونم خودم اما اين نسخه رو يك افتضاح بزرگ مي دونم.
-------------
مقدمه:

داستان:
ماجرای شماره چهارم بازی شش سال بعد از وقایع نسخه دوم و سوم بازی اتفاق می افتد جایی که Umbrella ( شرکتی که باعث انتشار ویروس T و تبدیل مردم به زامبی شد)شکست فجیحی می خورد و فعالیت های این سازمان خراب کار توسط دولت آمریکا متوقف می شود و تعدادی از مسوولین اصلی این شرکت که باعث این فاجعه عظیم انسانی شده اند تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند. شخصیت اول بازی در شماره چهارم Leon Scott Kennedy است که در شماره دوم بازی یک سرباز تازه کار محسوب می شد که به شهر راکون فرستاده شد تا با زامبی ها مقابله کند و البته جز معدود کسانی بود که توانست جان سالم به در برد اکنون یکی از ماموران سرویس مخفی ایالات متحده محسوب می شود. اکنون Leon ماموریت دارد که Ashley Graham دختر رئیس جمهور که توسط یک سازمان مرموز دزدیده شده است را نجات دهد به همین علت به دهکده ای ناشناخته که مردم آن اسپانیای زبان هستند سفر میکند. Leon در این سفر با Ada Wong ( جاسوسی که در شماره دوم بازی با Leon ملاقات کرد) و Jack Krauser (یکی از همکاران سابق Leon) ملاقات میکند همچنین او Luis Sera را نیز دوباره می بینید و این بار وی در انجام ماموریت ها به Leon کمک میکند. Leon با بررسی دست نوشته های Luis متوجه می شود که ویروسی ناشناخته به نام Las Plagas به بدن مردم این دهکده نفوذ کرده است که باعث کنترل مغری آن ها توسط شخصی خاص می شود. Leon همچنین متوجه می شود که یکی از کشیش های این دهکده Ashley را دزدیده است. بعد از این که لئون اشلی را نجات می دهد سردسته دشمنان متوجه این امر می شود و به نیروهای خود فرمان می دهد تا از هر طریقی که ممکن است اشلی را دوباره بدزدند. بعد از یک حمله ناگهانی اشلی برای بار دوم و این بار از دست لئون ربوده می شود به همین علت لئون به جزیره ای در نزدیکی دهکده سفر می کند و پس از نبردی سخت لئون موفق به شکست سردسته دشمنان و نجات اشلی می شود در همین حین لئون موفق شد که نمونه ای از ویروسی که وارد بدن مردم شهر شده بود را پیدا کند اما در همین هنگام Ada او را با اسلحه تهدید به مرگ می کند و نمونه را از او میگیرد و توسط هلیکوپتر فرار می کند و لئون نیز دختر رئیس جمهور را نجات داده و به وی تحویل می دهد
گيم پلي:
به علت اين كه اين بازي از PS2 به PC پورت شده است و گيم پلي بازي براي كنسول طراحي شده است در ابتداي كار شما اصلا راحت نخواهيد بود اما همين كه كمي بازي كنيد كاملا با آن عادت مي كنيد و واقعا متوجه مي شويد كه با چه شاهكاري روبرو هستيد. نكته كه از همان ابتدا توجه شما را به خود جلب مي كند نبود Cusor يا همان نشانگر موس هست در واقع شما براي هدف گيري نشانگر موس را در اختيار نداريد و بايد با كمك ليزر قرمز رنگي كه زير تمام اسلحه هاي لئون هست هدف گيري كنيد كه اين خودابتكاري جالب و تحسين بر انگيز است. دوربين بازي در نماي سوم شخص است ولي در هنگان تيراندازي براي تسلط بيشتر و نشانه گيري دقيق تر بازي از پشت شانه لئون دنبال مي شود. دومين نكته كه مطئنا از همان ابتدا كه قصد نابودي دشمنان را داريد توجه شما را به خود جلب مي كند عدم حركت لئون در هنگان تير اندازي است كه واقعا به سخت تر شدن بازي كمك مي كند زيرا هنگامي كه از همه طرف توسط دمشن احاطه مي شويد مي بايست بسيار سريع عمل كنيد و نمي توانيد به اطراف حركت كرده و در عين حال تيراندازي نيز كنيد. لئون توانايي دويدن را نيز در بازي دارد كه به شما كمك مي كند در بسياري از مواقع از دست دشمنان فرار كنيد. و اما مي رسيم به سومين و البته زيباترين بخش گيم پلي بازي در بسياري از صحنه پيش مي آيد كه دشمن شما حركت خاصي انجام مي دهد مثلا Krauser به طرف شما چاقو پرتاب مي كند در اين مواقع شما كنترل كامل بازي را در اختيار نداريد و بايد با توجه به كليدهاي تركيبي كه در پايين صفحه نوشته مي شود حركت خاصي انجام دهيد اين عمل در طول بازي به كرات ديده مي شود و مبارزه اول با Krauser كه كاملا توسط همين حالت انجام مي شود به طور حتم يكي از زيباترين صحنه ها در تاريخ بازي هاي كامپيوتري است. لئون در هنگامي كه به پله اي مي رسد از پله بالا مي رود اما در هنگان پايين آمدن به پايين مي پرد كه هنوز علت اين كار او و Ada را متوجه نشده ام درست است كه بازي تخيلي است اما اين دو شخصيت از ارتفاع 30-40 متري از زمين به پايين مي پرند كه در نوع خود جالب است ، همچنين در مواقعي كه Ashley همراه شماست او نيز همين كار را انجام مي دهد اما چون كمي ضعيف است و ترسو بايد وقتي به پايين مي پرد او را بگيريد و گرنه هرگز خود را به پايين پرت نمي كند. در بسياري از مئاقع شما با دست نوشته ها و يا نكاتي در بازي روبرو مي شود كه لئون قصد بررسي دقيق تر آن ها را دارد اما خيلي جالب است وقتي مثلا شما مي خواهيد يك كمد را بررسي كنيد دقيقا انگار بازي را نگه داشته ايد تا چند نوشته در زير صفحه نوشته شود كه بهتر بود براي اين بخش انيميشن در نظر گرفته شود. شما در طول بازي با اشياي گران قيمتي روبرو مي شود كه مي توانيد آن ها را جمع آوري و با فروش آن ها و كسب پول بيشتر سلاح هاي جديد خريداري كنيد و يا سلاح هاي قبلي خود را بروز و تقويت كنيد. شيوه سلامتي نيز مانند شماره سوم است و هنگامي كه شما سلامتي خود را از دست مي دهيد مي بايست از گياه هاي سبز و قرمز رنگ و يا تركيب آن ها براي بازگرداني سلامتي خود استفاده كنيد در مراحلي كه Ashley با شماست وظيفه سلامتي او نيز با شماست. در اواسط بازي شما براي مدت كوتاهي كنترل Ashley را به عهده مي گيرد در اين حالت اشلي توانايي استفاده از اسلحه را ندارد و بايد با استفاده از اشياي محيط دشمنان را نابود كند. معما هاي بازي نسبت به شماره هاي قبلي از نظر سختي افت محسوسي را داشته است و ديگر به سختي گذشته نيست مثلا سخت ترين معما در بازي شايد به اندازه يك معماي معمولي در نسخه قبلي بازي باشد.
گرافيك و طراحي شخصيت ها:
با قاطعيت تمام مي توان گفت گرافيك بازي با توجه به بازي هاي كنوني موجود براي PC هيچ حرفي براي گفتن ندارد زيرا كاملا پورت شده نسخه PS2 است و همان طور كه مي دانيد رزولوشن استاندارد اين كنسول 420P است و با توجه به رزولوشن بالاي مانتيورها كه تصاوير را پخش مي كنند شاهد گرافيكي بسيار ضعيفي هستيم. اين نكته در مورد دموهاي از پيش رندر شده بازي نيز كاملا صدق مي كنند. تنها آيتم گرافيكي بازي نيز كه قابل تغيير است البته آن هم از خارج بازي و نه از منوي هاي داخل بازي ، تغيير رزولوشن بازي تا 1600* 1200 است. تنها بخش كه در گرافيك بازي بسيار واقعي طراحي شده است طراحي شعله هاي آتش است كه انصافا بي نظير است. طراحي كاراكتر هاي بازي نيز با توجه به حركتي بودن تمام اعضاي بدن و لباس آن ها بسيار خوب است اما هيچ اهميت به پوست شخصيت ها داده نشده است و وقتي شما به پوست شخصيت ها نگاه مي كنيد مثلا دست لئون احساس مي كنيد داريد به نقاشي يك دست با مداد كرم نگاه مي كنيد كه واقعا مسخره است. براي طراحي شخصيت هاي دشمنان شما نيز از چند نمونه محدود زن و مرد استفاده شده است و تا پايان بازي شاهد چند نمونه دشمن زن و مرد بسيار محدود هستيد. طراحي محيط بازي نيز بسيار ضعيف است به طوري كه در همان اويل بازي روي ديوار يكي از اتاق ها شاهد عنكبوتي هستيد كه ابعاد آن آنقدر بزرگ است كه احساس مي كنيد يك هيولاي غول آسا در مقابل چشمان شماست. تعداد آبجكت ها نيز در بازي بسيار محدود است و بر روي جلوه ي انفاجار ها اصلا كار نشده است. در اين بازي كمتر شاهد يك شي گرد هستيد و اكثرا آبجمت ها داراي لبه هاي بسيار تيز و مثلثي شكل هستند. هنگامي كه شما تيري از سلاح خود شليك ميكند هيچ احساسي مبني بر شليك يك گلوله به شما دست نمي دهد زيرا اصلا انگار تيري شليك نشده و فقط از زخمي شدن دشمنان است كه متوجه مي شويد تير شليك كرده ايد جالبتر اين است كه اثر تير به خوبي روي بدن دشمنان مي ميماند اما تير شليك شده را نمي بينيد انگار يك شي نامرئي پرتاب كرده ايد.
فيزيك:
واقعا عرض ميكنم اگر در مورد اين بخش از بازي صحبت نكنيم سنگين تر است. ظاهرا سازندگان بازي اصلا توجه نكرده اند كه امروزه در بازي ها ايتم به نام فيزيك براي بهتر نشان داده پديده ها وجود دارد. اولين چيزي كه توجه شما را با خود جلب مي كند خاصيت روح بودن شماست بدين معنا كه اگر موقعي احساس كرديد در بين چندين نفر دشمن گرفتار شديد اصلا ناراحت نباشيد‌، شما يك روح هستيد و مي توانيد با حركت به راحتي از بدن موجودات ديگر عبور كنيد و فرار كنيد اگر باور نمي كنيد امتحان آن مجاني است. جالبت تر اين است كه وقتي دشمني تيري مي خورد در جا روي زمين مي افتد و نا پديد مي شود و در عوض آن يك آيتم جايزه براي شما باقي مي گذارد.در مورد محيط و اشياي آن كه اصلا بهتر است فكر هم نكنيم محيط اطراف شما يك محيط مرده است و هيچ چيز حتي با ضربه شما به آن يك ميكرون هم از جاي خود تكان نمي خورد كه واقعا جاي تاسف دارد البته توجه داشته باشيد اين اوصاف مربوط به PC است و اگر قرار باشد در مورد PS2 صحبت كنيم تمام اين افعال به شگفتن انگيز تبديل مي شود ، اين قدر كه سخت افزار اين كنسول ضعيف است.
هوش مصنوعي ، دشمنان ، سلاح ها:
انصافا هوش مصنوعي دشمنان نسبت به شماره سوم بازي پيشرفت چشمگيري كرده است. بهتر است هوش مصنوعي بازي را در دو حالت زير بررسي كنيم. حالت معمولي بازي كه هرچند دشمنان از نظر هوش مصنوعي پيشرفت چشمگيري كرده اند اما بازهم فقط در صحنه هاي بسيار شلوغ شما را آزار مي دهند و با كمي دقت در صورتي كه به ميزان كافي خشاب داشته باشيد خيلي راحت همه ي آن ها را به خاك و خون خواهيد كشيد ، مطمئن باشيد. اما مي رسيم به حالت حرفه( Profesional‌) بازي در اين حالت افراد دشمن بسيار سريع تر ، باهوش تر و البته با دقت تر است و شما را غافل گير خواهند كرد. لازم به ذكر است كلا در اين بازي دشمنان در هيچ درجه سختي سلاح گرم ندارند و كاري ترين سلاح آن ها اره برقي و گرز است. در درجه حرفه اي دشمنان بسيار سريع به سوي شما چاقو پرتاب مي كنند. در پايان هر قسمت با يك غول يا همان Boss بخش مبارزه خواهيد كرد كه مي خواهيم آن ها را بررسي كنيم. شكست غول اصلي هر بخش ممكن است در نگاه اول بسيار بسيار سخت به نظر برسد اما بايد توجه كنيد هر غولي در اين بازي يك نقطه ضعف دارد مثلا نقطه ضعف Salazar و Saddler چشم آن هاست كه با شليك به آن مي توانيد دشمن را بسيار آزار دهيد ، غول هاي اصلي هر بخش هرزگاهي حمله ديوانه واري به سوي شما مي كنند كهمي توانيد با يك حركت تركيبي جا خالي دهيد و حمله آن ها را دفع كنيد. در بازي حدود 30 الي 35 نوع سلاح گرم وجود دارد كه شما مي توانيد با پيشرفت در بازي و جمع آوري امتياز آن ها را اپگريد كنيد تا كارتان براي مبارزه آسان تر باشد.
صداگذاري و دوبلاژ:
در اين بخش شاهد نقايضي از نظر موزيك متن بازي هستيم اما اين بخش در مقايسه با ساير بخش ها كم نقض تر است. كيفيت صداي سلاح ها در موقع شليك متوسط است و نكته خاصي ندارد. صداي شخصيت اصلي و ديگر شخصيت ها نيز چه در طول بازي و چه در دموها در حد نسبتا خوبي قرار دارد. به طور كلي به اين بخش از بازي مي توان نمره متوسط داد و سازنده ها مي توانستند بيشتر روي اين بخش از بازي كار كنند.
نتيجه گيزي:
بي شك اين بازي يكي از بهترين بازي هاي تاريخ كنسول PS2 است اما يكي از متوسط ترين بازي هاي PC است كه در مقايسه با بازي هاي جديد حرفي براي گفتن حداقل از نظر گرافيكي و فيزيكي ندارد. بهتر بود سازندگان بازي بجاي پورت كردن نسخه PS2 به PC زماني بيشتري صرف مي كردند و يك محصول بهتر ارائه مي دادند.

--------------
اطلاعات بازي مال زماني كه نسخه تايواني وارد ايران شد.اين مطالب مال اون موقع هست

من یک مشکل اساسی دارم اونم این که بعد از این که از اولین در تو بازی رد می شم و به اون روستا و کلیسا میرسم بازی سفید میشه و به زور میشه محیط رو حدس زد . کارت گرافیکم Geforce 5200 FX , 512 mb ram دارم.
کسی می تونه منو راهنمایی کنه. من خیلی گشتم ولی تو یه فرم دیگه یه نفر با این مشکل مواجه شده بود که هیچکس جوابی بهش نداده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or