بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
توی ژاپن و بیرون معنی نمیده همونطور که گفتم سری های مختلفی داره .

سلام
من همه سلاحهای بازی رو Unlock کردم و حالا که دارم دوباره بازی میکنم فروشنده سلاحهای جدید رو نداره ... البته اولین باره که به فروشنده رسیدم که چیزی نداشت ... برای شما هم همینطوره و سلاحهای جدید بعدا به لیست فروشنده اضافه میشن یا باید از همون اول داشته باشتشون ؟

بهزاد جان...همون اول که بازی رو شروع میکنی...همون اول قبل از اینکه وارد محیط بازی بشه لیست خرید و فروش اسلحه میاد و میتونی اسلحه های جدید رو بخریمن همه سلاحهای بازی رو Unlock کردم و حالا که دارم دوباره بازی میکنم فروشنده سلاحهای جدید رو نداره ... البته اولین باره که به فروشنده رسیدم که چیزی نداشت ... برای شما هم همینطوره و سلاحهای جدید بعدا به لیست فروشنده اضافه میشن یا باید از همون اول داشته باشتشون ؟
سلامبچه ها من این بازی رو تمام کردم ولی آخرش نفهمیدم داستان بازی چی شد میشه بگید در
ضمن این که عکسش را زیر میگزارم با لیون چه نسبتی داره و اون دختره اشلی
اصلا میشه به طور مختصر داستان بازی را در سه چهار سطر توضیح بدید بفهمیم کی به کی بود
((فقط کشتیم رفتیم جلو:biggrin1:
![]()
سلام
من هم بالاخره رفتم سراغ این بازی .
نرم افزار Mouse Aim 2 رو هم توی فولدر بازی کپی کردم. ولی وقتی از طریق نرم افزار میخوام بازی رو اجرا کنم ، ارور زیر رو میده :
Createprocess failed with error 2 : The System cannot find the file spectified.
وسط دمو ها هم دمو یکهو قطع میشه و میره به قسمت بعدی.
ورژنم هم 1 dvd تکین هستش.
ممنون میشم اگه کمک کنید
سال نوی خوبی رو برای شما آرزومندم.

lover و dj اين حالتي كه شما گفتيد يعني اينكه همون اول كه وارده بازي ميشيد ميتونيد تفنگ هاتون رو انتخاب كنيد زماني هستش كه همه اون صفحه هاي آبيه توي بازي رو زده باشيد 
من فکر می کردم این پچ حجمش پایینه .
ولی باز هم ممنون .