بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
بعضی وقت ها همونجا همون اروری رو میده که توش c++ هست...قبل از اینکه ارور بده یا صفحه سیاه بشه Alt + Tab رو بزن تا بازی مینیمایز بشه ! بعد از 1 دقیقه دوباره ماکسیمایزش کن اگر ارور رو رد کرد که هیچ اگر نه دوباره بازی رو نصب کن !سلام
من بازیش رو گرفتم همون اول بازی بعد از این رفتم تو کلبه و بعد یارو رو گشتم و دمو شد و بعدش یه صفحه ی سیاه میاد و هیچی نمیشهبعضی وقت ها همونجا همون اروری رو میده که توش c++ هست...
کارتم 5700 هست فکر نکنم مشکل از کارت باشه ها!!
:confused:
یه سوال داشتم من الان professional رو تموم کردم ولی easyواسم باز نشده ؟!!
مال شما هم همینجوره؟

چه ربطی به کدک داره اخهباباجون همین مجموعه کدک هایی که نصب میکنی برای فایل های تصویری . . .

چه ربطی به کدک داره اخه
+++++++++++++++++
اون اروره رو فهمیدم چیه!
ارور کمبود رم(VIRTUL MAMERO IS SLOW ) ولی خب من رمم 512 هست نباید مشکلی داشته باشه

اخه جایی که ارور میده اصلا ویدیویی پخش نمیشه وحید جان!!![]()
امین نبینم گیر کرده باشی
باید هر موقع که بی سیم میزنه escap رو بزنی تا رد شه وگرنه بدونه اینکه سیو شه میاد بیرون در طول بازی همین کار رو باید بکنی . بازم خوبه که قبل بیسیم یه اشاراتی داره 
امین این که خطای کمبود رم نیستارور کمبود رم(VIRTUL MAMERO IS SLOW ) ولی خب من رمم 512 هست نباید مشکلی داشته باشه
![]()
![]()
امین نبینم گیر کرده باشی
ببین اونی که میگی وقتی اتفاق میافته که لیون میخواد جواب بی سیم رو بده مال خودم همین طور میشد راه ندارهباید هر موقع که بی سیم میزنه escap رو بزنی تا رد شه وگرنه بدونه اینکه سیو شه میاد بیرون در طول بازی همین کار رو باید بکنی . بازم خوبه که قبل بیسیم یه اشاراتی داره
![]()
. اگه نشد که به قول برادرم سیستمت رو جمع کن بنداز تو اسید خوب میشه