Resident Evil 4 | PC

سعی کن غول رو ببری کنار سگه وقتی دنبال سگ افتاد فرصت داری حسابی از خجالتش در بیای !
بعد از چند بار شلیک یه جونور دیگه از پشت غول میاد بیرون !
نزدیک غول میشی و enter رو میزنی بعد هم دکمه ای که نوشته رو میزنی (enter یا shift ) البته باید چند بار پشت سر هم دکمه ای که گفته رو بزنی.
2-3 بار اینکارو انجام بدی کارش تمومه !

سلام
من بازیش رو گرفتم همون اول بازی بعد از این رفتم تو کلبه و بعد یارو رو گشتم و دمو شد و بعدش یه صفحه ی سیاه میاد و هیچی نمیشه;) بعضی وقت ها همونجا همون اروری رو میده که توش c++ هست...

کارتم 5700 هست فکر نکنم مشکل از کارت باشه ها!!

:confused:

سلام
من بازیش رو گرفتم همون اول بازی بعد از این رفتم تو کلبه و بعد یارو رو گشتم و دمو شد و بعدش یه صفحه ی سیاه میاد و هیچی نمیشه;) بعضی وقت ها همونجا همون اروری رو میده که توش c++ هست...

کارتم 5700 هست فکر نکنم مشکل از کارت باشه ها!!

:confused:
قبل از اینکه ارور بده یا صفحه سیاه بشه Alt + Tab رو بزن تا بازی مینیمایز بشه ! بعد از 1 دقیقه دوباره ماکسیمایزش کن اگر ارور رو رد کرد که هیچ اگر نه دوباره بازی رو نصب کن !

باباجون همین مجموعه کدک هایی که نصب میکنی برای فایل های تصویری . . .
چه ربطی به کدک داره اخه;)

+++++++++++++++++

اون اروره رو فهمیدم چیه!
ارور کمبود رم(VIRTUL MAMERO IS SLOW ) ولی خب من رمم 512 هست نباید مشکلی داشته باشه;)

چه ربطی به کدک داره اخه

+++++++++++++++++

اون اروره رو فهمیدم چیه!
ارور کمبود رم(VIRTUL MAMERO IS SLOW ) ولی خب من رمم 512 هست نباید مشکلی داشته باشه

عزیز دلم
دمو های بازی mpeg هستن و باید با کدک مناسب باز شن. ;)
من خودم همین مشکل رو داشتم میتونی بری توی تاپیک اویل ببینی. ;)
ولی با ریموو کردن کدک ها حل شد . چون بازی باید از کدک خود ویندوز برای باز کردن دمو ها استفاده کنه..../;)

اخه جایی که ارور میده اصلا ویدیویی پخش نمیشه وحید جان!!;)

:lol: :lol: :lol: امین نبینم گیر کرده باشی

ببین اونی که میگی وقتی اتفاق میافته که لیون میخواد جواب بی سیم رو بده مال خودم همین طور میشد راه نداره :eek: باید هر موقع که بی سیم میزنه escap رو بزنی تا رد شه وگرنه بدونه اینکه سیو شه میاد بیرون در طول بازی همین کار رو باید بکنی . بازم خوبه که قبل بیسیم یه اشاراتی داره :)
. اگه نشد که به قول برادرم سیستمت رو جمع کن بنداز تو اسید خوب میشه ;)

ارور کمبود رم(VIRTUL MAMERO IS SLOW ) ولی خب من رمم 512 هست نباید مشکلی داشته باشه
امین این که خطای کمبود رم نیست
این خطای کمبود Virtual Memory (یا بقول تو VIRTUL MAMERO :cheesygri :biggrin1: ) هست البته اگه این باشه:
Virtual memory is low
نه
VIRTUL MAMERO IS SLOW

ببیVirtual memory سیستمت چقدره و کجاست(تو کدوم درایوه)؟

ها؟:biggrin1:
حالا غلط املایی اسم میگیری؟!
اشتباه شد دیگه...

ببین من هیچی در مورد Virtual memory نمیدونم!!
از کجا باید بفهمم Virtual memory کجاست و چه قدره؟:biggrin1:
:lol: :lol: :lol: امین نبینم گیر کرده باشی

ببین اونی که میگی وقتی اتفاق میافته که لیون میخواد جواب بی سیم رو بده مال خودم همین طور میشد راه نداره :eek: باید هر موقع که بی سیم میزنه escap رو بزنی تا رد شه وگرنه بدونه اینکه سیو شه میاد بیرون در طول بازی همین کار رو باید بکنی . بازم خوبه که قبل بیسیم یه اشاراتی داره :)
. اگه نشد که به قول برادرم سیستمت رو جمع کن بنداز تو اسید خوب میشه

اره دقیقا همین مشکل رو دارم:biggrin1:
تست میکنیم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or