Resident Evil 4 | PC

سلام.
مگه چی گفتم؟
میگم این یوبی یعنی منظر ای میل شماست؟:) اگه میخواست بگه خب خودش میزد رو سایتش!

(بهزاد این پست رو میبینی؟:biggrin1: جریان C چی شد؟؟:))

سلام.
مگه چی گفتم؟
میگم این یوبی یعنی منظر ای میل شماست؟:) اگه میخواست بگه خب خودش میزد رو سایتش!

(بهزاد این پست رو میبینی؟:biggrin1: جریان C چی شد؟؟:))

اگر منتظر میل ماست که ما خیلی هم خوشال میشیم بحث در مورد تاریخ عرضه این بازی به نظر من بحث ما:gathering: به نتیجه نمیرسه:boxing: تا دو سه هفته دیگه البته به نظر من تا ببینیم چی میشه.:confused:

بابا بازی خیلی خیلی وقته حاظر شده 4-5 ماه پیش بود که قرار بود منتشر شه ، همه چیز حل شد که یهو عوض شد!

فعلا هم یوبی سافت پولایی که از رینبو سیکس و اسپلینتر سل و... در آورده رو ریخته تو میز کلشم کرده توش داره اسکناس بو می کنه :biggrin1: حال نداره بازی رو منتشر کنه!

بابا بازی خیلی خیلی وقته حاظر شده 4-5 ماه پیش بود که قرار بود منتشر شه ، همه چیز حل شد که یهو عوض شد!
حتما هم سورس نکست پورتش کرده :biggrin1: بابا دلت خوشه تو هم هاااا

اون زمان که گفتن قراره برا PC بیاد خیلی حال کردم ولی الان دیگه برام مهم نیست انقد بازیهای درست حسابی و بزرگ اومدنو قراره تو این یه سال بیان که دیگه بهش فک نمی کنم اصلا به جهنم می خوام نیاد:mad: این کپکامم فک کرده ما PC بازا از خواب و خوراک افتادیم منتظریم جناب Resident Evil نزول اجلال کنن بی خیال این بازی شین.

وقتی نوشته coming soon مطمئن باشید خیلی طول بکشه تا 2 ماه دیگه میاد

امینو تو هم دلت خوشه ها ! :biggrin1:
آخه سی پی یو ! توی coming soon ، اویل 4 بعد از Assassins Creed هست که اون هم قراره 2007 بیاد....;)
نتیجه اینکه ....;)

وقتی نوشته coming soon مطمئن باشید خیلی طول بکشه تا 2 ماه دیگه می
امین...2 ماه دیگه هم همونطور که خودت گفتی ی حدسه..شاید زودتر شاید دیرتر...
ولی همین که RE4 در قسمت coming soon قرار گرفته روزنه های امیدی هنوز هست..... که بازی عرضه بشه......چون ما که دیگه خیال کردیم RE4 دیگه برای یوبی سافت ...اصلا ارزشی نداره

ولی اگر این لینک رو نگاه کنی که بازی رو برای پیش فروش قرار داده ..تاریخ رو زده ...TBD 2006....که این خیلی مشکوکه....

http://store.ubi.com/item.jsp?item=68311

در ضمن عرضه شدن بازی ربطی به قرار گرفتن در کجای جدول نداره

فقط کنسول

علکی شلوغش نکنین مثل نسخه کنسول نه میشه

من که رو ps2 خیلی باش حال کردم(قابل توجه اونا که می گن بازی روی pc بهتر از ps2 است
:cheesygri :cheesygri :cheesygri
اینو دیگه همه می دونن بازی ها روی کنسول خیلی زودتر از pc می یاد
تا چشتون در بیاد(اونا که واسه ps2 شاخ شدن:mad: :mad: :mad:

من که رو ps2 خیلی باش حال کردم(قابل توجه اونا که می گن بازی روی pc بهتر از ps2 است
تا چشتون در بیاد(اونا که واسه ps2 شاخ شدن:mad: :mad: :mad:

کنسول با Pc مقایسه میکنی:eek:
تو که با اویل روی کنسولش حال کردی وقتی برای PC بیاد دیگه چی کار میکن؟! چون از نظر کیفیت خیلی سر تر از PS 2 بعد من شنیدم یه سری امکانات جدید مثل اسلحه جدید و هوای مه مانند هم روی نسخه PC یوبی اضافه کرده:cool:

تا چشتون در بیاد(اونا که واسه ps2 شاخ شدن
خوب ...تازه عضو هستی..... عضویت رو تبریک میگم....
شما اگه رو PS2 بازی کردی.... بنده رو گیم کیوب بازی کردم :biggrin1: چون یکی از رفیقام که دیوونه RE هست...به خاطر این بازی GC خرید ...ما رو هم دعوت کرد .... جاتون خالی.....

در ضمن ما گفتیم این نسخه میخاد مثل کنسول بشه؟؟؟؟ ما گفتیم این نسخه میاد از کنسول هم بهتر بشه!!!! :cheesygri :p

چون هر چی باشه بازی داره از رو GC پورت میشه.... و گرافیک نسخه GC از PS2 بهتر بود....

تا چشم کنسول بازا...(از جمله PS2 دارا در بیاد که بازی میکنن ولی نمیتونن نصف گرافیک بازی ها رو بیبینند... البته به جز X360 و PS3)
ما هم وقتی کنسول داشتیم از این حرف ها میزدیم.....

حالا کسی به من نگفت چرا تو صفحه پیش فروش زده TBD 2006 ولی تو صفحه خود بازی زده TBD؟؟؟
یه حسی دارم......یکی میگه خیانته:biggrin1:

کنسول با Pc مقایسه میکنی:eek:
تو که با اویل روی کنسولش حال کردی وقتی برای PC بیاد دیگه چی کار میکن؟! چون از نظر کیفیت خیلی سر تر از PS 2 بعد من شنیدم یه سری امکانات جدید مثل اسلحه جدید و هوای مه مانند هم روی نسخه PC یوبی اضافه کرده:cool:

بازی رو از روی ps2 پورت کردن پس فکر نکنم چیزی بالاتر از اون بشه;)
البته اولا میگفتن از روی gamecube پورت کردن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or