Multi Platform Remnant 2

سازنده
Gunfire Games
تاریخ انتشار
Summer 2023
ناشر
Gearbox Publishing
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
hd_logo_1ckk.png

Developer: Gunfire Games
Publisher: Gearbox Publishing
Genre: Souls-like, Shooter , RPG
Release Date: Summer 2023
Steam Page: Remnant 2

• Remnant 2 ادامه ای بر بازی پرفروش remnant from the ashes هست که قرار است در تابستان 2023 برای PC و کنسول های نسل نهمی XBSX/S و PS5 عرضه شود.
  • همانند نسخه پیشین بازی از سیستم پیشرفته تر procedural generation استفاده میکنه که به گفته خودشون تجربه شما با دوستانتون کاملا متفاوت بوده و ارزش تکرار پذیری بالایی داره برای مثال مراحل و ایتم و باس فایت و دانجن ها و ... کاملا فرق میکنه.
  • بازی رو میتونید به صورت Co-op تا 3 بازیکن بازی کنید.
  • در حال حاضر کلاس های معرفی شده Gunslinger و The Handler و The Challenger هستند.
  • در حال حاضر World های بازی Yaesha ، Losomn که شامل Dran و Fae میشه هستند.

کلاس ها
Gunslinger کلاس assault بازی محسوب میشه که سلاح اصلیش Rifle و Pistol عه.

Perk اصلی این کلاس Loaded هست که وقتی اکتیو میشه به مدت 15 ثانیه مهمات شما بی نهایت و Skill های شما بدون cooldown میشن.
  • Swift Shot دریافت 15% (Fire Rate) و 25% (Ranged Damage) و 5% (Critical Chance) برای تمامی سلاح ها.
  • Posse Up وقتی مهماتی از روی زمین بر میدارید 30% از اون بین باقی کلاس های تقسیم میکنه.​
  • Quick Hands دیافت 10% (Reload Speed) و اگه خشاب آخر باشه 2X میشه.​
  • Sleight Of Hand​
SKILLS
  • Quick Draw

Screenshot 2023-06-13 143452.png
  • Sidewinder

Screenshot 2023-06-13 143519.png

• Bulletstorm
Screenshot 2023-06-13 143549.png

تاپیک آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
تصمیم گرفتم واسه صرفه جویی در وقت و پول :D واکثرو نسخه ۱ از یوتوب پیگیری کنم و نسخه ۲ رو بخرم. فقط اینکه این dlc که گفتید سه شنبه میاد باید جدا خریداری بشه یا رایگان با آپدیت اعمال میشه؟ چون اگر رایگان نباشه باید بمونم ببینم نسخه کامل رو از کجا گیر بیارم.

اولین dlc از ۳تا dlc هستش که منتشر میشه. نسخه عادی ۵۰دلار و نسخه التیمیت ادیشن هم ۷۰دلار هستش. ولی محتوای مجانی هم اضافه کردن و خواهند کرد در ادامه

خب پرکای ریچوالیست هم آمد. یعنی چه وضعیتی بشه کنار Energized Neck Coil و Timekeeper's Jewel و همینطور Nightweaver's Grudge و Ahanae's Crystal. دمیجی که بهت میده کمتره نسبت به بقیه ولی ۱۰٪ کریت چنس عالیه. مپ خالی کردن با این آرکی‌تایپ خیلی خوش میگذره.

20231110_111354.png

اولین dlc از ۳تا dlc هستش که منتشر میشه. نسخه عادی ۵۰دلار و نسخه التیمیت ادیشن هم ۷۰دلار هستش. ولی محتوای مجانی هم اضافه کردن و خواهند کرد در ادامه

خب پرکای ریچوالیست هم آمد. یعنی چه وضعیتی بشه کنار Energized Neck Coil و Timekeeper's Jewel و همینطور Nightweaver's Grudge و Ahanae's Crystal. دمیجی که بهت میده کمتره نسبت به بقیه ولی ۱۰٪ کریت چنس عالیه. مپ خالی کردن با این آرکی‌تایپ خیلی خوش میگذره.

View attachment 318305

یعنی نسخه استاندارد فاقد دسترسی به dlc هاست. درست فهمیدم؟
شما مستقیم از خود استور سونی خرید کردی؟ میخوام بدونم جایی اگر باشه اکانت آلتیمیت رو بخرم

یعنی نسخه استاندارد فاقد دسترسی به dlc هاست. درست فهمیدم؟
شما مستقیم از خود استور سونی خرید کردی؟ میخوام بدونم جایی اگر باشه اکانت آلتیمیت رو بخرم

آره نسخه معمولی فقط خود بازی اصلی رو داره بدون سیزن‌پس.
بله من از استور گرفتم. اکانتشم فکر کنم راحت پیدا شه. با توجه به dlcهای خیلی خوبی که واسه نسخه قبلی دادن، میتونم بگم که ارزش داره نسخه آلتیمیت رمننت ۲ رو بگیری. اولین dlc هم که مشخصه با کیفیت و خوب ساختنش.

• Like
Reactions: m.d.makan
IMG_20231115_120431_155.jpg

دیشب قبل خواب نتونستم طاقت بیارم رفتم تو منطقه جدید ببینم چطوریاس
خیلی خفنه اتمسفرش. درسته که داخل همون Losomn هستش اما چیزای جدید کم نداره
انمی جدید خیلی ناجوره! عجیب غریب دمیج میدن.
۲ ۳تا npc هم سر راهم دیدم لذت بردم. عجب وُیس اکتینگی داشتن.

آقا خیلی خووبه این Ritualist! به مقدار فراوانی هم آیتمای مختلف تو این dlc اضافه کردن که همه مخصوصا همین آرکی‌تایپه. به بهترین شکل ممکن میتونید از استتوس افکت‌ها استفاده کنید بعد دمیج و کریت چنس و کریت دمیج هم ببرید بالا. یه شاتگان بهتون میده، علاوه بر اینکه یکی از ارضا کننده‌ترین شاتگانایی هست که تو تمام بازیا دیدم، با استفاده از ماد و Mutator جدید میتونه همزمان ۳تا استتوس افکت آتیش و برق و اسید رو شلیک کنه! خود لوکیشن جدید هم عالی طراحی شد. باس آخرش هم خیلی خوب و اپیکه. ضمن اینکه خیلی هم بزرگه این منطقه‌ی جدید! آیتمای خیلی زیادی هم توش قرار دادن. دمشون گرم واقعا.

منم dlc را تموم کردم خیلی کوتاه بود و در عین حال لذت بخش البته اگه پکیج dlc را با هم بخرید ۲۵ دلار بیشتر نبود که میشه هرکدوم تقریبا ۸ دلار که خب مفته .
چقدر فاینال باس dlc اسون بود یعنی زیادی اسون بود هر چقدر که فاینال باس بازی اصلی جرت میداد.
و باز هم از شانس افتضاح من بازی دچار باگ تو تروفی شدم و تروفی ritualist را بهم نداد و باگ شد.سر بازی اصلی هم خیلی اذیت شدم تو باگ تروفی ها

همچنان همون شاتگانش با اختلاف بهترینه برای من چون هیچ گزینه‌ی بهتری وجود نداره برای اینکه با استتوس افکت انمی‌هارو جر بدی. شدیدا فان و لذتبخشه همچین بیلدی به لطف ریچوالیست و تمام رینگ و میوتیتور و امیولت‌های جدید.

منم dlc را تموم کردم خیلی کوتاه بود و در عین حال لذت بخش البته اگه پکیج dlc را با هم بخرید ۲۵ دلار بیشتر نبود که میشه هرکدوم تقریبا ۸ دلار که خب مفته .
چقدر فاینال باس dlc اسون بود یعنی زیادی اسون بود هر چقدر که فاینال باس بازی اصلی جرت میداد.
و باز هم از شانس افتضاح من بازی دچار باگ تو تروفی شدم و تروفی ritualist را بهم نداد و باگ شد.سر بازی اصلی هم خیلی اذیت شدم تو باگ تروفی ها

آره باس آخر طراحی خیلی خفنی داره ولی سخت نیست. رو درجه سختی Apoc هم خیلی تانکی میشه وگرنه حملاتشو خیلی راحت میشه داج داد. این باگ شدن تروفی هم خیلی بد دردیه. تو این بازی تجربش نکردم اما یه بازی دیگه بود که جلو پلت کردنشو گرفت و خیلی ضد حال خوردم :D

• Like
Reactions: ashe and m.d.makan
آقا خیلی خووبه این Ritualist! به مقدار فراوانی هم آیتمای مختلف تو این dlc اضافه کردن که همه مخصوصا همین آرکی‌تایپه. به بهترین شکل ممکن میتونید از استتوس افکت‌ها استفاده کنید بعد دمیج و کریت چنس و کریت دمیج هم ببرید بالا. یه شاتگان بهتون میده، علاوه بر اینکه یکی از ارضا کننده‌ترین شاتگانایی هست که تو تمام بازیا دیدم، با استفاده از ماد و Mutator جدید میتونه همزمان ۳تا استتوس افکت آتیش و برق و اسید رو شلیک کنه! خود لوکیشن جدید هم عالی طراحی شد. باس آخرش هم خیلی خوب و اپیکه. ضمن اینکه خیلی هم بزرگه این منطقه‌ی جدید! آیتمای خیلی زیادی هم توش قرار دادن. دمشون گرم واقعا.
چند ساعت طول کشید DLC?
من با اینکه نسخه آلتیمت رو دارم تو فکر اینم که صبر کنم دو تا DLC دیگه هم بیان (هرچند ۸ ماه دیگه طول میکشه) و بعد هر سه رو با هم برم.

دلیل اصلیمم اینه که هنوز از لانچ burn out دارم. حدودا تو دو هفته ۸۰ ساعت بازی کردم (مشغول گرفتن همه آیتما، apoc و hardcore) برای همین هنوزم اونقدر که باید اشتیاقم بر نگشته.

چند ساعت طول کشید DLC?
من با اینکه نسخه آلتیمت رو دارم تو فکر اینم که صبر کنم دو تا DLC دیگه هم بیان (هرچند ۸ ماه دیگه طول میکشه) و بعد هر سه رو با هم برم.

دلیل اصلیمم اینه که هنوز از لانچ burn out دارم. حدودا تو دو هفته ۸۰ ساعت بازی کردم (مشغول گرفتن همه آیتما، apoc و hardcore) برای همین هنوزم اونقدر که باید اشتیاقم بر نگشته.

پلی‌ترو اولم ۱۱ ساعت شد حدودا برای جارو کردن تمام دانجنا. بار اول که وارد بازی بشی یه گزینه داره به نام "وان شات". اینطوریه که تمام دانجن‌های جدید رو یه جا در اختیارت میذاره تا بار اول قشنگ تو همشون بگردی و آیتم جمع کنی. از دور بعد دانجنای دیگه هم توی Forlorn Coast که منطقه‌ی اصلی dlc هستش، ظاهر میشن.

منم اولش خیلی مشتاق نبودم. یعنی فکر نمیکردم بتونم طولانی بمونم تو بازی چون قبل dlc حدود ۲۵۰ ساعت پلی‌تایم داشتم. اما از وقتی یه دور تمومش کردم دوباره افتادم دنبال آیتم جمع کردن و جوین ملت شدن. دلیل اصلی هم آرکی‌تایپ جدید یعنی ریچوالیست و شاتگان‌ جدید هستن + بیلد DoT که میتونی به بهترین شکل بسازی. بازی به شکل عجیبی فان شده برای من. قشنگ حس تازگی داره واسم. اگه از استتوس افکت و بیلد ساخت واسش خوشت بیاد بدون شک عاشق این dlc میشی. من از ترکیب ریچوالیست و آرکان سوئیچ کردم رو ریچوالیست و هانتر، قشنگ دارم از دمیجی که میدم لذت میبرم. قطعا چیز بروکنی نیست مثل بیلدای هاگز ولی خب قطعا فان‌ترینه.

یه کار جالب دیگم که کردن اینه که یه سری رینگ و امیولت توی لوکیشنای قدیمی هم قرار دادن. خود Losomn و همینطور Yaesha و N'erud. در کل واقعا خوشحالم که بهشون اعتماد کردم و نسخه التیمیت رو خریدم. هر روزی که میرم ردیت و میبینم Tragic که یکی از اعضای اصلی تیم سازنده هستش، داره با ملت حرف میزنه در مورد وضعیت فعلی و آینده‌ی بازی، جگرم حال میاد. واقعا دوس داشتنیه این گانفایر گیمز.

پلی‌ترو اولم ۱۱ ساعت شد حدودا برای جارو کردن تمام دانجنا. بار اول که وارد بازی بشی یه گزینه داره به نام "وان شات". اینطوریه که تمام دانجن‌های جدید رو یه جا در اختیارت میذاره تا بار اول قشنگ تو همشون بگردی و آیتم جمع کنی. از دور بعد دانجنای دیگه هم توی Forlorn Coast که منطقه‌ی اصلی dlc هستش، ظاهر میشن.

منم اولش خیلی مشتاق نبودم. یعنی فکر نمیکردم بتونم طولانی بمونم تو بازی چون قبل dlc حدود ۲۵۰ ساعت پلی‌تایم داشتم. اما از وقتی یه دور تمومش کردم دوباره افتادم دنبال آیتم جمع کردن و جوین ملت شدن. دلیل اصلی هم آرکی‌تایپ جدید یعنی ریچوالیست و شاتگان‌ جدید هستن + بیلد DoT که میتونی به بهترین شکل بسازی. بازی به شکل عجیبی فان شده برای من. قشنگ حس تازگی داره واسم. اگه از استتوس افکت و بیلد ساخت واسش خوشت بیاد بدون شک عاشق این dlc میشی. من از ترکیب ریچوالیست و آرکان سوئیچ کردم رو ریچوالیست و هانتر، قشنگ دارم از دمیجی که میدم لذت میبرم. قطعا چیز بروکنی نیست مثل بیلدای هاگز ولی خب قطعا فان‌ترینه.

یه کار جالب دیگم که کردن اینه که یه سری رینگ و امیولت توی لوکیشنای قدیمی هم قرار دادن. خود Losomn و همینطور Yaesha و N'erud. در کل واقعا خوشحالم که بهشون اعتماد کردم و نسخه التیمیت رو خریدم. هر روزی که میرم ردیت و میبینم Tragic که یکی از اعضای اصلی تیم سازنده هستش، داره با ملت حرف میزنه در مورد وضعیت فعلی و آینده‌ی بازی، جگرم حال میاد. واقعا دوس داشتنیه این گانفایر گیمز.
منم خیلی از گانفایر خوشم میاد.
این قضیه Participation Medal و Dried Fruit رو هم نمیدونم چیزی دربارش شنیدی یا نه، ولی یکی از باحال ترین و خنده دار ترین کارایی بود که دیدم دولوپرای یه بازی انجام بدن.

• Smile
Reactions: NaViiDii
منم خیلی از گانفایر خوشم میاد.
این قضیه Participation Medal و Dried Fruit رو هم نمیدونم چیزی دربارش شنیدی یا نه، ولی یکی از باحال ترین و خنده دار ترین کارایی بود که دیدم دولوپرای یه بازی انجام بدن.

آره این داستانم از یه توئیت Tragic شروع شد و دیگه تو این آپدیت آخر این ۲تا آیتم به بازی اضافه شد :D

ظاهرا بازی رو گیم‌پس قرار گرفته! دیگه ببینم بهانتون چیه واسه بازی نکردنش :D
بزنید تو گوشش حتما.

ضمن اینکه بچه‌ها دارن رو سیستم پاراگون کار میکنن و همینطور اضافه کردن Tierهای مختلف با درجه سختی Apoc. پاراگون واقعا لازمه برای اینکه هر وقت مشغول بازی هستی، حس نکنی چیزی گیرت نیمده. از خیلی وقت پیش صحبتش بوده ولی اکثریت کامیونیتی اولویت رو داده بودن به لوداوت. RftA چون تریت پوینتاش بینهایت بود، نیازی به سیستم شبیه پاراگون نداشت ولی خب اینجا وجود خیلی مهمه.

ظاهرا بازی رو گیم‌پس قرار گرفته! دیگه ببینم بهانتون چیه واسه بازی نکردنش :D
بزنید تو گوشش حتما.

ضمن اینکه بچه‌ها دارن رو سیستم پاراگون کار میکنن و همینطور اضافه کردن Tierهای مختلف با درجه سختی Apoc. پاراگون واقعا لازمه برای اینکه هر وقت مشغول بازی هستی، حس نکنی چیزی گیرت نیمده. از خیلی وقت پیش صحبتش بوده ولی اکثریت کامیونیتی اولویت رو داده بودن به لوداوت. RftA چون تریت پوینتاش بینهایت بود، نیازی به سیستم شبیه پاراگون نداشت ولی خب اینجا وجود خیلی مهمه.
احسنت ، پس یک دور روی گیم پس بریم تا روی PC منتشر بشه :D

• Like
Reactions: NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or