Multi Platform Remnant 2

سازنده
Gunfire Games
تاریخ انتشار
Summer 2023
ناشر
Gearbox Publishing
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
hd_logo_1ckk.png

Developer: Gunfire Games
Publisher: Gearbox Publishing
Genre: Souls-like, Shooter , RPG
Release Date: Summer 2023
Steam Page: Remnant 2

• Remnant 2 ادامه ای بر بازی پرفروش remnant from the ashes هست که قرار است در تابستان 2023 برای PC و کنسول های نسل نهمی XBSX/S و PS5 عرضه شود.
  • همانند نسخه پیشین بازی از سیستم پیشرفته تر procedural generation استفاده میکنه که به گفته خودشون تجربه شما با دوستانتون کاملا متفاوت بوده و ارزش تکرار پذیری بالایی داره برای مثال مراحل و ایتم و باس فایت و دانجن ها و ... کاملا فرق میکنه.
  • بازی رو میتونید به صورت Co-op تا 3 بازیکن بازی کنید.
  • در حال حاضر کلاس های معرفی شده Gunslinger و The Handler و The Challenger هستند.
  • در حال حاضر World های بازی Yaesha ، Losomn که شامل Dran و Fae میشه هستند.

کلاس ها
Gunslinger کلاس assault بازی محسوب میشه که سلاح اصلیش Rifle و Pistol عه.

Perk اصلی این کلاس Loaded هست که وقتی اکتیو میشه به مدت 15 ثانیه مهمات شما بی نهایت و Skill های شما بدون cooldown میشن.
  • Swift Shot دریافت 15% (Fire Rate) و 25% (Ranged Damage) و 5% (Critical Chance) برای تمامی سلاح ها.
  • Posse Up وقتی مهماتی از روی زمین بر میدارید 30% از اون بین باقی کلاس های تقسیم میکنه.​
  • Quick Hands دیافت 10% (Reload Speed) و اگه خشاب آخر باشه 2X میشه.​
  • Sleight Of Hand​
SKILLS
  • Quick Draw

Screenshot 2023-06-13 143452.png
  • Sidewinder

Screenshot 2023-06-13 143519.png

• Bulletstorm
Screenshot 2023-06-13 143549.png

تاپیک آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
سلام و درود

به یه باس خیلی سخت رسیدم به نام ‏Annihilation خیلی سخته مخصوصا فاز دومش، موند برم لول آپ کنم برگردم
باس آخر بازیه. بزرگترین توصیه ای که براش دارم اینه که به صدای "شینگ" مانندی که قبل همه ضرباتش میاد توجه کنی. اینطوری چشم بسته هم میتونی جاخالیشون بدی.

و اینکه چطور میتونم Archetype دوم هم بگیرم، حدودا بیست ساعت بازی کردم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم. نمی‌خوام هم ویدئو یوتوب ببینم تا بازی اسپویل بشه، تو خود بازی هم ندیدم توضیح بده، یا هم گفته و من متوجه نشدم و miss شده
آیتم ۴ تا آرکتایپ اولیه بازی رو میتونی از vendor های Ward 13 بخری. آیتمشون رو که خریدی باید بری پیش Wallace تو همون Ward 13 تا بازشون کنی.

هرکدوم ورلد های بازی هم یه آرکتایپ مخفی دارن ولی پیدا کردن بیشتر اونا بدون راهنمایی واقعا مشکله.

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
سلام و درود
اونایی که رو ps5 بازی میکنم

من افلاین مود بازی کردم یه چند ساعتی ، و تروفی ها برام باز نشد،
مثلا
-- دومین Archetype رو باز کردم تروفی نداد،
-- Archetype رو لول ۱۰ کردم تروفی نداد،
-- دو تا word boss زدم هیچ تروفی نداد
و.....
این مشکل از چی می‌تونه باشه؟

نکته: یک بار سیو بازی رو پاک کردم و از صفر شروع کردم، فکر میکنم از اون موقع تا الان هیچ تروفی برام آنلاک نشده

این عکس گویای همه چیزه، بعد پلت کردن ووکانگ سیو رمنانت رو پاک کردم و خواستم از نو شروع کنم و میبینن بعد ووکانگ هیچ تروفی از رمنانت نداده برام
1000010371.jpg

آخرین ویرایش:
خب بالاخره اون آپدیت که قرار بود خیلی چیزا باف بشن اومد. XP مورد نیاز برای لول آپ کردن Prism هم کم شد. لول ۱ تا ۵۰ رو ۵۰٪ کم کردن و ۵۰ تا ۵۱ رو ۱۵۰٪. خیلی آپدیت جالبیه. باف‌ها خیلی زیاد و جالبن.

REMNANT II® - Steam News Hub
کی اومد نوید، من دیشب تا ۱۲ بازی کردم خبری نبود
نوید برا اینکه آنلاین بازی کردم و تروفی ها باگ شد، دوباره سیو رو پاک کردم و آفلاین میرم و الان دو سه تا تروفی مونده برا پلت، منتظرم پلت کنم تا برم آنلاین بازی کنم
کاش xp مربوط به آرکیتایپ ها رو هم کم میردن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NaViiDii
کی اومد نوید، من دیشب تا ۱۲ بازی کردم خبری نبود
نوید برا اینکه آنلاین بازی کردم و تروفی ها باگ شد، دوباره سیو رو پاک کردم و آفلاین میرم و الان دو سه تا تروفی مونده برا پلت، منتظرم پلت کنم تا برم آنلاین بازی کنم
کاش xp مربوط به آرکیتایپ ها رو هم کم میردن

والا من فعلا بازی رو روی هاردم ندارم ولی دیشب دیدم تو ردیت میگفتن اومده.
آرکی‌تایپا اونقدری XP نمیخوان واقعا. یه ادونچر توی نِرود بساز رو درجه سختی نایتمر، برو دانجن هچری رو پیدا کن و اونجا راحت لول آپ کن همه رو.

والا من فعلا بازی رو روی هاردم ندارم ولی دیشب دیدم تو ردیت میگفتن اومده.
آرکی‌تایپا اونقدری XP نمیخوان واقعا. یه ادونچر توی نِرود بساز رو درجه سختی نایتمر، برو دانجن هچری رو پیدا کن و اونجا راحت لول آپ کن همه رو.
چک میکنم پس احتمالا اومده
تو نایتمر بیشتر xp میده پس، خیلی سخت نیست که ؟
یه Trait ها مونده که باید دو سه تا آرکیتایپ رو مکس کنم تا تریت بده
و تعدادی سلاح مونده پیدا کنم.
ولی نوید شدیداً بازی عالیه و اعتیا آور و ارزش تکرار بالا، چند بار بازی رو رفتم ولی باز چیز جدید کشف میکنم

• Like
چک میکنم پس احتمالا اومده
تو نایتمر بیشتر xp میده پس، خیلی سخت نیست که ؟
یه Trait ها مونده که باید دو سه تا آرکیتایپ رو مکس کنم تا تریت بده
و تعدادی سلاح مونده پیدا کنم.
ولی نوید شدیداً بازی عالیه و اعتیا آور و ارزش تکرار بالا، چند بار بازی رو رفتم ولی باز چیز جدید کشف میکنم

آره درجه سختی بالاتر XP بیشتر میده و برا این گفتم نایتمر چون خیلی سخت نیست و اذیت نمیکنه. اون تریت مخصوص XP رو هم ببر بالا و شربتشم بخور و برو واسه لول آپ.
آره خیلی خفنه واقعا و ساپورت خیلی خفنی هم داشت. حالا باس راش خیلی کارو راحت کرد. تمام آیتمای World Drop رو میتونی از همونجا به دست بیاری + تمام متریال‌ها.

• Like
آره درجه سختی بالاتر XP بیشتر میده و برا این گفتم نایتمر چون خیلی سخت نیست و اذیت نمیکنه. اون تریت مخصوص XP رو هم ببر بالا و شربتشم بخور و برو واسه لول آپ.
آره خیلی خفنه واقعا و ساپورت خیلی خفنی هم داشت. حالا باس راش خیلی کارو راحت کرد. تمام آیتمای World Drop رو میتونی از همونجا به دست بیاری + تمام متریال‌ها.
مرسی فدات نوید جان، باس راش رو هم تست میکنم
داشتم ادونچر مود می‌رفتم، باس guardians of N'ERUD رو زدم بلافاصله برگشت به ward 13, حالا نمیشه هیچ جا تلپورت کرد ، یعنی این دور ادونچر مود تموم شد؟ این دنیای اول بود که انتخاب کرده بودم، یعنی rerole کنم دوباره؟

حدودا 100 ساعته بازی کردم اولین بار به این باس رسیدم guardians of N'ERUD

• Like
مرسی فدات نوید جان، باس راش رو هم تست میکنم
داشتم ادونچر مود می‌رفتم، باس guardians of N'ERUD رو زدم بلافاصله برگشت به ward 13, حالا نمیشه هیچ جا تلپورت کرد ، یعنی این دور ادونچر مود تموم شد؟ این دنیای اول بود که انتخاب کرده بودم، یعنی rerole کنم دوباره؟

حدودا 100 ساعته بازی کردم اولین بار به این باس رسیدم guardians of N'ERUD

آره اون باس و داستانش و اتفاقات طوریه که وقتی بزنیش کلا دسترسیت به مپ قطع میشه و باید ری‌رول کنی ادونچر رو.

• Like
سلام و درود دوستان
پلی تمام به 200 ساعت رسید
دو تا سوال در مورد تروفی ها
برام دو تا تروفی مونده
یکیش کشتن باس آخر N'Erud که باگ شده و باید با یه سیو جدید برم بگیرمش
یکیش هم ghost in the machine هست که باید ۲۵ تا مینی باس بکشیم ، حالا سوالم اینه که آیا اینم برام باگ شده یا من تو این 200 ساعت نتونستم ۲۵ تا بکشم، البته احتمالا اینم باگ شده و فکر کنم خیلی بیشتر از اینها رو کشتم
شدیداً منتظرم پلت کنم و برم با دوستام کوآپ بزنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or