Multi Platform Remnant 2

سازنده
Gunfire Games
تاریخ انتشار
Summer 2023
ناشر
Gearbox Publishing
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
hd_logo_1ckk.png

Developer: Gunfire Games
Publisher: Gearbox Publishing
Genre: Souls-like, Shooter , RPG
Release Date: Summer 2023
Steam Page: Remnant 2

• Remnant 2 ادامه ای بر بازی پرفروش remnant from the ashes هست که قرار است در تابستان 2023 برای PC و کنسول های نسل نهمی XBSX/S و PS5 عرضه شود.
  • همانند نسخه پیشین بازی از سیستم پیشرفته تر procedural generation استفاده میکنه که به گفته خودشون تجربه شما با دوستانتون کاملا متفاوت بوده و ارزش تکرار پذیری بالایی داره برای مثال مراحل و ایتم و باس فایت و دانجن ها و ... کاملا فرق میکنه.
  • بازی رو میتونید به صورت Co-op تا 3 بازیکن بازی کنید.
  • در حال حاضر کلاس های معرفی شده Gunslinger و The Handler و The Challenger هستند.
  • در حال حاضر World های بازی Yaesha ، Losomn که شامل Dran و Fae میشه هستند.

کلاس ها
Gunslinger کلاس assault بازی محسوب میشه که سلاح اصلیش Rifle و Pistol عه.

Perk اصلی این کلاس Loaded هست که وقتی اکتیو میشه به مدت 15 ثانیه مهمات شما بی نهایت و Skill های شما بدون cooldown میشن.
  • Swift Shot دریافت 15% (Fire Rate) و 25% (Ranged Damage) و 5% (Critical Chance) برای تمامی سلاح ها.
  • Posse Up وقتی مهماتی از روی زمین بر میدارید 30% از اون بین باقی کلاس های تقسیم میکنه.​
  • Quick Hands دیافت 10% (Reload Speed) و اگه خشاب آخر باشه 2X میشه.​
  • Sleight Of Hand​
SKILLS
  • Quick Draw

Screenshot 2023-06-13 143452.png
  • Sidewinder

Screenshot 2023-06-13 143519.png

• Bulletstorm
Screenshot 2023-06-13 143549.png

تاپیک آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
متاسفانه این مشکل afk بودن پلیرا از ابتدا بوده و راهی هم واسش نیست. من خودم جوین کسی میشم اگر ببینم حرکت نمیکنه، نهایتش ۳۰ثانیه منتظر میمونم و بعدش میرم بیرون از بازیش. یه سری هم هستن که یادشون میره بازی رو پرایوت کنن و وقتی جوینشون میشی سریع کیکت میکنن. اما ازون‌ور زیاد پیش اومده که جوین شدم و اتفاقا طرف پلیر خوبی هم بوده و خیلی خوش گذشته. خصوصا وقتی تازه واردن و میری آیتمای مخفی رو نشونشون میدی خیلی حال میده :D حالا قبلا یه داستان دیگم داشتیم که الان کمتر شده. ملت فایراستورم برمیداشتم و بدون اینکه Trait فرندلی فایر رو آپگرید کنن، ازش استفاده میکردن و چپ و راست مارو میکشتن! ولی خب این مورد الان کمتر شده. این مورد که اگه بازی بیای بیرون، برمیگردی به منوی اصلی هم جالب نیست خیلی. اگه میتونستن درستش کنن عالی میشد.
دقیقا همینیه که میگی
من الان فقط واسه trait ها (تروفی) دارم فارم میکنم که بتونم لول 10 کنمو تروفی بگیرم(اخرین تروفیمه)
هر جا میرم کواپ طرف یه تختش کمه رسما :D من نمیدونم تو محیط بازی چرا وایمیسن درو دیوار میبینن!!!

و البته بوده جوین شدم طرف انقدر خفن بوده سلاحاش که کیف کردم و کلی xp زدیم باهم.
وقتی هم میای بیرون از انلاین میری منوی اصلی که خیلی رو مخه

این تروفی trait ها واقعا مصیبته به نظرم

• Like
Reactions: NaViiDii
❇️ آپدیت Remnant II update 434.869

🔒 Protection : Steam

💢 Size : 213 MB

🔻 جزئیات آپدیت

🔸 مشکل کرش برخی از بازیکنان هنگام بارگذاری شخصیتشون برطرف شد.
🔹اگر هنوز هم موقع بارگذاری بازی روی پردازنده‌های نسل 13/14 اینتل با ارور "کمبود حافظه / کرش در حال decompress کردن شیدر" مواجه می‌شید، این پست ها می‌تونن کمکتون کنن:
لینک مربوط به مشکل اینتل (July 2024 Update on Instability Reports on Intel Core 13th and 14th Gen Desktop Processors)
📌اطلاعات بیشتر و راه‌حل‌های احتمالی رو هم می‌تونید در پست ابزار RAD متعلق به Epic پیدا کنید:
لینک راه حل ابزار RAD (Intel Processor Instability Causing Oodle Decompression Failures)
🔸گزینه FSR به نسخه 3.1 بروزرسانی شد.

دقیقا همینیه که میگی
من الان فقط واسه trait ها (تروفی) دارم فارم میکنم که بتونم لول 10 کنمو تروفی بگیرم(اخرین تروفیمه)
هر جا میرم کواپ طرف یه تختش کمه رسما :D من نمیدونم تو محیط بازی چرا وایمیسن درو دیوار میبینن!!!

و البته بوده جوین شدم طرف انقدر خفن بوده سلاحاش که کیف کردم و کلی xp زدیم باهم.
وقتی هم میای بیرون از انلاین میری منوی اصلی که خیلی رو مخه

این تروفی trait ها واقعا مصیبته به نظرم
من بازی را دارم از لانچ بازی میکنم هنوز این تروفی trait را نگرفتم روی 98 درصد گیر کردم فقط این مونده بازی پلات بشه حوصلم نمیکشه هر dlc بازی که میاد یکی دو تا trait مکس میکنم احتمالا سر dlc اخر دیگه بگیرمشو و پلاتش کنم :D

• Cool
توی باس راش میتونید باف‌های مختلفی به دست بیارید تا کارتون راحتر بشه برای پیش‌روی. سه حال مختلف داره. Triple Threat, Trial by Fire, The Gauntlet. که به ترتیب شامل ۳ باس فایت، ۷ باس فایت و ۱۹باس فایت میشن. قبل از باس‌ باید با تعدادی انمی و ابریشن مبارزه کنید و در نهایت به باس میرسید. توی QoL جدید هم چیزی به نام Prisms اضافه میشه که یه جوری سیستم فرگمنت رو متحول میکنه و میتونید فرگمنت‌هارو آپگرید کنید تا بونس‌های بیشتری به دست بیارید.

1ec390c24863625528d2a29779d2bbbd1725880842.jpg

خب برسیم به The Dark Horizon که داخل N'Erud اتفاق میفته. همونطور که میدونیم مپ جدید همراه با دانجن و انمی و باس و آیتمای جدید خواهد داشت. همچنین یه سیستم Glider اضافه کردن که میتونید ازش برای گشت و گذار توی مپ و حتی نحوه‌ی روبه‌رو شدن با World Boss اون منطقه ازش استفاده کنید! خیلی جالب و جذاب میزنه. آرکی‌تایپ جدید The Warden که یه درون همراه خودش داره که میتونه هیل کنه یا شیلد بهتون بده و یا به انمی‌ها حمله کنه. اطلاعات بیشتر ازش منتشر خواهد شد به زودی.

IMG_20240911_130117_191.jpg IMG_20240911_130115_271.jpg IMG_20240911_130112_432.jpg IMG_20240911_130110_710.jpg IMG_20240911_130108_179.jpg IMG_20240911_130106_711.jpg

آرمور جدید زیادی خفنه و امیدوارم فقط هوِی نباشه که البته به نظر نمیاد باشه.

معرفی آرکی‌تایپ جدید The Warden. ضمن اینکه یه سری از لوکیشنای جدید رو هم میبینیم که خیلی خوشگلن و همینطوز سلاح و انمی جدید. هفته‌ی دیگه آخرین محتوای بازی منتشر میشه و حقیقتا یکی از بهترین تجربه‌های گیمینگ من بود. بدون شک یکی از بهترین سازنده‌هایی که در حال حاضر داریم. کاملا نزدیک به کامیونیتی. رفتار مناسب و حرفه‌ای. بی صبرانه منتظر تجربه‌ی دارک هورایزن و باس راش هستم.

بالاخره لحظه‌ی موعود فرا رسید :D
دارک هورایزن خیلی وسیع و بزرگه. یه پریویو میدیدم حتی میگفت شبه جهان‌باز شده و وقتی ازشون پرسیده که بازی آیندتون قراره بزرگتر بشه، پاسخ دادن که این dlc دقیقا برای گرفتن فیدبک از پلیرها تا ببینیم پروژه‌های بعدی رو چه کنیم. مُد باس‌راش هم که ترکیبی از باس‌راش و سوروایول و تم روگ‌لایک هستش. در تا مدت نامعلومی سرگرمیم با این آپدیت و dlc. حجم آپدیت هم فقط ۱۰گیگ هستش روی PS5. باقی پلتفرما هم باید همین حدود باشن.

چقدر این dlc سومش کم بود من ساعت ۱ شروع کردم ۲ و نیم تموم شد باورم نمیشد فاینال باس بود زدم انقدر کم بود .البته چون گلاید اضافه کردن کلی لایه زیر و رو داره محیطش احتمالا جای مخفی زیاد داره اما خط اصلیش خیلی کم بود

چقدر این dlc سومش کم بود من ساعت ۱ شروع کردم ۲ و نیم تموم شد باورم نمیشد فاینال باس بود زدم انقدر کم بود .البته چون گلاید اضافه کردن کلی لایه زیر و رو داره محیطش احتمالا جای مخفی زیاد داره اما خط اصلیش خیلی کم بود

آره مسیر رسیدن به باس اصلی خیلی کوتاهه. برای گرفتن تمام ریوارداش خووبه البته. سریع میرسی بهش و ۳تا ریواردشو میگیری. ولی خرتو پرت مخفی زیاد داره. چندتا دانجش ۳تا یا بیشتر ریوارد مخصوص دارن. حالا قطعا همشون به دردمون نمیخورن ولی خب هستن دیگه. ازون‌ور باس راس کار رو واسه جمع کردن متریال خیلی راحت کرده. هم xp گرفتن هم متریال. خیلی باقلوا و خووبه. دیشب اسپید رانی ۳بار با یه رندوم، Trial by Fire رو رفتیم. واقعا خوش گذشت. پرکایی که بهت میده اگه همشون خوب کنار هم قرار بگیرن عجیب قوی میشی. مثلا من ۵۰٪ اسکیل کول‌دان داشتم و ۵۰٪ هم اسکیل دمیج. اصن یه وقتایی ابریشن رو نمیدیدیم :D در کل دارک هوایزن رو دوس داشتم. نِرود رو قشنگ ساخته بودن. این گلایدر و گشتن تو محیط شاید اول پیچیده به نظر بیاد ولی یکم بگذره اوکی میشه. خوبیش اینه نزدیک هر استون، یه گلایدر هست. کلاس واردن هم خیلی خووبه. فعلا فقط با شیلدش بازی کردم اما واقعا خووبه. وقتی لول ۱۰ میشه قشنگ شکوفا میشه. تنها مشکل این سیستم جدید فرگمنت و Prism هستش که باید یه فکری واسش بکنن. هم الکی پیچیدس هم شدیدا شانسیه و لول آپ کردنش هم خیلی وقت‌گیره. یه سری باگ و گلیچم هست رو بعضی از اسکیل‌ها و آیتما که گفتن به زودی فیکس میشن.

سلام و درود
با توجه به وسواس زیادی که دارم تو بازی ها
حدودا 15 ساعت بازی کرده بودم و چون پابلیک کرده بودم پلیر های خیلی قوی جوین میشدن و کلی آیتم خفن گرفتم از مکان ها مخفی به کمک پلییر های خفن
ولی چون فقط کور کورانه دنبال اونا میرفتم، اصلا از هیچی سر در نیاوردم و حس بدی داشت.
تا بلاخره تحمل این وضعیت رو نکردم و سیو بازی رو پاک کردم و اینبار از صفر استارت زدم و می‌خوام آفلاین و تنها بازی کنم داستان رو
حالا سوالم اینه که با آفلاین بازی کردی چیزی از دست نمیدم، کالکتیبل، سلاح و یا.....
چون از بازی خوشم اومده قصد پلات کردنش رو دارم و فعلا می‌خوام دنیای خودم رو آفلاین و تکی برم ( به همراه سگ با وفا)
(نکته: تقریبا همه ی بازی های rpg رو بعد دو سه ساعت تست اولیه ، پاک میکنم و از اول دوباره شروع میکنم، این مرض رو اصلا نمیتونم ترک کنم)

• Like
Reactions: DedSec88
سلام و درود
با توجه به وسواس زیادی که دارم تو بازی ها
حدودا 15 ساعت بازی کرده بودم و چون پابلیک کرده بودم پلیر های خیلی قوی جوین میشدن و کلی آیتم خفن گرفتم از مکان ها مخفی به کمک پلییر های خفن
ولی چون فقط کور کورانه دنبال اونا میرفتم، اصلا از هیچی سر در نیاوردم و حس بدی داشت.
تا بلاخره تحمل این وضعیت رو نکردم و سیو بازی رو پاک کردم و اینبار از صفر استارت زدم و می‌خوام آفلاین و تنها بازی کنم داستان رو
حالا سوالم اینه که با آفلاین بازی کردی چیزی از دست نمیدم، کالکتیبل، سلاح و یا.....
چون از بازی خوشم اومده قصد پلات کردنش رو دارم و فعلا می‌خوام دنیای خودم رو آفلاین و تکی برم ( به همراه سگ با وفا)
(نکته: تقریبا همه ی بازی های rpg رو بعد دو سه ساعت تست اولیه ، پاک میکنم و از اول دوباره شروع میکنم، این مرض رو اصلا نمیتونم ترک کنم)

درود. نه مشکلی نداره آفلاین بازی کردن و چیزی هم از دست نمیدی. من بازی خودمو همیشه تنها و آفلاین رفتم و برای کواپ رفتن جوین بقیه شدم.

درود. نه مشکلی نداره آفلاین بازی کردن و چیزی هم از دست نمیدی. من بازی خودمو همیشه تنها و آفلاین رفتم و برای کواپ رفتن جوین بقیه شدم.
ممنون نوید جان❤️
فدات، همیشه به موقع و خوب جواب میدی،
یه سوال
چطوری میشه حداکثر وزن قابل حمل رو بیشتر کرد، آرمور های خوب سنگینن و خیلی کند میشه کاراکتر، چطوری ببرم بال تحمل وزن رو

آخرین ویرایش:
ممنون نوید جان❤️
فدات، همیشه به موقع و خوب جواب میدی،
یه سوال
چطوری میشه حداکثر وزن قابل حمل رو بیشتر کرد، آرمور های خوب سنگینن و خیلی کند میشه کاراکتر، چطوری ببرم بال تحمل وزن رو

واسه وزن کم کردن و سریعتر داج دادن وقتی آرمورت سنگینه، رینگ و Trait داره. میتونی ازینا استفاده کنی البته وقتی بازی دستت بیاد میتونی کم‌کم بیای رو آرمورای سبک‌تر.

• Like
Reactions: DedSec88
واسه وزن کم کردن و سریعتر داج دادن وقتی آرمورت سنگینه، رینگ و Trait داره. میتونی ازینا استفاده کنی البته وقتی بازی دستت بیاد میتونی کم‌کم بیای رو آرمورای سبک‌تر.
ممنون پس راه هوایی هست
کلا تو همه ی بازیاش سبکترینارمور رو انتخاب میکنم، اینم فعلا سبک پوشیدم تا بهترین عکس‌العمل رو داشته باشم

• Like
سلام و درود

به یه باس خیلی سخت رسیدم به نام ‏Annihilation خیلی سخته مخصوصا فاز دومش، موند برم لول آپ کنم برگردم

و اینکه چطور میتونم Archetype دوم هم بگیرم، حدودا بیست ساعت بازی کردم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم. نمی‌خوام هم ویدئو یوتوب ببینم تا بازی اسپویل بشه، تو خود بازی هم ندیدم توضیح بده، یا هم گفته و من متوجه نشدم و miss شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or