A.T.HELLBOY
کاربر سایت
فکر نکنم بشه من خودم هر دفه یه بونتی میرفتم درصد رو نگاه میکردم اگه بعد از رفتن یه بونتی اضافه نمیشد بی خیالش میشدمدوستان کسی میدونه چجوری میشه فهمید تو هر منطقه چندتا Bounty رو شکار کردیم؟ :d
آقا این تی شرت رو چجوری گرفتین ؟بچه ها مربوط به آخر بازیه:
من red t shirt رو با کلاهشو گرفتم بقیه شو چجوری بگیرم؟من اینجا نرسیدم اما میشه کاری کرد که جان نمیره؟جریان چیه که میمیره؟
نه منظورم اینه که یه اچیو داره که از طلوع تا غروب خورشید باید از black water بری به escalera. من 2-3 بار امتحان کردم نشد میخواستم ببینم کسی گرفته اینو؟
آقا این تی شرت رو چجوری گرفتین ؟
iHit the Trail 10Get from Blackwater to Escalera before sundown in a public Free Roam session
.
iHit the Trail 10Get from Blackwater to Escalera before sundown in a public Free Roam session
.
.
بله یکی که اومده و دیگری هم به نام Legends and killers به زودی عرضه میشه..سلام
می خواستم بدونم مگر قرار DLC برای این بازی بیاد چون تو GAME SPOT به یک مطلبی د رمورد این بازی بر خورد کردم که لینک صفحه اش را میگذارم http://www.gamespot.com/xbox360/act...l?sid=6272396&tag=topslot;img;2&mode=previews
ممنون میشم جواب بدیدسلام
دوستان یه سوالی داشتم .
من بازیم ریجن فری هست.و میخوام کارت پوینت اروپا بخرم باسه این dlc و یک بازی ارکید.خواستم بدونم حالا که بازی ریجن فری هست فرقی نمیکنه dlc از کدوم سرور خریده بشه؟؟؟یا اینکه حتما باید پال باشه باسه اروپا؟؟؟
ممنون میشم بگید.