یه ترک هست - بعد از انجام یه مرحله تو قسمت شمال شرقی نقشه میزاره.
اون ترک رو میخوم،دم تون گرم -کشفش کنید
نه مارشال تورت میکنهآقا تو این سری دیگه نمی شه دختر تور کرد؟
زياد كاري نداره بايد تمام gang hideout ها رو در عرض يك روز بري اينم چند تا نكته:یه سوال داشتم باید برای باز کردن US Marshal uniformباید تمام US hideoutهاا رو تموم کنم کسی میدونه US hideoutمنظورش چیه؟ منظورش تمام هاید آوت هایی که تو آمریکا هست(نه تو مکزیک) رو تموم کنم یا هایدآوتهای خاصی باید پیدا کنم اگه هست مکان های دقیقش رو لطفآ بگید کجاست؟
متن پنهان:
لان یکی میاد میگه تو صفحه ی اول راهنمای کامل بازی ههست به اون مراجعه کنید !
دیگه هیچ راهنمایی کامل تر از ویکی نیست تو اون هم ننوشته چه برسه راهنمایی که به فارسی برگردوندنش!
زود بگید بازی روی 96 گیر کرده!
hideout همون گنگ ها هستند که باید بری و قتل عامشون کنی:d
برا us marshal فقط اونایی که تو آمریکا هستند رو باید تو 24 ساعت بازی بری.
نه مارشال تورت میکنه
زياد كاري نداره بايد تمام gang hideout ها رو در عرض يك روز بري اينم چند تا نكته:
١.اصلا درعرض اين ٢٤ ساعت نبايد بميري
٢.از اون دارو هاي اسب (اسمشون رو نميدونم) بگير وبين هر gang hideout يه دونه به اسبت بده و با سرعت تمام حركت كن
٣.اگه لباس legend of the west رو داري كه چه بهتر باعث ميشه deadeye دير تموم بشه اگر هم نداشتي عيبي نداره
٤.gang hideout ها ٧ تا هستند ٥ تا تو نيو آوستين ٢ تا هم تو نيو مكزيكو كه به اين ترتيب بري بهتره:
١.غرب منطقه ي hennigan sitad در جايي كه به وسيله ي كوه محصور شده
٢.در منطقه cholla springs جايي كه جاده ي باريك تموم ميشه
٣.rio bravo تو اقامتگاه اوليه bill
٤.منطقه ي gabtooth bridge در شهر موده
٥.غرب نيو آوستين تو غاري كه اسلحه ي رگبر رو ازش دزديدي
٦.غربي ترين منطقه ي نيو مكزيكو
٧.اين هم تو نيو مكزيكو بود در اطراف chuparosa
درضمن بازي رو هم حتما بايد تموم كرده باشي
مو بوره بانیه و مو سیاهه لوسیه
ما رو بگو کلشونو رفتیم :d ولی باز با این حال 4_5 ساعت اضافه اوردمدستت طلا (دادا!) :dاما راهنمایی اشتباه نکن دیگه!:dفقط اون 5تا که تو USهست رو باید بری!
در عرض این 24ساعت 2بار مردم اما بازم uniformرو گرفتم!در عرض 14ساعت رفتم (به زور همین horse pills )فقط مهم اینه که بدونی دقیقآ کجاست!
سلام
اين بازي يكي از بهترين بازي هاي من بود و واقعا باهاش حال كردم
از اين بازي بهتر ديده بودين؟
یه ترک هست - بعد از انجام یه مرحله تو قسمت شمال شرقی نقشه میزاره.
این جا که دو تا شهره ! آچیومنت هاش منظورت چیه ؟!مربوط به اینجا نمیشه ولی بخش اچیو ها که تعطیله!
کسی تا حالا اچیومنتی رو که از black water تا escalera رو باید بریم رو گرفته؟
یه سوال دیگه این که از کجا بفهمم چند تا مجرم دستگیر کردم و بقیه رو کجا باید دنبالش بگردم؟
نه منظورم اینه که یه اچیو داره که از طلوع تا غروب خورشید باید از black water بری به escalera. من 2-3 بار امتحان کردم نشد میخواستم ببینم کسی گرفته اینو؟این جا که دو تا شهره ! آچیومنت هاش منظورت چیه ؟!
برای مجرمین تبهکار هر شهری که بری شانست بخوره یه کله اسکلت نمایان شه ...