Red Dead Redemption | PS3

تنوع ماموریتهای این بازی مثل GTA IV هست ؟ و ماموریتهای فرعی بازی شامل چه جور کارهایی میشه:confused: و در ضمن بازی از تروفی پشتیبانی میکنه :confused:

تنوع ماموریتهای این بازی مثل GTA IV هست ؟ و ماموریتهای فرعی بازی شامل چه جور کارهایی میشه:confused: و در ضمن بازی از تروفی پشتیبانی میکنه :confused:
مثل این که داری از یه جایی عبور میکنی یه راهزن به یه زن میخواد دست برد بزنه تو میری کمکش میکنی اره تنوع هاش زیاده من خیلی بازی نکردم درمورد تروفی ها چیز زیادی نمیدونم ممنون
در ضمن بازی رجین یک است

آره تروفی داره! کلا هر بازیی که میاد دیگه تروفی داره!
تروفی هاشم خوبه فقط یکم وقت گیره! چندتا تروفی آنلاینشم اینطور که بوش میاد دردسر داره! :d

راستی تو بازی تنوع اب و هوایی وجود داره یا بدلیل اینکه در محیط بیابانی هست هوا همیشه افتابی می مونه:confused:
نه...بازی تنوع آب و هوایی هم داره.تنوع محیطی هم داره.بعضی وقت ها هوا بارونی میشه و بارون میاد و بعضی وقت ها ابری میشه و بعضی وقت ها هم طوفان و رعد و برق و بعضی وقت ها هم آفتابی.تنوع محیطی هم داره مثل جنگل و کوهستان و برف و بیابون برهوت و بیابون یک نمه سرسبز!

راستی تو بازی تنوع اب و هوایی وجود داره یا بدلیل اینکه در محیط بیابانی هست هوا همیشه افتابی می مونه:confused:
نه تنوع وجود نداره. البته تا اینجایی که من رفتم همش آفتابی بود شاید جلوتر باشه ولی فکرنکنم.
هوای ابری هم داره ولی نه ابر های باران زا :biggrin1:.

نه تنوع وجود نداره. البته تا اینجایی که من رفتم همش آفتابی بود شاید جلوتر باشه ولی فکرنکنم.
هوای ابری هم داره ولی نه ابر های باران زا :biggrin1:.
خوب وقتی همه بازی یا مقدار زیادیش رو نرفتین بگین نمیدونم:biggrin1:
بازی رعدبرق و طوفان داره در حد خیلی خفن:biggrin1: صداش رو می شنوید واقعا نابود میشید برای یک لحظه. کلا سطح صداگذاری توی بازی واقعا بالا هست. تنها مشکل بازی وجود چند تا باگ هست. مثلا من یک CS رو داشتم نگاه می کردم که یکهو یک خانومه پشتش هی راه میرفت و غیب و ظاهر میشد. اگه از این چیزای جزیی چشم پوشی کنیم بازی واقعا عالی کار شده. تنوع ماموریت ها هم خوب بوده و سرگرمی های جالبی توی بازی قرار گرفته شده:biggrin1:

آخرین ویرایش:
90 تومن و اینا که خیلی قیمته پرتیه.........دوستانی که دستی بر آتش قیمتا دارن......تا مثلا یه هفته دیگه این بازی رو میشه دور و بر 75 و 70 گیر اورد.......یا حتی دو هفته دیگه............
-------------------------------------------------------------------------------
صد در صد میخرمش.......ولی با یه قیمتی که وقتی از مغازه یارو اومدم بیرون...طرف زیادی هم به ریشمون نخنده.....!!!
بازی خدایی باید باشه.......

90 تومن و اینا که خیلی قیمته پرتیه.........دوستانی که دستی بر آتش قیمتا دارن......تا مثلا یه هفته دیگه این بازی رو میشه دور و بر 75 و 70 گیر اورد.......یا حتی دو هفته دیگه............
صد در صد میخرمش.......ولی با یه قیمتی که وقتی از مغازه یارو اومدم بیرون...طرف زیادی هم به ریشمون نخنده.....!!!
بازی خدایی باید باشه.......

74 تومن dc الان داره می فروشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or