سلام دوست عزیز من با lcd بازی نکردم با تلویزیون 19بازی کردمخب دوستان مهربان...اون رزولوشن پایینتر که محصوص نیست؟!
با FULL HD TV بازی رو تست کردین؟!
ممنون
سلام دوست عزیز من با lcd بازی نکردم با تلویزیون 19بازی کردم
از دوستان کسی بازی کرده رو lcd ؟؟؟؟؟؟
بله. یک مپ بزرگ هست و پشتش هم پوستر هست.دوست عزیز تو پکش کاغذ MAP هست مثل GTA IV ؟
مثل این که داری از یه جایی عبور میکنی یه راهزن به یه زن میخواد دست برد بزنه تو میری کمکش میکنی اره تنوع هاش زیاده من خیلی بازی نکردم درمورد تروفی ها چیز زیادی نمیدونم ممنونتنوع ماموریتهای این بازی مثل GTA IV هست ؟ و ماموریتهای فرعی بازی شامل چه جور کارهایی میشه:confused: و در ضمن بازی از تروفی پشتیبانی میکنه :confused:
نه...بازی تنوع آب و هوایی هم داره.تنوع محیطی هم داره.بعضی وقت ها هوا بارونی میشه و بارون میاد و بعضی وقت ها ابری میشه و بعضی وقت ها هم طوفان و رعد و برق و بعضی وقت ها هم آفتابی.تنوع محیطی هم داره مثل جنگل و کوهستان و برف و بیابون برهوت و بیابون یک نمه سرسبز!راستی تو بازی تنوع اب و هوایی وجود داره یا بدلیل اینکه در محیط بیابانی هست هوا همیشه افتابی می مونه:confused:
نه تنوع وجود نداره. البته تا اینجایی که من رفتم همش آفتابی بود شاید جلوتر باشه ولی فکرنکنم.راستی تو بازی تنوع اب و هوایی وجود داره یا بدلیل اینکه در محیط بیابانی هست هوا همیشه افتابی می مونه:confused:
خوب وقتی همه بازی یا مقدار زیادیش رو نرفتین بگین نمیدونم:biggrin1:نه تنوع وجود نداره. البته تا اینجایی که من رفتم همش آفتابی بود شاید جلوتر باشه ولی فکرنکنم.
هوای ابری هم داره ولی نه ابر های باران زا :biggrin1:.
90 تومن و اینا که خیلی قیمته پرتیه.........دوستانی که دستی بر آتش قیمتا دارن......تا مثلا یه هفته دیگه این بازی رو میشه دور و بر 75 و 70 گیر اورد.......یا حتی دو هفته دیگه............
-------------------------------------------------------------------------------
صد در صد میخرمش.......ولی با یه قیمتی که وقتی از مغازه یارو اومدم بیرون...طرف زیادی هم به ریشمون نخنده.....!!!
-------------------------------------------------------------------------------
بازی خدایی باید باشه.......
نداره دوست عزیز الان . گفته یا آخر هفته یا هفته دیگه. قیمت هم همین حدوداست.:smile:74 تومن dc الان داره می فروشه !