Red Dead Redemption | PS3

ساده اييا فكر كردي اينارو از /مريكا مستقيم ميارن؟
نه خير أينجا يه جا هست به نام بازار مرشد و بازي با هر ريجني و ممنوع و غير ممنوع فله ايي هست و همه بازيائ تو ايران از عمده فروشائ اونجا تهيه ميشن

ساده اييا فكر كردي اينارو از /مريكا مستقيم ميارن؟
نه خير أينجا يه جا هست به نام بازار مرشد و بازي با هر ريجني و ممنوع و غير ممنوع فله ايي هست و همه بازيائ تو ايران از عمده فروشائ اونجا تهيه ميشن

شرطه اینا کاری باهاشون ندارن ؟ :دی

سلام...میگم خون و خشونت بازی چطوره؟!:دی
فیزیک برخورد گلوله به بدن افراد چی؟خوبه؟!
خون وخشونتش بد نیست رضا ارضا میکنه حس خونخواری ادم رو:biggrin1:
فیزیک برخورد گلوله هم مثا جی تی ای شده یعنی انگار نه انگار گلوله خوردی:biggrin1:

خون وخشونتش بد نیست رضا ارضا میکنه حس خونخواری ادم رو:biggrin1:
فیزیک برخورد گلوله هم مثا جی تی ای شده یعنی انگار نه انگار گلوله خوردی:biggrin1:
ممنون...:biggrin1:
البته برخورد گلوله به کارکتر خودم رو نمیگم...
منظروم برخورد گلوله ای که خودمون به بدن بقیه شلیک میکنیم چطوره؟!مثل gta قبلی طبیعیِ؟
نسخه قبلی gta واقعاً عالی بود از این نظر

• Like
Reactions: Darkkahn
منظروم برخورد گلوله ای که خودمون به بدن بقیه شلیک میکنیم چطوره؟!مثل gta قبلی طبیعیِ؟
اره برخورد گلوله به بدن دشمن خیلی خوبه خصوصا وقتی درحال حرکت هستن ویا روی اسب نشستن
باو...GTA که خیلی خوب بود....:biggrin1:
بحثی تو خوب بودن جی تی ای نیست:biggrin1:بحث برسر اصابت گلوله به شخصیت نیکو بود که اصلا خوب نبود عکس العملش به تیرخوردن مثل واکنش یک انسان تشنه به خوردن پپسی بود:biggrin1:

اره برخورد گلوله به بدن دشمن خیلی خوبه خصوصا وقتی درحال حرکت هستن ویا روی اسب نشستن
بحثی تو خوب بودن جی تی ای نیست:biggrin1:بحث برسر اصابت گلوله به شخصیت نیکو بود که اصلا خوب نبود عکس العملش به تیرخوردن مثل واکنش یک انسان تشنه به خوردن پپسی بود:biggrin1:
الان این مثال پپسی و ادم تشنه واقعا به جا بود....:biggrin1: اصن چه ربطی داشت..؟؟
خب مثلا اشگالش چی بود..؟

سلام برای از بین بردن Bounty چقدر باید پول به بانک یا همون جایی که برای این هست پول بدیم الان بانتی من 1000 هست باید 1000 تا بدم تا پاک بشه اخه یک بار رفتم 60 تا دادم از من گرفت هیچ تا ثیری هم پیدا نکرد

الان این مثال پپسی و ادم تشنه واقعا به جا بود....:biggrin1: اصن چه ربطی داشت..؟؟
خب مثلا اشگالش چی بود..؟
اشکالش این بود که وقتی تیر میخورد اصلا واکنش مناسبی به تیر خوردن نشون نمیداد کاملا واضحه این قضیه درهنگام دویدن وقتی نیکو تیر میخورد روی زمین نمیافتاد ویا حتی کج هم نمیشد جان مارستن هم همین حالت رو داره البته بازی اینقدر فوق العاده است که این یاراد خیلی به چشم نمیاد
پ.ن:منظور از مثال پپسی این بود که نیکو طوری بهه تیرخوردن واکنش نشون میداد که انگار نه انگار اتفاقی افتاده ومشتاقانه تیر میخورد!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or