Red Dead Redemption | PS3

این رو هم از فروشنده پرسیدم و گفت جریان gow فرق داره ولی درست نگفت چیه ولی گفت gow رو از همون اول ممنوع نکرده بودند ولی این رو از همون اول ممنوع کردند و نگذاشتند بیاد . gow بهترین بازی این کنسول بود وشاید هر جور بوده آوردند. به هر حال من تا این حد اطلاعات داشتم.بهتره به جای بحث منتظر بازی باشیم تا زودتر بیاد و درباره بازی صحبت کنیم.
راستی دوستان بازی من چندجا پرسیدم مثل اینکه 2 3 روز پیش اومده چون الان از یکجا دیگه هم پرسیدم گفت تمام کردیم .اون یکی هم که گفت 3 روز پیش اومده. شاید واقعا زودتر اومده و ما خبر نداشتیم.:confused:
سلام دوست عزیز من از 15 می که این بازی برای 360 لید شد امارشو گرفتم تا همین الان!
ولی هیچ مغازه ای نداره خیالتون راحت

کسی تونست بازیو تهیه کنه اگه تونستید آدرس بدید ممنون میشم
دوستان 10 دقیقه اول بازیو دانلود کردم خیلی جذابه باید بازیو برید تا متوجه شید چی میگم

کسی تونست بازیو تهیه کنه اگه تونستید آدرس بدید ممنون میشم
دوستان 10 دقیقه اول بازیو دانلود کردم خیلی جذابه باید بازیو برید تا متوجه شید چی میگم
بازیه عالیه! من شماره قبلیشو بازی کردم رو PS2 خوب بود! این که دیگه خیلییی از اون بهتره;)

خیلی جالبه!چهارشنبه گفتن فردا میاد,فرداش گفتن تا ظهر میاد,ظهرش زنگ زدیم گفتن عصر,عصرش زنگ زدیم گفتن شنبه 100%میاد,الانم که زنگ میزنیم میگن معلوم نیست کی میاد!!!!!!

فردا دیگه فکر کنم 100 درصد بیاد. الان همه ی دوستام که خارجی اند دارند بازی میکنند اونوقت ما هنوز دنبالشیم.نمیشه صبر کرد.نمیدونم چرا نمیاد.

اقا بازی اصلا میاد یا نه هر جا زنگ میزنیم میگه معلوم نیست کی بیاد :((
والا من هرجا زنگ میزنم گفتن تا بعد از ظهر الان به یه جا زنگ زدم گفت داریم بعد از یه مکث کوتاه گفت نه نداریم تلفنو گذاشت من اگه امروز تا بعد از ظهر بیاد میگیرم نتیجشو بهتون میگم
دعا کنید سر کاری نباشه ممنون

مثل اینکه هنوز نیامده. یکشنبه هم شد و نیامد. الان زنگ زدم نداشتند هیچ جا و یک جا گفت بعد از ظهر زنگ بزن. کسی جایی رو میشناسه که آورده باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or