Red Dead Redemption | PS3

سلام دوستان نه دی سی و نه هیچ جای دیگه نیوردن خیلی جالب شده یکی گفت دو هفته دیگه یکی گفت شنبه یکی گفت نمیدونم شاید نیاد!
چرا من 1 جا رو زنگ زدم آورده بود و با قیمت فوق العاده 90 تومان میداد.:evil::biggrin1: ریجن 2 بود.

آخرین ویرایش:
دوستمون درست میگن بازی اومده و به قیمت 90 تومن. حالا من نمیدونم منظورشون کدوم فروشگاهه؟ ولی یدونه شم که من میدونم میگم البته اگه تبیلغ به حساب نیاد!

فروشگاه البرز
33942703
33937082

خب گویا سرکاری بوده یا واسه من سرکاری بوده!یه ساعت پیش به طرف زنگ زدم گفتم red dead واسه ps3 اومده؟ گفت اره اومده 90 تومن قیمتشه.گفتم میخوام سفارش بدم. طرف گفت باید برم از بازار بگیرم. واقعا میخوای؟ گفتم اره فقط ریجنش چنده که طرف گفت نمیدونم باید برم بازار بپرسم پنجشنبه س دیگه ممکنه بازی زود تموم شه پس 100 در 100 میخوای؟ گفتم اره بابا حتمی میخوام.
خلاصه شماره مو دادم که وقتی بازی رو از بازار گرفت بهم زنگ بزنه الان که بیشتر از یه ساعت گذشته هنوز خبری نشده!
بچه ها تا بازی دستشون نیومده چیزی نگن که این کاسب ها خیلی دغل شدن!

آخرین ویرایش:
دوستمون درست میگن بازی اومده و به قیمت 90 تومن. حالا من نمیدونم منظورشون کدوم فروشگاهه؟ ولی یدونه شم که من میدونم میگم البته اگه تبیلغ به حساب نیاد!

فروشگاه البرز
33942703
33937082
زنگ زدم گفت نداریم که!!!!!!!!!!!!!:biggrin1:

سلام
یه خوش شانسی توپ!!!!
ما منظقه ی گرمسیری هستیم برای همین 4 خرداد تعطیل میشیم دارم برای این بازی برنامه ریزی میکنم
راستی هنوز هیچ فروشگاهی نیاورده؟

دوستان من طی تحقیقاتی که انجام دادم و از یکی از مغازه دار های آشنا که پرسیدم همونطور که گفتم فروشنده گفت چون بازی رو از اول در امارات ممنوع کردند به جای دبی مجبورند از آمریکا مستقیم بازی رو بیاورند و قیمتش هم حدود 85 میشه چون از آمریکا میاد و ریجن 1 هست.اون جاهایی هم که گفتند داریم 90 تومان و اینا تا 5 دقیقه قبلش که زنگ زده بودم داشتند ولی مثل اینکه سر کاری گفته بودند و وقتی من رفتم اونجا همه گفتند نه نداریم . 1 جا هم که داشت گفت بازی 3 روزه که آورده:eek: و الان هم 85 میده. بعدا بهش گفتم بده دوستش گفت نه فرستادیم شهرستان و الان نداریم.دیدید دوستان هی گفتید نه اینم از دبی میاد. دیدید شانس ایندفعه واقعا شد:biggrin1:بازی شنبه میاد و فکر کنم ریجن 1 باشه . متاسفم برای بعضی از این فروشنده های ایرانی که آدمو سر کار میزارند.

دوستان من طی تحقیقاتی که انجام دادم و از یکی از مغازه دار های آشنا که پرسیدم همونطور که گفتم فروشنده گفت چون بازی رو از اول در امارات ممنوع کردند به جای دبی مجبورند از آمریکا مستقیم بازی رو بیاورند و قیمتش هم حدود 85 میشه چون از آمریکا میاد و ریجن 1 هست.اون جاهایی هم که گفتند داریم 90 تومان و اینا تا 5 دقیقه قبلش که زنگ زده بودم داشتند ولی مثل اینکه سر کاری گفته بودند و وقتی من رفتم اونجا همه گفتند نه نداریم . 1 جا هم که داشت گفت بازی 3 روزه که آورده:eek: و الان هم 85 میده. بعدا بهش گفتم بده دوستش گفت نه فرستادیم شهرستان و الان نداریم.دیدید دوستان هی گفتید نه اینم از دبی میاد. دیدید شانس ایندفعه واقعا شد:biggrin1:بازی شنبه میاد و فکر کنم ریجن 1 باشه . متاسفم برای بعضی از این فروشنده های ایرانی که آدمو سر کار میزارند.

اونا میخوان بگن که آره یعنی ما داریم نرید از جای دیگه بخرید :evil:

سلام بر دوستان
این اضافات نسخه ps3 دقیقاً چیه؟
چون من میخوام اریجش رو بخرم یا واسه ps3 یا 360!یه طرف این اضافات داره و یه طرف هم اون 360 رزولوشن و...اش بهتره!
موندم کدوم رو بگیرم!

بازی فعلا نمیاد خیالتون راحت ( موج منفی بود :cheesygri ) ولی واقعا چرا انقدر طول کشید بازی به این قشنگی؟
به خاطر ممنوعیت در امارات . من برای اطمینان از یکی از دوستام که توی دبی هست پرسیدم گفت بن شده و نیومده.به خاطر همین مجبورند از آمریکا و ریجن 1 بیارند و قیمتش هم کمی بالا میشه حدود 85 . مثل بازی دانته اینفرنو که ممنوع بود و 1 ش رو آوردند.

آقا چه ربطی داره؟ مگه GOW هم ممنوع نبود تو دبی؟؟!:confused:
ولی همزمان با عرضه جهانی بازی رو آوردن خودشم ریجن 2 و با قیمت مناسب...
این رو هم از فروشنده پرسیدم و گفت جریان gow فرق داره ولی درست نگفت چیه ولی گفت gow رو از همون اول ممنوع نکرده بودند ولی این رو از همون اول ممنوع کردند و نگذاشتند بیاد . gow بهترین بازی این کنسول بود وشاید هر جور بوده آوردند. به هر حال من تا این حد اطلاعات داشتم.بهتره به جای بحث منتظر بازی باشیم تا زودتر بیاد و درباره بازی صحبت کنیم.
راستی دوستان بازی من چندجا پرسیدم مثل اینکه 2 3 روز پیش اومده چون الان از یکجا دیگه هم پرسیدم گفت تمام کردیم .اون یکی هم که گفت 3 روز پیش اومده. شاید واقعا زودتر اومده و ما خبر نداشتیم.:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or