Red Dead Redemption 2 معرفی شد [تریلر پنج شنبه ساعت 18:30]

دوست دارید وقایع بازی در چه بازه زمانی رخ دهد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    109
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hamid Payne

کاربر سایت
3144594-rdr2.jpg

آپدیت: بالاخره انتظارها به پایان رسید و عنوان جدید کمپانی Rockstar Games معرفی شد. این عنوان قسمت دوم سری Red Dead Redemption است و برای عرضه در پاییز 2017 برنامه ریزی شده است.
تریلر معرفی بازی پنج شنبه ساعت 18:30 منتشر می شود.
آپدیت جدید: همانطور که Rockstar وعده داده بود، اولین تریلر Red Dead Redemption 2 لحظاتی قبل منتشر شد. این ویدیو را در ادامه دریافت کنید.
خبر اصلی:
به نظر می رسد Rockstar Games با تغییر تصویر لوگو خود اشاره به معرفی نسخه آینده فرنچایز Red Dead را آغاز کرده باشد.
این کمپانی امروز تصویر فوق را در قالب یک توییت بدون متن در حساب توییتر رسمی خود منتشر کرد. وجود رنگ قرمز در این تصویر ذهن ها را به سمت معرفی دنباله Red Dead Redemption هدایت کرده است.
تصویر این لوگو ساعاتی قبل در Newswire website نیز قرار گرفت. علاوه بر این، این تصویر در حال حاضر بر روی آواتارها و بنرهای صفحات Twitter و Facebook کمپانی Rockstar نیز دیده می شود.
آپدیت: دقایقی قبل راکستار یک توییت جدید حاوی تصویر زیر را منتشر کرد.
ty7w_browse.jpg
همانطور که انتظار می رفت، توییت های راکستار به فرنچایز Red Dead اشاره دارد.

آخرین ویرایش:
همین RDR داشت تبدیل به فاجعه می شد که LB اومد برادران هاوزر رو جمع و جور کرد و پروژه رو تبدیل به یکی از بهترین بازی ها کرد. کلا یکم اوضاع خرابه، هر چند در بدترین حالتی که می تونم تصور کنم به نظرم می شن متا 80-85 که بازم خوبه:D
متاسفانه به خاطر آمار فاجعه مطالعه، درک مطلب و کلا توانایی خواندن فارسی ملت به سطح یه بومی ژاپنی زبان که اسم فارسی رو هم نشنیده رسیده و برای خودشون کلمه جا می زارن گلواژه می گن:) اشکال نداره خودم توضیح می دم شاید فهمیدید جریان چیه، هرچند یادگیری فارسی نیازمند خیلی زمان بیشتریه:
همین RDR داشت تبدیل به فاجعه می شد که LB اومد برادران هاوزر رو جمع و جور کرد و پروژه رو تبدیل به یکی از بهترین بازی ها کرد.
RDR تا قبل از وارد شدن LB به پروژه داغون بود، سرچ کنید خودتون ببینید.
کلا یکم اوضاع خرابه
با توجه به اوضاع RDR قبل از LB، می شه گفت بدون LB اوضاع R* کمی خرابه.
هر چند در بدترین حالتی که می تونم تصور کنم به نظرم می شن متا 80-85 که بازم خوبه:D
متای 80-85 رو من بهش می گم بازی صرفا خوب(*). پس با یه جایگزاری * به جای عبارت "متا 80-85" به سبک ریاضی می شه اینجوری جمله رو نوشت:
هر چند در بدترین حالتی که می تونم تصور کنم به نظرم می شن یه بازی صرفا خوب که بازم خوبه:D
پس در نهایت:
  1. متای بازی رو پیشبینی نکردم
  2. نگفتم بازی نهایت 85 می شه، برید معنی "بدترین حالت" رو پیدا کنید.
  3. یاد بگیرید قبل گیر دادن پست رو کامل بخونید:)

• Like
Reactions: YAKUZA_2
نمیدونم چرا؟ولی به نظرم داره راک استار dlc gta v رو میپیچونه
این کار خوبی نیست.خود راک استار تایید کرد بازی dlc داستانی داره .اما بعد گذشت 4 سال خبری نشد،حداقل راک استار باید یه عذرخواهی میکرد از طرفداراش که نتونست dlc براش بده.
حالا با معرفی red dead عملا نگاهها میره سمت این بازی
و فراموش میشه
در کل خوبه،بعد 4 سال دوباره میخواد بازی بده ،چون تو بهترین حالت بازی میره برای تعطیلات 2017
اگه مثل gta کنه که میره رو 2018 و 2019
اگه داستان مرتبط باشه با قبلی،به نظرم یه ریمستر هم کنارش میزاره

نمیدونم چرا؟ولی به نظرم داره راک استار dlc gta v رو میپیچونه
این کار خوبی نیست.خود راک استار تایید کرد بازی dlc داستانی داره .اما بعد گذشت 4 سال خبری نشد،حداقل راک استار باید یه عذرخواهی میکرد از طرفداراش که نتونست dlc براش بده.
حالا با معرفی red dead عملا نگاهها میره سمت این بازی
و فراموش میشه
در کل خوبه،بعد 4 سال دوباره میخواد بازی بده ،چون تو بهترین حالت بازی میره برای تعطیلات 2017
اگه مثل gta کنه که میره رو 2018 و 2019
اگه داستان مرتبط باشه با قبلی،به نظرم یه ریمستر هم کنارش میزاره
ینی واقعا شما منتظر DLC ‌جی تی ای هستی وقتی RD جدید میخواد معرفی شه؟! اصلا gta نیازی به dlc نداره وقتی خودش انقد محتوی داره..(.حداقل حدود ۳۰۰ ساعت)
بعید میدونم ریلیز انقد دور باشه وقتی ۳ سال هست بازی جدید ندادن... حتما مث fallout هس عملکردشون ریلیز و تبلیغات نزدیک هم...

خبر بسی خوشحال کننده بود. بعد از یه روز کاری حسابی جیگرم حال اومد. اونور که 54 صفحه تاپیکش رفته جلو ببینیم اینجا چه خبر میشه :D

اینم برای آف تاپیک

FxMYCRH.png

اگه قرار باشه بازی رد دد معرفی بشه که بهتره برای حفظ کیفیتش حداقل انحصاریش کنه .

حفظ کیفیت ... lol

آخرین ویرایش:
Qb یه بازی نسل بعدی هست که 4 سال بعد از مکس پین 3 اومده خیلی طبیعی هست که چهره ها خیلی واقع گرایانه تر باشند تا Mp
در مورد انیمیشن های کرکترها و بطور کلی Npcـها باز هم مکس پین سه یکی از بهترین هاست
شما کافیه بپری به سمت دیوار یه موقع تیراندازی bullet time رو فعال کنی و به عکس العمل بدن دشمن ها با برخورد تیر دقت کنی. میتونم بگم توی نسلپیش بغیر از Kz2 همچین چیزی من ندیدم توی بازیها
بطور کلی گرافیک بازیهای R* هر وقت میان جزو بهترین ها هستند از کرکتر دیزاین بگیر تا فیزیک و ...
شاید شما یه مقدار دیر بازی کردی Mp رو که نتونسته نظرتون رو جلب کنه
نه من همون موقعی که اومد بازی کردم. من گفتم منظورم شخصیت های اصلی بازی نیست. هر چند به جز خود مکس پین بقیه کاراکترها مشکلاتی داشتن.
البته اینو بگم که حرکات خود مکس پین هم یه جاهایی طبیعی نبود که بعد دیدن یه فیلم با بازی جیمز مکفری صداپیشه و مدل شخصیت مکس پین متوجه شدم که نه درسته و بازی اون به این صورت بوده.

من دیگه بحث رو ادامه نمیدم. اگه تونستم با عکس یا فیلم منظورم رو میرسونم و اگه وقت نکردم که هیچ.

واقعا چند شخصیتی جالب نبود؟ :||| یکی از جذاب ترین نو آوری ها بود تو gta V... اینم خب احتمالش کم نیست چن تایی باشه... داستانم من میگم همون پسر جان توش هست
بنظر من که یه شخصیت داشته باشیم از لحاظ داستانی خیلی بیشتر ارتباط با بازی برقرار میکنم بخاطر همینم هست شخصیتی مثل جان مارستون اینقدر ماندگار و تاثیر گذار بود

با توجه به اینکه redemption سال 1911 شروع می شد و تقریبا آخرای دوره Wild west (غرب وحشی ) رو تو بازی تجربه کردیم می شه با یه تقریب بالایی پیشبینی کرد که بازی قبل از اتفاقات Redemption. و من امیدوارم مارستون کبیر رو ملاقات کنیم.

بهترین خبری بود که تو این چند وقته شنیدم اصلا حالمو عوض کرد :D
شاید کلیشه ای باشه ولی خیلی دوست دارم تو نقش جک باشیم و بریم انتقام بگیریم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or