Red Dead Redemption 2 معرفی شد [تریلر پنج شنبه ساعت 18:30]

دوست دارید وقایع بازی در چه بازه زمانی رخ دهد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    109
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hamid Payne

کاربر سایت
3144594-rdr2.jpg

آپدیت: بالاخره انتظارها به پایان رسید و عنوان جدید کمپانی Rockstar Games معرفی شد. این عنوان قسمت دوم سری Red Dead Redemption است و برای عرضه در پاییز 2017 برنامه ریزی شده است.
تریلر معرفی بازی پنج شنبه ساعت 18:30 منتشر می شود.
آپدیت جدید: همانطور که Rockstar وعده داده بود، اولین تریلر Red Dead Redemption 2 لحظاتی قبل منتشر شد. این ویدیو را در ادامه دریافت کنید.
خبر اصلی:
به نظر می رسد Rockstar Games با تغییر تصویر لوگو خود اشاره به معرفی نسخه آینده فرنچایز Red Dead را آغاز کرده باشد.
این کمپانی امروز تصویر فوق را در قالب یک توییت بدون متن در حساب توییتر رسمی خود منتشر کرد. وجود رنگ قرمز در این تصویر ذهن ها را به سمت معرفی دنباله Red Dead Redemption هدایت کرده است.
تصویر این لوگو ساعاتی قبل در Newswire website نیز قرار گرفت. علاوه بر این، این تصویر در حال حاضر بر روی آواتارها و بنرهای صفحات Twitter و Facebook کمپانی Rockstar نیز دیده می شود.
آپدیت: دقایقی قبل راکستار یک توییت جدید حاوی تصویر زیر را منتشر کرد.
ty7w_browse.jpg
همانطور که انتظار می رفت، توییت های راکستار به فرنچایز Red Dead اشاره دارد.

آخرین ویرایش:
جالبه با توییت دوم زد وسط خال! دیگه هیچ شکی نیست فقط امیدوارم این هفت نفر معناش این نباشه که محوریت اصلی بازی چندنفره شده.
24 ساعت دیگه یا توییت بعدی منتشر میشه یا قبلش همه چیز مشخص میشه امیدوارم واسه PC هم بیاد.

جالبه با توییت دوم زد وسط خال! دیگه هیچ شکی نیست فقط امیدوارم این هفت نفر معناش این نباشه که محوریت اصلی بازی چندنفره شده.
24 ساعت دیگه یا توییت بعدی منتشر میشه یا قبلش همه چیز مشخص میشه امیدوارم واسه PC هم بیاد.

بازی از لحاظ داستانی و بخش تکنفره فوق العاده از اب در میاد تردیدی توش نیست ولی با این سود هایی که راک استار از بخش انلاین gta v در اورد (تو سال مالی که گذشت 600 میلیون دلار فقط از مولتی پلیر gta دراوردند) شک نکنید یک بخش مولتی پلیر نون و اب دار هم برای رد دد میسازند و چیزه بدی هم نیست مثلا بتونیم مزرعه داری کنیم و یا بریم راه زن بشیم و از این قبیل داستان ها :))

بازی از لحاظ داستانی و بخش تکنفره فوق العاده از اب در میاد تردیدی توش نیست ولی با این سود هایی که راک استار از بخش انلاین gta v در اورد (تو سال مالی که گذشت 600 میلیون دلار فقط از مولتی پلیر gta دراوردند) شک نکنید یک بخش مولتی پلیر نون و اب دار هم برای رد دد میسازند و چیزه بدی هم نیست مثلا بتونیم مزرعه داری کنیم و یا بریم راه زن بشیم و از این قبیل داستان ها :))
بخش چند نفره برای Red Dead چیز جدیدی نیست! نسخه قبلش هم مولتی پلیر داشت و هنوزم پلیر داره!

گرافیک مکس پین 3 مشکل داشت؟
والا من هنوز هم مکس پین 3 بازی مکنم از فیزیک فوق العاده کرکتر دیزاین و جزییات گرافیکی سر درد میگیرم.
واقعا نمیدونم مشکلش چی بوده.
یادم هست اولین باری که من مکس پین 3 رو روی 360 ران میکردم باورم نمیشد یه کنسول 6 ساله بتونه همچین چیزی ارایه بده
شما جمله من رو درست نخوندي.
گفتم توي طراحي شخصيت ها و حركت هاشون. نميگم همه. يا مثلا چهره كاراكتر. شما مثلا تو همين GTA V نگاه كن. شخصيت ها يه حركاتي از خودشون نشون ميدن كه مطمئنا تو دنياي واقعي چنين چيزي وجود نداره. مگه اينكه سياه پوستا اين مدلي حرف بزنن.
يا مثلا مدل و گرافيك چهره كاراكترها تو بازي هاي راكستار مثل بعضي بازي هاي ديگه نيست. يه مقدار كارتونيه(نميگم همشون. مثلا شخصيت هاي اصلي بيشتر روشون كار شده). مثلا شما همين كوانتوم بريك رو نگاه كن. شخصيت هاش طبيعي تر هستن(نه كامل). يا بازي هاي ديگه.
اون دیگه تموم شد، خود شماره 3 یه چیزی تو مایه های reboot بود. دیگه از نظر داستانی نمی تونن کاریش کنن مگه اینکه کاملا reboot اش کنن که IP اونقدر قویی نیست که بتونه ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه واسشون.
از نظر شما اين IP ارزش نداره؟؟؟؟؟؟؟ اين نظر شماست.
ضمن اينكه اونقدر فيلمنامه نويس هاي قوي اي هستن كه يه فيلم يا بازي تموم شده رو دوباره به جريان ميندازن. خود سم ليك مي تونه.

من که فقط منتظر یه داستان درگیرکننده هستم، گیم پلی که میدونم اگه همون قبلی رو دست نخورده بزنن تنگش بهترین بازی نسل میشه.
این عدد 7 هم خیلی با ذهن بازی میکنه مخصوصا الان که بازسازی فیلم 7 دلاور هم که امسال داشتیم.
همه چی آمادست برای ترکوندن یه بمب از طرف *R.

بخش چند نفره برای Red Dead چیز جدیدی نیست! نسخه قبلش هم مولتی پلیر داشت و هنوزم پلیر داره!

اره داداش میدونم و خودمم هم بازی کردم یکم مولتی پلیرش رو! البته پلیر به سختی پیدا کرد !! ولیکن میگم اینکه بخواند خیلی تمرکز کنند روی بخش چند نفره مثل GTA V اصلا چیزه بعید و بدی نیست که دوستمون گفتند بلکه خیلی هم جذابه روی بخش مولتی پلیر به اندازه gta online توجه کنند.

• Like
Reactions: sadegh93
من یه مقدار نگرانم. Leslie Benzies رفته و این اصلا موضوع کم اهمیتی نیست. این آدم پروژهای عظیم و پر خرج *R رو جمع و هدایت می کرد. امیدوارم جایگزینش بتونه پروژه بعدی رو جمع و جور کنه. برادران هاوسر مشخصا آدمای Creative هستن ولی از Email هایی که بعد از اتفاقات اخراج Benz لیک شد می شه فهمید تو مدیریت پروژهایی با این وسعت کم میارند.
همین RDR داشت تبدیل به فاجعه می شد که LB اومد برادران هاوزر رو جمع و جور کرد و پروژه رو تبدیل به یکی از بهترین بازی ها کرد. کلا یکم اوضاع خرابه، هر چند در بدترین حالتی که می تونم تصور کنم به نظرم می شن متا 80-85 که بازم خوبه:دی

شما جمله من رو درست نخوندي.
گفتم توي طراحي شخصيت ها و حركت هاشون. نميگم همه. يا مثلا چهره كاراكتر. شما مثلا تو همين GTA V نگاه كن. شخصيت ها يه حركاتي از خودشون نشون ميدن كه مطمئنا تو دنياي واقعي چنين چيزي وجود نداره. مگه اينكه سياه پوستا اين مدلي حرف بزنن.
يا مثلا مدل و گرافيك چهره كاراكترها تو بازي هاي راكستار مثل بعضي بازي هاي ديگه نيست. يه مقدار كارتونيه(نميگم همشون. مثلا شخصيت هاي اصلي بيشتر روشون كار شده). مثلا شما همين كوانتوم بريك رو نگاه كن. شخصيت هاش طبيعي تر هستن(نه كامل). يا بازي هاي ديگه.

ضمن اينكه اونقدر فيلمنامه نويس هاي قوي اي هستن كه يه فيلم يا بازي تموم شده رو دوباره به جريان ميندازن. خود سم ليك مي تونه.
GTA یه طنر و Parody از جامعه ی اون شهر و تا حدودی آمریکاست و قطعا کاراکتر ها اغراق شده هستن. یکی از خواص بازی اینه اصلا.

همین RDR داشت تبدیل به فاجعه می شد که LB اومد برادران هاوزر رو جمع و جور کرد و پروژه رو تبدیل به یکی از بهترین بازی ها کرد. کلا یکم اوضاع خرابه، هر چند در بدترین حالتی که می تونم تصور کنم به نظرم می شن متا 80-85 که بازم خوبه:D

الان متای این بازی که مشخص نیست چیه رو پیشبینی کردی ؟

هر چی دوست داری می خونی؟ من گفتم ارزش نداره؟ بعد سم لیک می تونه؟! یعنی انتظار داری برن یه نویسنده دیگه رو بیارن؟ خودت می دونی چی می گی الان؟

الان متای این بازی که مشخص نیست چیه رو پیشبینی کردی ؟

فکر کردی چی؟ بچه ها به اون درجه معنویت رسیدن اینجا. الان یکی میاد میگه این بازی تقلیدی از بازی های ND هست.

• Like
Reactions: FaRd!N

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or