Red Dead Redemption 2 معرفی شد [تریلر پنج شنبه ساعت 18:30]

دوست دارید وقایع بازی در چه بازه زمانی رخ دهد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    109
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hamid Payne

کاربر سایت
3144594-rdr2.jpg

آپدیت: بالاخره انتظارها به پایان رسید و عنوان جدید کمپانی Rockstar Games معرفی شد. این عنوان قسمت دوم سری Red Dead Redemption است و برای عرضه در پاییز 2017 برنامه ریزی شده است.
تریلر معرفی بازی پنج شنبه ساعت 18:30 منتشر می شود.
آپدیت جدید: همانطور که Rockstar وعده داده بود، اولین تریلر Red Dead Redemption 2 لحظاتی قبل منتشر شد. این ویدیو را در ادامه دریافت کنید.
خبر اصلی:
به نظر می رسد Rockstar Games با تغییر تصویر لوگو خود اشاره به معرفی نسخه آینده فرنچایز Red Dead را آغاز کرده باشد.
این کمپانی امروز تصویر فوق را در قالب یک توییت بدون متن در حساب توییتر رسمی خود منتشر کرد. وجود رنگ قرمز در این تصویر ذهن ها را به سمت معرفی دنباله Red Dead Redemption هدایت کرده است.
تصویر این لوگو ساعاتی قبل در Newswire website نیز قرار گرفت. علاوه بر این، این تصویر در حال حاضر بر روی آواتارها و بنرهای صفحات Twitter و Facebook کمپانی Rockstar نیز دیده می شود.
آپدیت: دقایقی قبل راکستار یک توییت جدید حاوی تصویر زیر را منتشر کرد.
ty7w_browse.jpg
همانطور که انتظار می رفت، توییت های راکستار به فرنچایز Red Dead اشاره دارد.

آخرین ویرایش:
نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی الان از سال 2008 من منتظر یه midnight club هم که نیومده
gta هم که فسیل شد
red dead هم بعد 7 سال تازه میخواد معرفی شه
چه وضعشه
Midnigt club تموم شد به خاطرات پیوست الام راکستار Ip هایی داره گه نمیرسه بسازه بعد Red Dead اولویت بعدی احتمالا Max Payne هست

دوران گیمیری عوض شده. همین راکستار سالی 3-4 بازی با کیفیت فقط برا پلی استیشن2 داشت.بعدش سالی یکی شد.الانم از 2013 ملت تو کف گذاشتن.همین الکترونیک آرتز هم بازیاش چقدر زیاد بود الان چی شده!!!

• Like
Reactions: BatiGoal
شما یه‌Red dead رو بساز بعد خواستی برو یه ۴سال دیگه برگرد برا بازی جدید

من‌‌ اخر نفهمیدم‌ این بازی AGENT چی شد ؟
کنسل‌شد ؟ در حال تولید ؟ هیچ خبری ازش نیست

اگه قرار باشه بازی رد دد معرفی بشه که بهتره برای حفظ کیفیتش حداقل انحصاریش کنه .

یعنی‌اگه‌ انحصاری نباشه کیفیت نداره ؟ طبق حرف شما GTA 5 و RED DEAED چون‌انحصاری نبود کیعیتم نداشت ؟

راکستار همیشه شاهکار خلق میکنه

• Like
Reactions: jhoobin
من یه مقدار نگرانم. Leslie Benzies رفته و این اصلا موضوع کم اهمیتی نیست. این آدم پروژهای عظیم و پر خرج *R رو جمع و هدایت می کرد. امیدوارم جایگزینش بتونه پروژه بعدی رو جمع و جور کنه. برادران هاوسر مشخصا آدمای Creative هستن ولی از Email هایی که بعد از اتفاقات اخراج Benz لیک شد می شه فهمید تو مدیریت پروژهایی با این وسعت کم میارند.

• Like
Reactions: PXG
اگه قرار باشه بازی رد دد معرفی بشه که بهتره برای حفظ کیفیتش حداقل انحصاریش کنه .
منم همچین چیزی ارزومه ممکن بشه ولی وقتی میتونه با عرضه برای همه ی پلتفرما 20.30 میلیون بفروشه برا چی همچین حماقتی کنه؟؟؟ بحث شرکتایی که شاهکار انحصاری میسازن فرق داره ببینیم چی میخوان جایگزین AGENT کنن

من این طرز فکر رو نمی گیرم. شما نشستید هیچ کاری نمی کنید منتظر بازی های راک استار هستید؟ هر موقع بازی جدید اومد بازی کنید دیگه اینکه دوست دارید تند تند تولید کنن واسه چیه؟ به قول بر و بچ حتما دوست دارید سالی یه بازی تولید کنن بشن Ubisoft عظیم که تا یه IP رو به زمین نکوبن ول کن نیستن.
اصلا من نمیگم بازی هاش سالی یه بار بیاد
دارم میگم هر سال یه ip شو بده مثلا 2017 red dead میاد 2018 gta بعد 2019 midnight بعدش 2020 max payne

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or