شایعه Red Dead Redemption 1 Remake بازی بعدی راکستار خواهد بود

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان

بر اساس شایعه جدید Rockstar در حال کار بر روی بازسازی Red Dead Redemption که در اواخر 2020 یا اوایل سال 2021 برای PS4 و PS5 و Xbox One و Xbox Scarlettو احتمالا PC منتشر خواهد شد همزمان بر روی DLC داستانی Red Dead Redemption2 در مورد بیگانگان کار می کنه ( احنمالا چیزی شبیه به cowboys and aliens )

111759

راکستار در نسخه ریمیک ویژگی های جدیدی به گیم پلی بازی اضافه کرده نقشه بازی هم بزرگتر شده اما نقشه Red Dead Redemption 2 را شامل نمی شه

LtMYc2V.jpg '

صداپیشه محبوب John Marston (Rob Wiethoff ) با دیالوگ های جدیدی برای اتصال بهتر قسمت اول و دوم باز می گرده

111761

ظاهرا راکستار بدنبال عرضه نسخه‌ی ریمیک در سالگرد ۱۰ سالگی RDR بوده اما مشکلاتی در مراحل توسعه‌ی بازی به وجود آمده که انتشار آن را تا اوایل سال ۲۰۲۱ به تاخیر انداخته‌.

آخرین ویرایش:
ریمیک که بنظرم از اولم منطقی نبود :D ولی ریمستر 4k با عقل جور در میاد، اگه RDR 2 رو واسه نسل بعد بده و همزمان واسه PC هم بیاد احتمالش هست ریمستر نسخه قبل رو هم ریلیز کنه.
شایعه که معلوم شد فیک بوده اما به نظر من یک درصد هم احتمال عرضه ریسمتر یا ریمیک نسخه اول وجود نداره .
به نظر من برنامه اینه که نسل بعدی همین رد دد۲ با گرافیک و جزئیات گیم پلی بیشتر منتشر بشه تا یکی دوسال اول همینجوری کسب درامد کنه تا GTA بعدی از راه برسه

من احتمال ریمیک رو ضعیف میدونم(تقریبا صفر) ولی احتمال یه dlc جدیدواسه RDR 2 رو خیلی قوی تر میبینم دقیق مثل نسخه اول تازه اگر هم فرا زمینی باشه تعجب نمیکنم چون نسخ اول زامبی کشی و فراگیر شدن یه ویروس بود اینجا هم اگر اینطوری باشه من تعجب نمیکنم.

• Sad
Reactions: kamyy
وقتی همین ۲ سال پیش اومدن یه بازی وسترن رو با کلی هزینه و وسواس(جالبه نصف نقشه ی نسخه ی اول هم ساخته شده) که نمیان یه بار دیگه یه بازی وسترن رو از صفر شروع کنن...اونم ریمیک.

منطقی ترین راه اینه که توی خود دنیای Rdr2 نقشه های مکزیک رو اضافه کنن.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• Like
Reactions: kamyy

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or