شایعه Red Dead Redemption 1 Remake بازی بعدی راکستار خواهد بود

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان

بر اساس شایعه جدید Rockstar در حال کار بر روی بازسازی Red Dead Redemption که در اواخر 2020 یا اوایل سال 2021 برای PS4 و PS5 و Xbox One و Xbox Scarlettو احتمالا PC منتشر خواهد شد همزمان بر روی DLC داستانی Red Dead Redemption2 در مورد بیگانگان کار می کنه ( احنمالا چیزی شبیه به cowboys and aliens )

111759

راکستار در نسخه ریمیک ویژگی های جدیدی به گیم پلی بازی اضافه کرده نقشه بازی هم بزرگتر شده اما نقشه Red Dead Redemption 2 را شامل نمی شه

LtMYc2V.jpg '

صداپیشه محبوب John Marston (Rob Wiethoff ) با دیالوگ های جدیدی برای اتصال بهتر قسمت اول و دوم باز می گرده

111761

ظاهرا راکستار بدنبال عرضه نسخه‌ی ریمیک در سالگرد ۱۰ سالگی RDR بوده اما مشکلاتی در مراحل توسعه‌ی بازی به وجود آمده که انتشار آن را تا اوایل سال ۲۰۲۱ به تاخیر انداخته‌.

آخرین ویرایش:
چرا باید بازی ای که نه سال پیش اومده، خیلی هم خوب فروخته و رو Backward ایکس باکس به اون خوشگلی اجرا میشه رو ریمیک کنن؟
تازه اونم با نقشه و داستان جدید
رددد ردمپش ۱ با همون تم گرافیکی زمان خودش تو ذهن من هست
امیدوارم نهایتا ریمستر 4k بازی بیاد روی پلتفرمهای دیگه و دیگر هیچ
تمام این خبرها خروجیش میشه اینکه ریلیز GTA 6 میره واسه یه موقعی که هیچ کدوم زنده نیستیم

ساخت ریمیک RDR 1 خیلی دور از انتظاره… و بنظرم این شایعه احتمال به وقوع پیوستنش خیلی پایینه...

راک استار عناوین دیگه ای هم برای ساخت داره که خیلی شرایطشون بهتر از ساختن ریمیک نسخه اوله...
بعد از مشخص شدن ساخت نسخه دوم بازی Bully و کنسل شدنش…. بنظرم راک استار زمانشو سر ساختن این ریمیک هدر نمیده و بازیهای دیگشو ادامه میده...
با فعالیت زیادی که راک استار در بخش آنلاین رد دد۲ داره فک نمیکنم برنامه ای برای نسخه اول داشته باشه
هر چند ساخته های راک استار همیشه خیلی بیشتر از انتظارات بوده و هر چی بسازه این شرکت شدیدا استقبال میشه

ساخت ریمیک RDR 1 خیلی دور از انتظاره… و بنظرم این شایعه احتمال به وقوع پیوستنش خیلی پایینه...

راک استار عناوین دیگه ای هم برای ساخت داره که خیلی شرایطشون بهتر از ساختن ریمیک نسخه اوله...
بعد از مشخص شدن ساخت نسخه دوم بازی Bully و کنسل شدنش…. بنظرم راک استار زمانشو سر ساختن این ریمیک هدر نمیده و بازیهای دیگشو ادامه میده...
با فعالیت زیادی که راک استار در بخش آنلاین رد دد۲ داره فک نمیکنم برنامه ای برای نسخه اول داشته باشه
هر چند ساخته های راک استار همیشه خیلی بیشتر از انتظارات بوده و هر چی بسازه این شرکت شدیدا استقبال میشه

ب نظر من ک همچین دور از انتظار هم نیس ! چرا ؟ خب ب دلیل اینکه حتمن دلیلی داره راکستار مپ RDR1 رو و دقیقا با همون جزئیات داخل RDR2 بازسازی کنه . سانت ب سانتشو
یا حتی قسمت مکزیکو رو ک پیدا کردن داخل بازی (هیچ گونه ربطی ب داستان RDR2 نداره)

(How to Get to MEXICO in Red Dead Redemption 2 (RDR2 SECRET Map

در نهایت من فکر می کنم RDR1 به صورت یه اکسپنشنِ استند الون برای RDR2 ریلیز میشه

ب نظر من ک همچین دور از انتظار هم نیس ! چرا ؟ خب ب دلیل اینکه حتمن دلیلی داره راکستار مپ RDR1 رو و دقیقا با همون جزئیات داخل RDR2 بازسازی کنه . سانت ب سانتشو
یا حتی قسمت مکزیکو رو ک پیدا کردن داخل بازی

(How to Get to MEXICO in Red Dead Redemption 2 (RDR2 SECRET Map

در نهایت من فکر می کنم RDR1 به صورت یه اکسپنشنِ استند الون برای RDR2 ریلیز میشه
البته اون جاهای پیدا شده ممکنه برای اپدیت های آیند rdo باشه یا dlc داستانی که بعید میدونم rdr1 باشه

• Like
Reactions: kamyy
دوستان شایعاتی که در تابستون میاد رو کلا از این گوش بگیرید ازون گوش در کنید. تابستونا کلا هیچ خبری نیست این سایتا برای بالا بردن بازدیدشون رو به شایعات بی اساس میارن

البته اون جاهای پیدا شده ممکنه برای اپدیت های آیند rdo باشه یا dlc داستانی که بعید میدونم rdr1 باشه

دوستان شایعاتی که در تابستون میاد رو کلا از این گوش بگیرید ازون گوش در کنید. تابستونا کلا هیچ خبری نیست این سایتا برای بالا بردن بازدیدشون رو به شایعات بی اساس میارن

حالا . اینم یه لحظه در نظر بگیرین و منطقی فکر کنین . الان تمام مپ هست . مدلها و Asset ـها آمادست؛ همه جدیدن و نسل هشتی . پس بسترش هست . کلی راه از همین الان رفته شده

پ.ن : من کاملا استقبال میکنم از این حرکت ! :D:x

حالا . اینم یه لحظه در نظر بگیرین و منطقی فکر کنین . الان تمام مپ هست . مدلها و Asset ـها آمادست؛ همه جدیدن و نسل هشتی . پس بسترش هست . کلی راه از همین الان رفته شده

پ.ن : من کاملا استقبال میکنم از این حرکت ! :D:x
منم صد در صد استقبال میکنم چی ازین بهتر منتها بحثم اینه که این شایعه بی مورده حالا میشه امیدوار بود حتی به گوش راکستار رسوند و ازشون خواست اینکارو بکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or